Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Alabamában teljesen betiltottá...

Alabamában teljesen betiltották az abortuszt! Hová tart a világ?

Figyelt kérdés

[link]

Miért öreg férfiak döntenek arról,hogy egy nő mit tehet a testével?

2019. máj. 16. 17:49
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
30%
Meg írták hogy örökbe is lehet adni tudják hogy az milyen hosszú folyamat meg mivan ha senki nem akarja örökbe fogadni az árvaház meg a nevelőintezet valóban annyira jó megoldás szerintem nem nagyobb eséllyel szenvedés ez a gyereknek mint az abortusz meg nehidjék hogy egy nőnek annyira könnyű meg nem nehéz
2019. máj. 19. 18:18
 22/31 anonim ***** válasza:
93%
19. Nem, nyilván nincs rendben akkor sem. De az, hogy férfiak egyáltalán szavazhatnak egy ilyen ügyben, már önmagában felháborító.
2019. máj. 19. 19:09
 23/31 Lili8989 ***** válasza:
100%
Nem teljesen értem, milyen jogon. Mert a nő teste, a nő élete..... Nem kényszeríthetnek senkit arra, hogy végig szenvedje a nem kívánt terhesseget, majd a pokoli, szulessel jaro fájdalmakat. Azzal egyet ertek, hogy maximum a 12. hétig. De a nőnek joga van elsonteni, hogy akar e, tud e gyereket szulni, es tonkreb...ni a testét a terhesseggel
2019. máj. 19. 22:01
 24/31 Lili8989 ***** válasza:
93%

Balogh Bence: jaaaa, két test??? Nem csak a Nő elete? Oke. Akkor vegyuk ki a magzatot. Kivétel után a magzatnak legyen joga bármire. Jaaa, hogy onalloan eletkeptelen, es csak a gazdatest segitsegevel és annak teljes leamortizálásával tud eletben maradni?

Na akkor mégis csak a Nő teste. Azert undorito ez a torveny, mert a magzatot egy masik ember erdekei elé helyezték

2019. máj. 19. 22:07
 25/31 Balogh Bence 2019 ***** válasza:
13%

Nem cáfoltad, amit írtam :) Attól hogy egy gyermek önálló életre képtelen, még nem egy a női testtel.

Abban egyetértünk, hogy a 12. hétig a magzat nem számít embernek.

2019. máj. 19. 22:14
 26/31 anonim ***** válasza:
Ha nem számít embernek a 12. hétig (egyébként számomra utána se), akkor mégis mi az, hogy nem csak a nő teste?
2019. máj. 19. 22:24
 27/31 Lili8989 ***** válasza:
100%

Tehát azt mondod, hkogy a magzat önallo emberi lény? Legyen.

Ha felnőtként eldonthetem, hogy kit tartok el, kirol gondoskodom, akkor a magzatrol miert nem donthetem el? Miert ér tobbet? Legyen jogom, eltavolitani a magzatot, ha én nem akarom, aztan egyedul azt csinál amit akar.

2019. máj. 19. 22:27
 28/31 Balogh Bence 2019 ***** válasza:
15%

"Ha nem számít embernek a 12. hétig (egyébként számomra utána se), akkor mégis mi az, hogy nem csak a nő teste?"

Nem értem a logikai kapcsolatot.

"Ha felnőtként eldonthetem, hogy kit tartok el, kirol gondoskodom, akkor a magzatrol miert nem donthetem el?"

Felnőttként sem döntheted el, 18 éves koráig te és a párod feleltek a gyereketekért.

2019. máj. 20. 00:24
 29/31 Lili8989 ***** válasza:
85%

Nem. Felnőttként sem (jogilag) koteleznk. (Abba meg már bele se menjunk, hogy csak anyuka felelos, ha apuka lelép az továbra is teljesen rendben van, es mire sikerul elerni valamit a gyerektartasert folytatott perrel, mar kb tonkrement anya idegileg, anyagilag, mindenhogyan, mert itt 3-5évről beszélunk.)

Egyebkent, ha megeroszakolnak, (es esetleg itt is a hulyek lesznek tobben, es lesz egy ilyen abortusztorveny) - tehát kötelező lesz megszülnom a gyereket, akkor sem vinném haza a kórházbol. Otthagynám.

"Deagyereknemtehetsemmirol" Miert b...meg en tehetek? Miert lett fontosabb alabamában egy magzat, mint a Nő önrendelkezési joga a saját teste felett? Hogy jutottunk idáig?

2019. máj. 20. 07:02
 30/31 Balogh Bence 2019 ***** válasza:

Ne keverjünk most ide más dolgokat, mert parttalan vita lesz szokás szerint és máris olyan dolgokat adtál a számba, amiket nem mondtam. Nem releváns az erőszak vagy az apa kérdése abban, hogy a magzat a női test vagy egy másik test - de még az abortuszt is kár volt most idekeverni.

Én azt állítottam, hogy attól, hogy benned van, még nem te vagy. Neked az az érved erre, hogy a gyerek önállóan életképtelen és hogy jogod van lemondani róla akkor is, ha ez az életébe kerül.

De ez nem cáfolat arra, amit írtam. Ha lélegeztetőgépen vagy, akkor te a lélegeztetőgép része vagy?

2019. máj. 20. 07:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!