Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Alabamában teljesen betiltottá...

Alabamában teljesen betiltották az abortuszt! Hová tart a világ?

Figyelt kérdés

[link]

Miért öreg férfiak döntenek arról,hogy egy nő mit tehet a testével?

2019. máj. 16. 17:49
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
31%
Csakhogy, alátámasszam a fenti állítást: [link]
2019. máj. 16. 19:24
 12/31 anonim ***** válasza:
77%
Amerikában ennél vannak jóval bizarabb törvények is.
2019. máj. 16. 19:36
 13/31 anonim ***** válasza:
90%
Az abortusz törvény úgy hülyeség ahogy van. Egyrészt ez elmebeteg hogy a megerőszakolásból és vérfertőzéssel fogant terhességeket sem lehetne megszakítani az új törvény szerint, másrészt ezzel azt érik el, hogy házilag fognak terhességmegszakításokat csinálni nagyon sokan, aztán majd belehalnak...
2019. máj. 16. 20:32
 14/31 anonim ***** válasza:
94%

Soha nem volt és remélhetőleg nem is lesz abortuszom, szörnyű dolognak tartom.

Ettől függetlenül teljesen barbár dolog megtiltani és ilyen szigorúan büntetni. Az meg egyenesen elmebeteg dolog, hogyha vérfertőzésből és nemi erőszakbòl fogant sem lehet elvetetni.. Vagy ha beteg és egyértelmű, hogy rövid és fájdalmas élete lesz, akkor is kötelező megszülni..

Szerintem ingyenes fogamzásgátlàst kéne biztosítani + nagyon alapos és korai felvilàgosìtàst az iskolákban.

Vissza lehetne szoritani az abortuszokat tiltás és büntetés nélkül is.

Így csak az illegális és házi abortuszok száma fog nőni. Ha egy nő valamiért nem akarja megtartani, akkor nem lehet ràkényszerìteni. A gyereknek sem lehet buli olyan családba születni, ahol rohadtul nem vàrtak és nem akartak egy másodpercig sem...

Egyébként meg lassan 8 milliardan vagyunk, több száz millió éhezővel. Inkább velük kéne foglalkozni, akik már megszülettek és nagyon is élnek..

2019. máj. 16. 20:46
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel csak a születendő csecsemőkkel basznak ki. Ha nem fogják kib*szni őket a kukába, akkor keserű életük lesz. Perze, ha nem mennek át más államba abortuszt csináltatni. Bár lehet kitalálnak valami házi megoldást is.
2019. máj. 16. 23:42
 16/31 anonim ***** válasza:
36%
Nem értek egyet az abortusz betiltásával, úgy gondolom, hogy inkább szabályozni kellene mikor megengedhető és mikor nem, de már ne is haragudj, mi az hogy ,,Miért öreg férfiak döntenek arról,hogy egy nő mit tehet a testével?” Ha a törvényt beterjesztő politikusok fiatal nők lettek volna akkor nem is zavarna ezek szerint?
2019. máj. 17. 07:16
 17/31 anonim ***** válasza:
28%
Ez szerintem egy counterpunch a republikánusoktól a demokraták felé, ha követed az amcsi belpolitikát és megnézed ők mit csinálnak a saját államaikban, akkor szerintem ez is hasonló dolog.
2019. máj. 17. 19:54
 18/31 anonim ***** válasza:
76%
Rendkívüli módon felháborítónak tartom a döntést! Az meg, hogy még nők is támogatják, egészen elképesztő. Egy nő nem tenyészkanca, és nem gazdaállat. Egy embrió csak embrió, nem ember. Ha valaki szeretné a testén kívül tudni, az legyen már az ő döntése. Ne a politika, és ne a férfiak döntsenek már a nők testéről.
2019. máj. 19. 11:56
 19/31 anonim ***** válasza:
5%

# 18 ,, Ne a politika, és ne a férfiak döntsenek már a nők testéről."

Világos tehát ha nők döntenék el más nők helyett az oké, csak akkor baj ha férfiak.

2019. máj. 19. 17:45
 20/31 anonim válasza:
Hát nem tudom saját véleményem szerint nem elfogadható hogy egyáltalán nem lehet csak ha az anyuka vagy a magzat halál közelében van az a kicsi magzat (ameddig abortusz végrehajtható) még nem fejlődött ki teljesen meg nincs teljes kialakult személyisége meg egy gyereknek az nem jó ha egy olyan családban nő fel ahol nem akarták azzal csak megnőne a fiatalkorba depresszióba esők száma és ezzel az öngyilkosságok és senki ne mondja hogy ilyen eset nem történhet meg mert igen egyáltalán akik annyira ellenzik az abortuszt tudják milyen olyan családban felnőni ahol nem akarták meg a másik a felnőtt nő aki erőszak miatt esik teherbe miaz hogy még kell tartania akik megszavaztak vagy akik annyira támogatják tudják milyen egy olyan terhesség végig vitele ami úgy történt hogy megerőszakolták a nőt felfogják hogy eleve az erőszak mekkora trauma meg azt a babát is ki kellene hordani szerintem ezzel a fekete abortusz az öngyilkosságok depresszió fog nőni meg mondjuk egy drogos környezetbe felnőni vagy beleszületni ez annyira nem szolgálja a baba életét. Egy babából igaz bármi lehet de egy gyereket a közösség a család és a személyisége formálja és ez egy 16 hetes magzatnál nem alakul még ki és ha egyszer egy abortusza van egy nőnek attól még lehet később gyereke lehet kisebb eséllyel de attól még lehet és amikor készen áll rá boldogan felneveli. Szerintem jobb lenne ha akkor szülne egy nő vagy akkor lenne mindenkinek gyereke ha készen áll rá ha megvan az anyagi biztonság szerető család. Olyat is olvastam hogy az abortuszon áteső nőket Hitlerhez hasonlítja (??) szerintem ez szörnyű nem felnőtteket irtanak ki ezek a nők meg nem is önállóan élő gyereket meg nem is tömegeket hanem egy olyan élőlényt aki még nem tud önállóan élni ennyi erővel a bogarakat miért csapják le ő is élőlény és érez és miért eszik meg a húst azt az élőlényt nem ölték meg a fogyasztó miatt ez az ÉN véleményem a dologról
2019. máj. 19. 18:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!