Alabamában teljesen betiltották az abortuszt! Hová tart a világ?
A testével tegyen amit akar, de a baba az nem a nő teste.
De ügyes vagy, hogy egy öregezést meg egy férfizést azért sikerült eldurrogtatni. Képzeld el, ha valaki fiatalozna, vagy "buta nőcizne"... Na ugye!
Egy terhes nő már két testet jelent, szóval sosem értettem ezt miért lenne kizárólag a nő döntése.
A törvény meg kontraproduktív lesz, mert egyrészt egyszerűen átmennek majd a szomszéd államba, másrészt ezerszer láttuk már, hogy az ilyen szigorú törvényeknek a következményei a megsokszorozódó csecsemőgyilkosságok/árvák és az otthoni abortuszba belerokkanő anyák lesznek.
Rohamléptekkel fejlődünk visszafelé. Az ilyen agyalágyult döntéseknek lesznek halálos áldozatai, de az kit érdekel.
Úgy vannak vele, pusztuljanak a nők, csecsemők.
Mindenhol be kellene tiltani az abortuszt (kivétel, ha a nő halálát okozná a komplikáció).
Általában ez lesz a vége, ha egy nő arabbal, négerrel áll össze: [link]
Szerintem,akik itt élet szentségéről beszélnek,fizessenek több adót,és tartsák el őket.
De általában pont ezeknek van már amúgy is legalább 3 gyerekük,akiket a többi adófizető tart el.
Kérdező.
#2-es vagyok. Én nem tudom abortusz ügyben mi lenne a jó megoldás, csak azt mondtam, hogy a "nő teste" kezdetű érvelés az hamis (mivel a nő testén belül van egy másik test), az öreg férfizás meg annyira ócska, mint mondjuk a buta fiatal libázás.
Azért nem tudom mi lenne a jó megoldás, mert:
1) Itt szerintem nem a terhes nő elsődleges, hanem a magzat. Nem tudom, hogy mikortól számít valaki embernek. És örülök neki, hogy nem nekem kell ezt a nagy erkölcsi felelősséggel járó döntést meghoznom.
2) Még ha nem is helyes az abortusz, kérdés, hogy a törvénynek mennyire dolga az erkölcshöz igazodnia. Pl. mit tudom én, az élettársad megcsalásáért se dugnak börtönbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!