Van egy nagyon komoly kérdésem: Ha megölök egy gyermeket abortusz előtt , akkor mi lesz a büntetésem?
Figyelt kérdés
Ez egy tényleg fontos kérdés és szeretnék rá rendes választ , ha valaki tud rá.
Szóval , tételezzük fel egy 8 hónapos terhes nő éppen abortuszra megy és miközben megy előugrok egy bokorból és megrúgom a hasát és ettől a gyermek meghal , ha ítéletet akarnak felettem hozni , akkor én gyilkosságot követtem el vagy , csak bántottam egy embert? Mi lehetne a büntetésem (az USA-ban és pl New Yorkban)?
2021. aug. 27. 19:20
1/152 anonim válasza:
8 hónapos terhes nő nem megy abortuszra, mert pl. itthon ez ha jól tudom 12 hétig (bizonyos esetekben 16 hétig) lehetséges. Ha pedig egy terhes nőt úgy megrúgsz, hogy attól elvetél, akkor a nő életét veszélyezteted, tehát komoly büntetésre számíthatsz.
2/152 anonim válasza:
Életveszélyes testisértés. Sok év.
3/152 anonim válasza:
Életveszélyt okozó testi sértés durván minősített esete.
4/152 A kérdező kommentje:
1:ki írtam a helyet: "(az USA-ban és pl New Yorkban)"
2021. aug. 27. 19:31
5/152 anonim válasza:
A világon jelenleg sehol sem lehet 8 hónaposan abortuszra menni.
6/152 anonim válasza:
De most ne ezen rugózzunk, hogy hány hónap. Ez minden országban más. A lényeg, hogy nem rúghatsz meg egy terhes nőt, akkor se ha épp abortuszra tart, mert az életét veszélyezteted.
7/152 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom new york-ban szabad a születés előtt bármikor megszakíthatja a terhességet , ha ez veszélyezteti az anyát.
2021. aug. 27. 19:52
8/152 anonim válasza:
A lényeg, hogy se terhes nőt, se senki mást nem rúghatsz meg olyan erővel, amivel például egy terhes nő elvetélne. De egy terhes nőnél nagyon komoly komplikációt okozhat egy ilyen vetélés, tehát súlyosbító tényező.
9/152 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
2021. aug. 27. 20:05
10/152 anonim válasza:
A földi bírósági ítélet a legkevesebb sőt, de ebbe nem megyek most bele...
2. Mit érez majd az illető a lelkében ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!