Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Van egy nagyon komoly kérdésem...

Van egy nagyon komoly kérdésem: Ha megölök egy gyermeket abortusz előtt , akkor mi lesz a büntetésem?

Figyelt kérdés

Ez egy tényleg fontos kérdés és szeretnék rá rendes választ , ha valaki tud rá.

Szóval , tételezzük fel egy 8 hónapos terhes nő éppen abortuszra megy és miközben megy előugrok egy bokorból és megrúgom a hasát és ettől a gyermek meghal , ha ítéletet akarnak felettem hozni , akkor én gyilkosságot követtem el vagy , csak bántottam egy embert? Mi lehetne a büntetésem (az USA-ban és pl New Yorkban)?

2021. aug. 27. 19:20
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/152 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező, tanulj egy kis embriológiát meg biológiát. Buta vagy, és érzelmekkel vitatkozol ott, ahol tárgyi tudás kellene.
2021. aug. 29. 20:58
 72/152 A kérdező kommentje:
"érzelmekkel vitatkozol" "Buta" Most akkor ki vitatkozik érzelmekkel? Én küldtem egy táblázatot , ahol bemutatják miért végeznek el abortuszt , te nem vagy képtelen elfogadni a tényeket.
2021. aug. 29. 21:01
 73/152 anonim ***** válasza:
92%

Engem nem a MIÉRT érdekel s a válaszom nem tartalmazott erre vonatkozó elemet (már csak azért sem, mert nem ezt feszegeti a nyitókérdésedet), hanem azt, hogy az abortusz végzése idején nem gyerek, hanem embrió, és mint ilyen, parazita életmódot folytat a gazdatesten.

A tojás nem csirke, a makk nem tölgyfa, és a diósbejglihez se kell fakivágási engedély.

2021. aug. 29. 21:09
 74/152 A kérdező kommentje:
Persze megöltem 10 millió embert. Miért? Mert nincs kedvem vinni. Pfhu hallod , ha legalább megölsz valakit , akkor tisztességesen mond el , hogy azért mert lusta , ne hazudjon.
2021. aug. 29. 21:22
 75/152 anonim ***** válasza:
94%
Ha te úgy döntesz, hogy többet nem vagy hajlandó valaki mást a te tested árán életben tartani, amibe te alapból sem egyeztél bele, akkor te gyilkos vagy?
2021. aug. 29. 21:29
 76/152 A kérdező kommentje:
"alapból sem egyeztél bele" De bele egyezett , amikor lefeküdt a társával , ezzel válalta a kockázatot. Úgy döntöm megölök 12 millió sas embriót emiatt kipusztul a teljes sas populáció. Gyilkos vagyok vagy abortuszt támogató?
2021. aug. 29. 21:34
 77/152 anonim ***** válasza:
92%
azt is nézd meg hogy ennyi abortusz mellett is milyen sok gyerek van az árvaházakban. világszerte, nem csak Mo-n. ha az az x millió gyerek is pluszba megszületne, mennyi kerülne árvaházba? mennyi nőne fel mélyszegénységben?
2021. aug. 29. 22:16
 78/152 anonim ***** válasza:
89%

"De bele egyezett , amikor lefeküdt a társával"

maximum a szexbe egyezett bele (jó esetben), a gyerekvállalásba nem. te azt hiszed hogy nők milliói az abortuszt használják fogamzásgátlásra?

2021. aug. 29. 22:18
 79/152 A kérdező kommentje:
A mélyszegénységből és az árvaházból ki lehet törni, te aszt hiszed hogy minden ember úgy marad? Csak Mo-n. ha az az x millió gyerek is pluszba megszületne, mennyi híres festő , költő lenne? "maximum a szexbe egyezett bele (jó esetben), a gyerekvállalásba nem" Idióta volt és ezért nem szabadna feláldozni egy embert nem tudtam , hogy az abortusz páriak , csak lusták. Undorító , hogy megölnek egy embert és csak magukra gondolnak. Köpedelem.
2021. aug. 29. 22:35
 80/152 anonim ***** válasza:
84%

"A mélyszegénységből és az árvaházból ki lehet törni"

hányan törnek ki?

azt*

"mennyi híres festő , költő lenne?"

mennyi megkeseredett, vergődő, alkoholista, drogfüggő szerencsétlen lenne?

"Idióta volt"

mert szexelni merészelt? tényleg, hogy volt pofája

"Undorító , hogy megölnek egy embert és csak magukra gondolnak"

az általad szorgalmasan linkelt kutatásban a két leggyakoribb ok az "unready for responsibility" és a "can't afford baby now" voltak. szerinted ez miért önző? hogy valaki nem akarja anyagi nehézségeknek kitennni a gyerekét? vagy nem akar felkészületlenül belefogni? az egyetlen ok amibe az önzőséget bele lehet erőszakolni az a "concerned about how having baby would change her life". minden más ok tökéletesen önzetlen.

amúgy pasi vagy?

2021. aug. 29. 22:44
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!