Az új traszneműekkel kapcsolatos törvényjavaslatról mi a véleményetek?
Itt a törvény röviden tömören:
A témával kapcsolatban csak óvatosan kommenteljetek mert mostanában a gyk minden negatív kritikát cenzúrázik ami ezzel kapcsolatos.
full post-op kathoey
Na jó ezen már kemény :D
Lassan már tényleg csak a képzelet szab határt annak hogy mivé akarunk válni sebészeti úton...no offense de tényleg.
#129:
Bár a vitához semmi köze, hajlandó vagyok válaszolni, mert rendes stílusban írtál, de nem szeretném OFF irányba vinni a topicot.
"Te heteroszexuálisnak tartod magad ?"
Heteroszáxuális vagyok. Ez tény. Nem tudok sem érzelmileg, sem testileg masculin személyhez vonzódni.
"Esetleg direkt ilyen partnert kerestél ?"
Nem. Üzleti úton voltam, a cég amivel tárgyaltunk, őt küldte egyik képviselőként a tárgyalásra. A partneri tárgyalásokat nem csak a konferenciateremben folytattuk, hanem éttermekben is, ahogyan azt a Távol-Keleten szokás. Ilyenkor nem szól minden mondat az üzletről. Nagyon jól kijöttünk egymással ezen események alatt, így megkérdeztem lenne-e kedve kettesben is találkozni. Igent mondott. Akkor még nem tudtam, hogy kathoey.
"és hogyan tudtad meg a részleteket ?"
Elmondta. Egy darabig csak randiztunk. Viszont a legszebb, legkomolyabb, "legnagyszabásúbb" gyertyafényes vacsoránkon egyértelműen érzékelni lehetett, hogy az éjszakát mindketten együtt szeretnénk tölteni a másikkal. Akkor mondta el nyíltan, egyértelműen. A részleteket, hogy hány évesen, miért, mennyiért, hol változott. Ezeket nem írom le, személyes információi, nem beszélem ki a háta mögött még egy anonim oldalon sem.
T.T.C.
132 Ez a kérdés már alapból off téma az elejétől fogva szóval nyugodtan maradhat az írásod!
De azt megkérdőjelezném hogy ténylegesen hetero beállítottságú vagy mert pl nekem ezek hallatán 100%-ban elmenne a kedvem és a vonzalmam egy ilyen helyzetben az adott nő iránt.
132
Bocs; a "nyíltan, egyértelműen" úgy értendő, hogy nem nyíltan, nem egyértelműen már előtte is mondta, vagy utalt rá?
132
Neked aztán kalandos életed van...mintha másnaposok c. filmben lettél volna csak az aktus után feleségül veszed a ladyboyt 🤣😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!