Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Az új traszneműekkel kapcsolat...

Az új traszneműekkel kapcsolatos törvényjavaslatról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Itt a törvény röviden tömören:

[link]

A témával kapcsolatban csak óvatosan kommenteljetek mert mostanában a gyk minden negatív kritikát cenzúrázik ami ezzel kapcsolatos.

2020. ápr. 24. 00:53
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/251 A kérdező kommentje:

full post-op kathoey

Na jó ezen már kemény :D

Lassan már tényleg csak a képzelet szab határt annak hogy mivé akarunk válni sebészeti úton...no offense de tényleg.

2020. máj. 24. 15:56
 132/251 anonim ***** válasza:
93%

#129:

Bár a vitához semmi köze, hajlandó vagyok válaszolni, mert rendes stílusban írtál, de nem szeretném OFF irányba vinni a topicot.

"Te heteroszexuálisnak tartod magad ?"

Heteroszáxuális vagyok. Ez tény. Nem tudok sem érzelmileg, sem testileg masculin személyhez vonzódni.

"Esetleg direkt ilyen partnert kerestél ?"

Nem. Üzleti úton voltam, a cég amivel tárgyaltunk, őt küldte egyik képviselőként a tárgyalásra. A partneri tárgyalásokat nem csak a konferenciateremben folytattuk, hanem éttermekben is, ahogyan azt a Távol-Keleten szokás. Ilyenkor nem szól minden mondat az üzletről. Nagyon jól kijöttünk egymással ezen események alatt, így megkérdeztem lenne-e kedve kettesben is találkozni. Igent mondott. Akkor még nem tudtam, hogy kathoey.

"és hogyan tudtad meg a részleteket ?"

Elmondta. Egy darabig csak randiztunk. Viszont a legszebb, legkomolyabb, "legnagyszabásúbb" gyertyafényes vacsoránkon egyértelműen érzékelni lehetett, hogy az éjszakát mindketten együtt szeretnénk tölteni a másikkal. Akkor mondta el nyíltan, egyértelműen. A részleteket, hogy hány évesen, miért, mennyiért, hol változott. Ezeket nem írom le, személyes információi, nem beszélem ki a háta mögött még egy anonim oldalon sem.

T.T.C.

2020. máj. 24. 16:27
 133/251 A kérdező kommentje:

132 Ez a kérdés már alapból off téma az elejétől fogva szóval nyugodtan maradhat az írásod!

De azt megkérdőjelezném hogy ténylegesen hetero beállítottságú vagy mert pl nekem ezek hallatán 100%-ban elmenne a kedvem és a vonzalmam egy ilyen helyzetben az adott nő iránt.

2020. máj. 24. 16:35
 134/251 anonim ***** válasza:
58%

132

Bocs; a "nyíltan, egyértelműen" úgy értendő, hogy nem nyíltan, nem egyértelműen már előtte is mondta, vagy utalt rá?

2020. máj. 24. 16:56
 135/251 anonim ***** válasza:
10%
Akkor Te nem hetero vagy, hanem meleg. ;)
2020. máj. 24. 17:12
 136/251 anonim ***** válasza:
100%

132

Neked aztán kalandos életed van...mintha másnaposok c. filmben lettél volna csak az aktus után feleségül veszed a ladyboyt 🤣😂

2020. máj. 24. 17:20
 137/251 anonim ***** válasza:
25%
Azzal ugye tisztában vagytok, hogy aki olyan jellegű műtét végez, soha többet nem élhet szexuális életet. Ezenkívül, a húgycső funkcióját egy "cső" fogja betölteni.
2020. máj. 25. 12:26
 138/251 anonim ***** válasza:
12%
137 Az ilyenek úgyis "magyarán mondva seggbe" szeretik és vagy orálisan kielégíti a partnerét.
2020. máj. 25. 13:52
 139/251 anonim ***** válasza:
0%
A lepontoznak üzenném: Ti is az ÁOK-ra jártok vagy van valamilyen egészségügyi végzettségetek már? :)
2020. máj. 25. 14:38
 140/251 anonim ***** válasza:
13%
Mellesleg Magyarországon nem végeznem nem átalakító műtétet csak nemi megerősítő műtétet, amely teljesen más és semmi köze a transzneműekhez. Szóval kérdem én: Mi a probléma azzal, hogy nem változtathatod meg a személyigazolványodban a születési nemedet, amikor alapból még megváltoztatni sem tudod magadat itthon?
2020. máj. 25. 14:40
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!