Miért démonizálja a politika, a média, és a lakosság nagy része ennyire a cannabis származékokat?
21:22:
Veled értek egyet. A cigit, és az alkoholt is kéne illegalizálni akkor már. Mert úgy látom itt amúgy is csak a maffiának kedvez a politika.
21:27:
Nemhiszem, hogy fűvel kezdte. Valószínűbb, hogy cigi, alkohol, csoki, vagy codein, stb..
Nem érdekel mit hiszel, te hiszel én tudom. Soha nem ivott vagy dohányzott. :( Az elvonón jelenleg a legfiatalabb 9 éves!
Nem hiszem, hogy sokat ivott előtte.
Az alkohol pedig normális mennyiségben fogyasztva egészséges, mint a vörösbor például.
"... csoki..."
A csoki is DROG igen, de NEM kábítószer, mint a fű. Tartom magam ahhoz, hogy egyedül orvosi ellenőrzéssel, fájdalomcsillapítóként kéne alkalmazni. És ebben is van toxikus vegyület : THC :D Csatlakozom ahhoz aki az alkoholt, és a cigit is illegalizálná :D Elvből nem fogyasztom egyiket sem.
21:30:
Köszönöm, ez egy érdekes érv. Legalább elgondolkoztat.
Valóban van benne valami, bár ezt vizsgálhatnánk szociológiai / pszichológiai szempontból is szerintem. Általában azoknak romlik a teljesítőképessége, kik túlzásba viszik. Ez ugyanúgy igaz szerintem azokra is akik elkezdenek túl sokat piálni fiatalkorukban. Nekik is romlik a teljesítőképességük, eredményeik.
Szerintem ez inkább ezzel áll összefüggésben, és nem magával a fű hatásával. Nevelés hiánya, szülői törődés hiánya, elhanyagoltság érzése, és ezeknek a kompenzálása bármilyen szerrel. Akiknél ezek a rizikófaktorok közrejátszanak nagyobb eséllyel nyúlnak a fűhöz, de ha nem tennék a tanulást akkor is a háttérbe szorítanák. Vagy Te nem így gondolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!