Van egy nagyon komoly kérdésem: Ha megölök egy gyermeket abortusz előtt , akkor mi lesz a büntetésem?
Ez egy tényleg fontos kérdés és szeretnék rá rendes választ , ha valaki tud rá.
Szóval , tételezzük fel egy 8 hónapos terhes nő éppen abortuszra megy és miközben megy előugrok egy bokorból és megrúgom a hasát és ettől a gyermek meghal , ha ítéletet akarnak felettem hozni , akkor én gyilkosságot követtem el vagy , csak bántottam egy embert? Mi lehetne a büntetésem (az USA-ban és pl New Yorkban)?
"amúgy üdvözöllek az interneten, a nagybetűk és a mondatvégi jelek opcionálisak. " Véletlelnül félregépeltem , "amúgy üdvözöllek az interneten". "ettől a helyesírásom még mindig mérföldekkel jobb mint a tiéd" Jól tereled a témát , előtte az abortuszról volt szó most pedig megpróbálsz csúfolni. Ilyet egy gerinctelen ember csinál (te).
"na ekkora marhaságot mégis honnan vettél?"
Hitler kancellár lett, Sztáliból a szovjetúnió kormányfője, Pol Potból pedig miniszterelnök. Mik ezek , ha nem magas pozíciók?
Egyépként az abortusznál jártunk , már megint tereled a témát!
te kezdtél el az én írásomon lovagolni. én csak megemlítettem, hogy a gyenge helyesírásod is egy jel arra (a fura utópisztikus képzelgéseid mellett) hogy nem vagy túliskolázva.
hitler, sztálin, pol pot az 3 ember. hány ember van csak a mai világban akik sorozatgyilkosok? azok közül hány volt valaha is valamilyen szintű vezető pozícióban? tudod mi az a statisztika?
"És mi van, ha tömeggyilkos lesz? Honnan tudod, hogy nem ő lesz a következő Hitler, Sztálin, Pol Pot?" Nem azt mondtad , hogy sorozatgyilkos , hanem azt mondtad tömeg gyilkos , szóval döntsd már el!
"ne haragudj de ilyen képzelgései egy buta embernek vannak. helyesen írni se tudsz. innentől én sajnos nem tudom komolyan venni az "érveidet"" Te kezdtél el a helyesírásról beszélni szóval ez is hazugság.
nem én hoztam fel a tömeggyilkos/sorozatgyilkos vonalat, de igazad van, tényleg tömeggyilkos volt az eredeti válaszban. amúgy nyilván nem nehéz tömegeket legyilkolni HA magas vezető pozícióban vagy. ez szinte logikus, ha belegondolsz. alkesz józsi az utca végi kocsmában kiadhatja a parancsot hogy vesszem minden szőke hajú ember, senki se fog ugrani a parancsára. hitlernek egy egész ország állt a rendelkezésére
igen én hoztam fel elsőre a helyesírás témét, ezt nem tagadtam (szövegértés?), de te kezdtél el lovagolni rajta. amúgy abbahagyhatnád
"nem én hoztam fel a tömeggyilkos/sorozatgyilkos vonalat"
"És mi van, ha tömeggyilkos lesz?" Most akkor most mi van?
"de te kezdtél el lovagolni rajta" Nem csak elmondtam , hogy csak egy képmutató vagy , aki nem veszi észre a saját hibáit.
"aki nem veszi észre a saját hibáit."
hogyne venném észre. én odafigyeltem nyelvtan órán, és tudatosan nem követem a nagybetűs mondatkezdést és néha elhagyom a mondatvégi írásjeleket. te oda se figyeltél, ezért írsz olyanokat hogy "aszt", "egyébként", és ezért teszel szóközt a vessző elé (ez is helytelen, ha nem tudnád)
"Aki a magzattal ellentétben egy már létező, érző EMBER." Méhány válasszal ezelőtt azt mondtad , hogy a magzatok embertek. Belegabalyodtál a saját hazugságaidba.
"e nagy "életvédő", az emberi jogok védelmezése közben csak a nő jogairól feledkezel meg" Te meg megfeletkeztél a gyerekek jogairól , mivel ők is emberek , őket is megilleti az élet.
"Tudod fiúként (nem vagy te férfi)" Nem tudtam , hogy az abortusz pártiak ennyire szeretnek sértegetni másokat. Habár mit vártam a gyerek gyilkosoktól?
"Soha nem lehetsz terhes, nem kell kockáztatnod az egészségedet (néha az életedet), a gyerek megszületése után sem téged terhel a nagyobb felelősség. Felfogni sem tudod, hogy min megy keresztül egy nő."Wow kijátszottad a "mert te nem érted"kártyát utoljára tán oviban láttam.
"Ahogy azt sem fogod fel, hogy mennyire megterhelő lelkileg egy abortusz"
Hmm, ha ennyire "megterhelő" akkor miért ment el ez a szinte még gyermek abortuszra ilyen boldogan: https://www.youtube.com/watch?v=WtKepcjJ4-8
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!