Az új traszneműekkel kapcsolatos törvényjavaslatról mi a véleményetek?
Itt a törvény röviden tömören:
A témával kapcsolatban csak óvatosan kommenteljetek mert mostanában a gyk minden negatív kritikát cenzúrázik ami ezzel kapcsolatos.
160/ De a kérdésre nem válaszoltál.
és ha lenne egy gyermeked 10-15 év "rendes" életet vagy 40-50 év gyötrelmet választanád ?
Mondjuk a gyermeked már 18 éves amikor megtörténik a "baj" és válaszút elé kerülsz...mit tennél ?
18 évesen hagynád hogy anya nélkül nőjön fel, és akkor te továbbra transznemű maradhatsz rövid ideig de boldogan,vagy inkább abbahagyod a gyógyszereket és tegyük fel hogy "visszaváltoznak" visszaalakulnak a nemi jellegeid de tovább élsz ?!
Komolyan érdekelne kérlek válaszolj,ha nem akarsz akkor írd meg konkrétan de ne térj ki.
Köszi.
162
Gyereke valóban nem lehet természetes úton,de örökbe fogadni lehet nekik,igaz hogy 1-2 nehézség akad pl párként bizonyos esetekben nem azonnal bírálják el a kérelmet,de egyedülállóként lehetséges mint a heteróknak.
Ha jól informálódtam...régen olvastam ezzel kapcsolatos cikkeket.
Tisztelt kérdező!
Nos szerintem válaszoltam, leírtam hogy milyen szellemiségben nevelem majd a gyermekem, és úgy gondolom hogy egy 18 éves gyermek képes felfogni hogy min kellene keresztül mennem mind testileg, mind érzelmileg ha a visszaalakulást választanám. Valamint soha nem tenném ki ekkora érzelmi, lelki megpróbáltatásnak a gyerekem még felnőtt korában sem, hogy az anyját szenvedni, gyötrődni lássa a visszaalakulás miatt. Szerencsére ez nem történhet meg , írtam hogy miért, és te is írtad hogy ez fikció.
" illetve szülni sem tud, mert nem NŐ! Hiányoznak létfontosságú szervek hozzá."
Tehát szerinted egy meddő nő aki nem tud szülni mert az ahhoz szükséges szervek nem működnek, vagy baleset, betegség miatt el kellett távolítani vagy akár anélkül született, onnantól nem tekinthető nőnek?, hisz ő sem tud szülni?
"...aki valaha fölfoghatná, hogy kinek adták örökbe..."
Nos egy olyan embernek, aki nem embergyűlöletre, előítéletre nevelné, aki mindent megtenne hogy boldog, kiegyensúlyozott családi légkört biztosítson neki, aki nem a saját ideológiáit, nézeteit, gyűlöletét nevelné belé.
Vagy szerinted nem ez egy rendes szülő dolga? vagy te a saját gyermekeidet (ha vannak) mások gyűlöletére neveled?
Esetleg, úgy gondolod hogy egy alulfinanszírozott állami nevelőintézetben jobb nevelést tudnak biztosítani egy gyermeknek, mint egy gondoskodó, szerető családi légkörben?
Nem vagyok elmebeteg, transzszexuális vagyok, a szakvéleményen is rajta van hogy elmebetegség, személyiség zavar, egyéb mentális problémák nem állnak fenn, Ha nem így lenne akkor nem kaptam volna szakvéleményt.
Azért nem vagyok homoszexuális kapcsolatban egy férfivel mert nő vagyok nem pedig férfi és pont. Amit a szexet illeti, látom teljesen tájékozatlan vagy e témában, a műtéti úton képzett v***na minden tekintetben ellátja a funkcióját, az ember képes nemi életet élni vele, képes az orgazmusra, esetleg síkosító kelhet a nem megfelelő "nedvesedés" miatt.
Üdv
Niki
"Tehát szerinted egy meddő nő aki nem tud szülni mert az ahhoz szükséges szervek nem működnek, vagy baleset, betegség miatt el kellett távolítani vagy akár anélkül született, onnantól nem tekinthető nőnek?, hisz ő sem tud szülni?"
Egy meddő nő is nő. De egy férfi aki növé operáltatta magát és eltávolította a nemző szervét az még nem lesz NŐ. Te azokról a nőkről beszéltél itt, akik valóban nők. Ők örökbe fogadhatnak. ;).
De Te sohase fogsz tudni, már csak azért sem, mert papírod van róla, hogy beteg vagy.
"Azért nem vagyok homoszexuális kapcsolatban egy férfivel mert nő vagyok nem pedig férfi "
Attól, hogy azt mondod magadról, hogy Nő vagy attól még férfi vagy. A tényeken ez nem változtat.
"Amit a szexet illeti, látom teljesen tájékozatlan vagy e témában, a műtéti úton képzett v***na minden tekintetben ellátja a funkcióját, az ember képes nemi életet élni vele, képes az orgazmusra, esetleg síkosító kelhet a nem megfelelő "nedvesedés" miatt."
Tájékozott vagyok hidd el. Nem tudsz. Orgazmusra nem képes. Nedvesedés semmilyen formában nincs. Ez az átalakítás csak egy látszat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!