Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Van egy nagyon komoly kérdésem...

Van egy nagyon komoly kérdésem: Ha megölök egy gyermeket abortusz előtt , akkor mi lesz a büntetésem?

Figyelt kérdés

Ez egy tényleg fontos kérdés és szeretnék rá rendes választ , ha valaki tud rá.

Szóval , tételezzük fel egy 8 hónapos terhes nő éppen abortuszra megy és miközben megy előugrok egy bokorból és megrúgom a hasát és ettől a gyermek meghal , ha ítéletet akarnak felettem hozni , akkor én gyilkosságot követtem el vagy , csak bántottam egy embert? Mi lehetne a büntetésem (az USA-ban és pl New Yorkban)?

2021. aug. 27. 19:20
 101/152 A kérdező kommentje:
"az van, hogy mi két külön ember vagyunk. tényleg ennyire nehéz felfogni? itt legalább 2 különböző emberrel beszélgetsz, valószínűleg többel" Honnan tudjam ? Egyépként már egy ideje tudom és olyan vicces látni , hogy nem eggyezik a vélemyényetek.
2021. aug. 30. 15:17
 102/152 anonim ***** válasza:
86%

"Te meg megfeletkeztél a gyerekek jogairól"

a magzat nem gyerek

"Wow kijátszottad a "mert te nem érted"kártyát utoljára tán oviban láttam."

már demonstráltad hogy tényleg képtelen vagy az empátiára. TÉNYLEG nem érted, mekkora nagy dolog egy nőnek a terhesség, de elfogadni se vagy hajlandó, hogy igenis baromi nagy dolog. csak a jogokkal jössz, de még itt se érdekel a nő, csak a gyerek, ami még mindig nem egyenlő a magzattal

ahj basszus ben shapiro, a buta ember géniusza. már mindent értek

2021. aug. 30. 15:21
 103/152 anonim ***** válasza:
86%
és megint leírja hogy egyépként...
2021. aug. 30. 15:21
 104/152 anonim ***** válasza:
100%
amúgy azt nem tudom miből olvasod ki hogy nem EGYEZIK meg a véleményünk, szerintem tökéletesen egyetértünk, csak másképpen érvelünk
2021. aug. 30. 15:26
 105/152 A kérdező kommentje:

"a magzat nem gyerek"Most megyek és megölök egy csomó sas magzatot, ami nem sas.

"ahj basszus ben shapiro, a buta ember géniusza. már mindent értek" Bem Shapiro sokkal , de sokkal okosabb nálad , azért mert nem megtudja védeni az érveit.

"és megint leírja hogy egyépként..." Amúgy valaki azt írta , hogy én lovagolok a helyesíráson , most akkor mi van? (Amúgy nagybetűvel kezdünk egy mondatot.)

2021. aug. 30. 15:26
 106/152 A kérdező kommentje:
"amúgy azt nem tudom miből olvasod ki hogy nem EGYEZIK meg a véleményünk, szerintem tökéletesen egyetértünk, csak másképpen érvelünk" Szerintem is eggyezik. Én csak szeretném , hogy minél kevesebb ember haljon meg , nem szeretném betiltani.
2021. aug. 30. 15:27
 107/152 A kérdező kommentje:
Én azt mondom egyezünk meg döntetlenben.
2021. aug. 30. 15:30
 108/152 anonim ***** válasza:
86%

"Most megyek és megölök egy csomó sas magzatot, ami nem sas."

a sas magzat és a sas FIÓKA is sas. elfeledkeztél a fióka szó létezéséről?

"Bem Shapiro sokkal , de sokkal okosabb nálad , azért mert nem megtudja védeni az érveit."

ha igazán odafigyelné arra amit mond (és arra ahogy mondja), rájönnél hogy marhára nem tud jól érvelni. csak hangosabb és gyorsabban beszél mint a vitapartnerei, így túl tudja harsogni őket és el tudja terelni a témát. ezzel "nyeri" a vitáit, nem a tudásával. de ehhez ugye kritikus szemmel kéne nézni a hősödet és oda kéne figyelni az apró részletekre. ez jellemzően nehezére esik a tanulatlan embereknek, kb ennek köszönheti a hírnevét

2021. aug. 30. 15:31
 109/152 anonim ***** válasza:
89%
nagyon messze vagyunk a döntetlentől kérdező, te még egy épkézláb érvet se tudtál felhozni
2021. aug. 30. 15:32
 110/152 A kérdező kommentje:

"csak hangosabb és gyorsabban beszél mint a vitapartnerei," Ezt elmondta egy videóban , hogy az összes családtagja így beszél , tehát nem így beszél , hanem csak így beszél és , ha észreveszed mikor végzett a mondatával , akkor akikkel beszélt kussban marad ,mert nem tud mit rá mondani.

"nagyon messze vagyunk a döntetlentől kérdező, te még egy épkézláb érvet se tudtál felhozni" Ugyan azt mondjátok egyfojtában , "hogy te nem tudod minn mennek keresztül a nők" vagy "a magzatok nem emberek" vagy , csak azt mondjátok hogy "hülyén írokW utána meg váltogattok ezek közt , ha idiótákkal akkarok beszélni legálabb tudom hova kell mennem.

2021. aug. 30. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!