Miért démonizálja a politika, a média, és a lakosság nagy része ennyire a cannabis származékokat?
21:32:
Szóval szerinted mindenki /vagy legalábbis a többség/ fűvel kezdte aki most elvonón van, és nem piával, vagy mással?
Gratulálok. Nem tudod, Te is csak hiszed. :)
21:40:
Sikeresen értelmeztem amit mondtál, Te nem tetted ezt azzal amit én mondtam. Pont erről van szó, ez egy gyökér szál, a sok közül. Nem kéne akkor a többi gyökeret is kiírtani? Miért esik más megítélés alá a fű, mint a dohány, vagy mint az alkohol?
Józan ész szerint, mindent tiltani kéne, nem? Az összes gyökeret eltávolítani. Mi értelme annak, hogy csak specifikusan /és ráadásul elhibázva, mivel a fű nem annyira káros mint az alkohol, vagy a dohány/ írtjuk a gyökeret?
Jó de a betiltását semmilyen képességromlás nem indokolhatja.
Mindössze kötelezően tájékoztatni kellene minden állampolgárt már fiatalon ennek hatásairól. De hogy ki hogyan öli meg magát effölött szerintem semmilyen törvény sem rendelkezhet és az ilyen törvényeket nem tartom etikusnak.
21:42:
Akik meg normális mértékben használják a fűvet, nem válnak alkoholistákká. :)
Kérdező, te is egy vagy azok közül, aki a fű és egy sör közé egyenlőségjelet rak. a drog szted nem épít le? gondolom vannak drogos haverjaid, csak figyeld meg őket...
a drognak személyiségtozító hatása is van, arról nem is beszélve hogy sokkal nagyobb függőséget okoz(hat) mint az alkohol. a drogos nem használójává, hanem egy idő után rabjává válik a szernek az első a drog utána jönnek a szerettek stb. egy kiszolgáltatott embert farag belőled, de szívjad csak nyugodtan, hülyékre szükség van, ebből tanulhatnak a többiek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!