Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Alabamában teljesen betiltottá...

Alabamában teljesen betiltották az abortuszt! Hová tart a világ?

Figyelt kérdés

[link]

Miért öreg férfiak döntenek arról,hogy egy nő mit tehet a testével?

2019. máj. 16. 17:49
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem az élet védelméről szól. Irányítani szeretnék a nőket és kész.

Egyébként érdekes, hogy egy nő nem dönthet már az első trimszterben sem, hogy meg akarja tartani vagy sem. De a férfiak halál nyugodtan elhagyhatjàk a már megszületett gyereküket is.

A nőket több évtized börtönre ítélik, ha elvetetik a meg nem született magzatot.

A férfi viszont büntetés nélkül lemondhat a megszületett gyerekről is.

Mivel a nőnek kell kihordani és szülni, szerintem az lenne a normális, hogy joga legyen elvetetni. 24 héttel én sem értek egyet, de a 12.hét előtt miért nem?

Miért van több joga egy sejtcsomònak, mint egy felnőtt nőnek, akinek a testéről van szó?

Betiltani semmi értelme, rohadtul nem fog visszaszorulni az abortuszok száma. Megoldjàk másik államban vagy házi abortusszal vagy becsempészett magzatelhajtò tablettàkkal.

Ezt mindenki tudja jól.. Ebben

2019. máj. 20. 08:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!