Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hagyatéki kapcsán fellebbezés...

Hagyatéki kapcsán fellebbezés hány alkalommal lehetséges?

Figyelt kérdés

Öcsém meg van győződve arról, hogy a hagyatéki leltárban szereplő megtakarításai édesapánknak nem teljes, valahol még van x összeg, amiről mi a családtagok nem tudunk, mert édesapánk nem igazán avatott be bárkit is a családból a pénzügyeibe. A hagyatéki leltárt én állítottam össze a rendelkezésünkre álló banki iratok alapján. A közjegyző szóban elmondta és a végzés végén le is van írva, hogy minden helyet végigkérdezett, ahol megtakarítás lehetséges.

Öcsém szerint nem végzett megfelelő munkát a közjegyző, ezért fellebbezett.

Az én és más családtagok meglátása az, hogy nincs sehol máshol megtakarítás elhunyt édesapám után, amiről mi és a közjegyző nem tud.

Ha ez utóbbira fény derül, hogy tényleg nincs sehol máshol megtakarítás, amit örökölhetünk, öcsém tuti ebbe nem nyugszik bele, akkor újra fellebbezhet?

ma 11:38
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!