A lehet más a politika tényleg legálissá tenné a kábítószer használatát? Közterületen is lehetne drogozni?
Figyelt kérdés
ha ez igaz akkor EZ AZ ÉN PÁRTOM!...Juhéé!.2010. okt. 1. 13:51
1/23 anonim válasza:
nem hallottam erről, de jó lenne. mondjuk leszarom őket, csak akkor hátha lejjebb menne az ára.
2/23 anonim válasza:
Én az LMP-re fogok szavazni, és úgytudom, hogy létrehozni Coffeeshop nevű intézményeket, ahol nem árulnak alkoholt, csak füves cigit, és ott bent el lehet szívni, de tilos kivinni az utcára.
3/23 anonim válasza:
14:24
Hogyan ellenőrzik azt hogy ne vigyék ki?
Nem szeretném a buszmegállóban együtt szívni egy drogossal a levegőből. :(
4/23 anonim válasza:
A fejüket elnézve, közel áll hozzájuk a kábszer.
5/23 anonim válasza:
Te is értelmes lehetsz kérdező ha már a kábítószernek örülsz.
6/23 anonim válasza:
istenem... SZDSZ 2, ha ez igaz... jól van tényleg érdemes úgy pártot választani, h melyik engedi a füvet, és nem inkább azt nézni, h mit tud tenni a hazáért...
8/23 anonim válasza:
Bizony, a fű nem oldja meg a problémákat, de legalább nem fognak érdekelni.
Nem egy olyan pártra kell(ettvolna) szavazni, amelyiknek mindene a tolerancia, meg a gaz, hanem amelyik képes kezelni a problémákat. Az LMP erre a végletekig képtelen.
9/23 anonim válasza:
Hát ja. Amelyik pártnak jó a gazdasági programja, az g*ci prűd. Mindig választanom kell az anyagi jólét, és a liberális elveim mellett.
10/23 anonim válasza:
Szánalmas vélemények.
Mindent a homóknak, meg a drogosoknak. Ennyi.
Ez a kiút 2010 ben? Az lmp tagjai mind hazaárulók,akik vagy amerikánbak nyalnak, vagy izrael érdekeit képviselik.
Az lmp szimpatizál a kétfejű kutya pártal, olvassatok utánna, ja, és "kissebb magyarországot"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!