Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Van egy nagyon komoly kérdésem...

Van egy nagyon komoly kérdésem: Ha megölök egy gyermeket abortusz előtt , akkor mi lesz a büntetésem?

Figyelt kérdés

Ez egy tényleg fontos kérdés és szeretnék rá rendes választ , ha valaki tud rá.

Szóval , tételezzük fel egy 8 hónapos terhes nő éppen abortuszra megy és miközben megy előugrok egy bokorból és megrúgom a hasát és ettől a gyermek meghal , ha ítéletet akarnak felettem hozni , akkor én gyilkosságot követtem el vagy , csak bántottam egy embert? Mi lehetne a büntetésem (az USA-ban és pl New Yorkban)?

2021. aug. 27. 19:20
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/152 A kérdező kommentje:
A gyermek jogairól elfeledkezel válaszoló.
2021. aug. 28. 21:39
 52/152 anonim ***** válasza:
94%
A magzat nem gyermek
2021. aug. 28. 22:37
 53/152 A kérdező kommentje:
A sas magzat nem sas , vagy legalábbis így hangzott.
2021. aug. 28. 22:43
 54/152 anonim ***** válasza:
94%

Minőségét tekintve nem ember, csak egy parazita.

Ha megszületik (!), na onnantól él rá az alaptörvény is.

2021. aug. 28. 23:04
 55/152 A kérdező kommentje:

54: Te most tényleg leparazitásztál egy gyereket?

A külömbségek:

A gyerekből lehet egy felnőtt

A gyereknek vannak jogai

Nem a gyerek döntése, hogy megszülessen

Az alaptörvény minden emberre érvényes , tehát csak akkor nem vonatkoznak rá , ha nem ember.

2021. aug. 28. 23:16
 56/152 anonim ***** válasza:
93%

Különbség*

Pontosan nem a gyerek döntése hogy megszülessen. Örülök hogy egyetértesz velünk

2021. aug. 29. 16:07
 57/152 anonim ***** válasza:
91%

Én ismerek egy nem kívánt gyereket, a szülei huszonévesen vállalták a nagy semmibe, majd el is bulizták minden pénzüket. A lány most lett 21. Antidepresszánson él, pszichiátrián kezelték hónapokig, kapcsolata sose volt, barátait elüldözte maga mellől, nincs semmilyen szociális védőhálója, motivációja, célja. Sosem érezte szeretve, fontosnak magát, a gyerekkori traumáit szó szerint órákig bírná mesélni. A szülei rendszeresen szó nélkül elveszik a félretett pénzét, hogy ne haljanak éhen. Őszintén, szerinted jó ez az élet?

Mert szerinte nem, az alapján, hogy számtalanszor próbálta megölni magát.

2021. aug. 29. 17:38
 58/152 A kérdező kommentje:
Pfu ez nem bizonyít semmit. Ő irányítja az életét és nem a szülei. Erről ő tehet és csak is ő , na meg egy keveset a szülei.
2021. aug. 29. 18:36
 59/152 anonim ***** válasza:
94%
Az utolsó mondatod önmagával megy szembe
2021. aug. 29. 18:45
 60/152 anonim ***** válasza:
94%

Amúgy meg olvasgass egy kicsit, már vannak kutatások, hogy elvileg magzati korban érzékeli a gyerek, ha nem kívánt. Gondolj bele, hogy később milyen mértékben hozzájárulhat a fejlődéséhez.

[link]

2021. aug. 29. 18:48
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!