Van egy nagyon komoly kérdésem: Ha megölök egy gyermeket abortusz előtt , akkor mi lesz a büntetésem?
Ez egy tényleg fontos kérdés és szeretnék rá rendes választ , ha valaki tud rá.
Szóval , tételezzük fel egy 8 hónapos terhes nő éppen abortuszra megy és miközben megy előugrok egy bokorból és megrúgom a hasát és ettől a gyermek meghal , ha ítéletet akarnak felettem hozni , akkor én gyilkosságot követtem el vagy , csak bántottam egy embert? Mi lehetne a büntetésem (az USA-ban és pl New Yorkban)?
"Ezt elmondta egy videóban , hogy az összes családtagja így beszél , tehát nem így beszél , hanem csak így beszél és , ha észreveszed mikor végzett a mondatával , akkor akikkel beszélt kussban marad ,mert nem tud mit rá mondani"
Azt a mindenit. Ez masszív. Mindent értek :DDD
SOS! Sürgősen!!! Nyelvtantanárt a kérdezőnek!!!!
Amúgy az továbbra is egyébként, meg egyezik, meg nem is tudom már miket hordtál össze.
De látom nem csak a nyelvtannal akadnak gondok. Nincsenek is már mélyszegények? Mondd csak, te mindent elhiszel, amit az interneten olvasol?
Sok mindent megmagyarázna...
Ui: én most érkeztem, ezt a megjegyzést nem kell valaki más nyakába varrni :D
Az előbb már 2 ember mondta , hogy biszkáljak senkit a nyelvtana miatt.
"én most érkeztem, ezt a megjegyzést nem kell valaki más nyakába varrni"Ezt honnan tudjam , mi van ha hazudsz? És látszik , hogy egy suhanc vagy mivel nem tudom mennyi mosolygós fejet használtál és attól még , hogy egy kicsit félregépeltem , attól még nem kell nyelvtantanár és ahelyett , hogy próbálsz engem sértegetni a kérdéseimre válaszolj , mert itt nem a nyelvtanról , hanem az abortuszról van szó.
"BISZKÁLJAK" HAHAHAHAHAHAJFJFNRBSJS
Meghalok bakker, mint prosti magzata...
Kérdező, többen is próbáltunk veled érdemben vitázni és érveket ütköztetni. Én például többször is részletekbe menően felvázoltam hogy miért jogos az abortusz és annak korlátozása miért fosztja meg a terhes nőket az alapvető emberi jogaiktól, de te ezekre egyáltalán nem reagáltál.
Utoljára: ha rádkötnek egy másik embert, hogy tartsd életben, szerinted jogos, hogy ennek elutasításáért valakit börtönbe zárnak?
A szex nem beleegyezés a terhességbe. Még ha valaki bele is egyezik a terhességbe, ezt BÁRMIKOR visszavonhatatja, ugyanúgy, ahogy az ember a kemoterápiás kezelést is bármikor megszakíthatja, illetve a műtét előtt akár percekkel is mondhatja azt, hogy mégsem kívánja elajándékozni az egyik veséjét. Azzal, hogy te korlátozni akarod az abortuszt, megsérted az egyik legalapvetőbb emberi jogot. Hiába vannak a gyereknek emberi jogai, a gyerek nem kényszerítheti az anyát arra, hogy az önrendelkezési jogát feladja.
"És látszik , hogy egy suhanc vagy mivel nem tudom mennyi mosolygós fejet használtál"
Te meg látszik, hogy egy agyoniskolázott lúzer. Ha már ennyire megalapozott kijelentésekbe bocsájtkozunk.
"Ja kihagytam azt a rész amikor azt mondtátok , hogy mi lesz , ha mélyszegénységbe születik , erre kültem egy linket amiben arról beszélnek , hogy már szinte alig vannak mélyszegények majd szimplán azt mondták , hogy hamis."
Menj le vidékre kérlek, mondjuk Zemplén vagy Nógrád megyébe, azután mondd, hogy alig vannak mélyszegények. Vagy mondjuk Algériába, Nigériába, Ghánába.
Az abortusz igenis megterheli a nőket, mind testileg mind mentálisan. Hogy fizikailag mi történik velük, arról ktt olvashatsz:
Az, hogy mentálisan milyen következményekkel jár, az mint a cikk is írja, nagyon eltérő, de szerintem megegyezhetünk abban, hogy a nők többségét igenis rosszul érinti egy lehetséges gyermek elvesztése (mivel ebben az állapotban még nem gyemek, nem ember). Főleg azért, mert sok helyzetben nem a nő az önző alak, aki nem akarná a gyereket, pont hogy azzal cselekszik önzetlenül, hogy nem hagyja nem megfelelő körülmények közé megszületni.
Hiszen magzat korában fel se fogja mi történik vele, na de mondjuk mélyszegénységben, vagy apa nélkül, vagy nem megfelelő támogatással felnőni már kemény dió.
"Utoljára: ha rádkötnek egy másik embert, hogy tartsd életben, szerinted jogos, hogy ennek elutasításáért valakit börtönbe zárnak?" Nem egy szóval nem mondtam, hogy a törvény büntesse , azt mondtam , hogy ne keljen minden magzatot megölni és , ha már megölik akkor szomorúan tegyék."A szex nem beleegyezés a terhességbe." De amikor elkezdte nem szóban se papíron , de a tudatában van annak , hogy lehet ebből kifojóan egy gyereke kb így hangzik: Megölöm Orbán , ezért ha nem eggyeztem bele abba, hogy börtönbe kerüljek.
" Azzal, hogy te korlátozni akarod az abortuszt, megsérted az egyik legalapvetőbb emberi jogot." Azzal , hogy kioltasz egy emberi életet megsérted az egyik legalapvetőbb emberi jogot , ezért mondtam azt , hogy ez ellent mondásos.
"a gyerek nem kényszerítheti az anyát arra, hogy az önrendelkezési jogát feladja."Erről az anya és partnere tehet nem pedig a gyerek.
"Te meg látszik, hogy egy agyoniskolázott lúzer. Ha már ennyire megalapozott kijelentésekbe bocsájtkozunk." Nem vagyok "agyoniskolázott lúzer".
"Menj le vidékre kérlek, mondjuk Zemplén vagy Nógrád megyébe, azután mondd, hogy alig vannak mélyszegények. Vagy mondjuk Algériába, Nigériába, Ghánába." Az egy magyar felmérés volt te nagyon okos és érdekes zemplénben élek.
"Az abortusz igenis megterheli a nőket, mind testileg mind mentálisan. Hogy fizikailag mi történik velük, arról ktt olvashatsz:" Igen megterheli őket és ez egy nagyon hősies feladat.
"Főleg azért, mert sok helyzetben nem a nő az önző alak, aki nem akarná a gyereket, pont hogy azzal cselekszik önzetlenül, hogy nem hagyja nem megfelelő körülmények közé megszületni." Igen vannak ilyen emberek , de ne mond már, hogy az a sok millió halott , csak ezért hunyt el.
"Hiszen magzat korában fel se fogja mi történik vele, na de mondjuk mélyszegénységben, vagy apa nélkül, vagy nem megfelelő támogatással felnőni már kemény dió." Kemény dió az lehet , de jobb megpróbálni mint megölni , ha egy tényleg nagyon szegény helyre születik egy apa nélkül azt mondom rendben , de még ígyis vannak árvaházak , majd ha felnőnek eldöntik , hogy mi lesz az életükkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!