Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A lehet más a politika tényleg...

A lehet más a politika tényleg legálissá tenné a kábítószer használatát? Közterületen is lehetne drogozni?

Figyelt kérdés
ha ez igaz akkor EZ AZ ÉN PÁRTOM!...Juhéé!.
2010. okt. 1. 13:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
21%

LMP szimpatinzás vagyok. NEm drogos, nem homokos. MÁs. Más, mint a sok begyepesedett pénzéhez ember. Négy gyerekem van, boldogan megélünk a közalkalmatotti bérből, nem megyünk síelni, meg tengerre nyaralni, de boldogok vagyunk. Nincs baj az LMPvel. Jó kis párt. A füvet butaság lenne még legalizálni, Magyarország nem áll még erre készen.

A fű nem ártalmasabb a cigarettánál és az alkoholnál sem. Ezt kellene megérteni az embereknek. Ha megértik, tudják legalizálni. Most még eldurvulna a helyzet.

+ azt azért nem kellene elfelejteni, hogy azért illegális, mert nem tudnák megadóztatni!

2010. okt. 4. 10:56
 12/23 Shanokk ***** válasza:
43%

Te miről beszélsz? A Fű maga a SÁTÁN!

LMP=zsidók=komcsik=b.zik=SZDSZ

Ez a mai magyar gondolkodásmód. Az emberek 2/3-a (legalább) így gondolkodik. Sajnos engem zavar a szűk látásmód, de azért nem gond, mert ennek a látásmódnak az utódai egyre kevesebben lesznek, de mindig jön valami új, amit utálni kell. Ilyen emberek kellenek, mert különben a világ túl gyorsan fejlődne és elpusztítaná magát.

Köszönöm, hogy vagytok drága neonácik,konzervatívok,rasszisták, stb.! Azt mondjátok ti véditek meg a világot a pusztulástól és tényleg! Csak nem úgy, ahogy ti gondoljátok, és nem is tudjátok, hogyan. Bár eltűntök majd és senki nem emlékszik majd rátok, de én fogok és minden dédunokámnak elmondom majd, hogy ha ti nem vagytok, akkor most ők sem!

2010. okt. 4. 11:09
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

10:56

Tiszteletben tartom nézeteidet, de tudnod kell hogy az LMP ugyanazt a nemzetellenes politikáját folytatná, amit az MSZP elkezdett. Én felvidéki vagyok, és nagyon fontosnak tartom, hogy Magyarország régi fényében ragyogjon.

Ide rend kell, amit az LMP nem vállal fel. Sajnos Magyarországon a Jobbikon kívül egyetlen párt sem meri felvállalni, mivel mindegyik potenciális voksolóként tekinti a cigányságot. Ahhoz hogy rend legyen, szükség van a jobbikra. Semmi gondom az értelmiségi cigányokkal, csak annyi, hogy kevesen vannak:) Úgy gondolom nevelés kérdése az egész. Ha sikerül rendet teremteni csonka hazánkban, akkor nyithatunk majd kifelé a nagyvilág felé, a földünk megrablói felé, és kikövetelhetnénk végre, azt ami a miénk.

Steveei

2010. okt. 4. 11:19
 14/23 anonim ***** válasza:
33%

Kedves ma 11:19!

Sajnos nem csak nevelés kérdése. A genetika és a környezet is meghatározó tényező. Örülök, hogy felvidéki vagy, nagyon sok felmenőm él ott, és a barátaink zöme vajdasági. -ezt csak meg szerettem volna jegyezni. :)

Az a baj, hogy vagdalózhatunk olyan szavakkal, hogy menjen el dolgozni, stb... a kérdés az, hogy hova. Ma MAgyarországon állítólagosan demokrácia van. Kvázi mindegy, hogy kormánypárti politikus vagy e, vagy sem, jogi személy, van beleszólási jogod, tehetsz. Hozhatsz létre alapítványokat, pályázhatsz, stb...

Ezt se a Jobbik, se az LMP nem teszi mg. (a nagypolitikáram most nem akarok kitérni, ismeretes a munkájuk.)

Az LMP azért szimpatikus, mert fiatal, ambíciózus értelmiségiekből áll. Persze meg kell jegyeznem, hogy sokkal jobban örültem, amikor még csak zöldpárt volt, de ahhoz, hogy érvényesíteni tudják az akaratukat, bele kellett kerülni ebbe a harcba,és el kell viselni az utálkozókat is. :))

Kérdezőnek bocsi az offért

2010. okt. 4. 11:43
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Minden törvény,határozat elsősorban önös érdekeken alapul...

Inkább tiltani kellene,úgyis épp elég drogos lézeng az országban.Az még csak egy dolog,ha magát pusztítja vele,de ha drogos állapotban veszélybe sodor más embert is,vagy drogot csempész az italába,az már tűrhetetlen!Megszaporodnának az ilyen esetek,ha legálissá tennék.Isten mentsen attól mindenkit,hogy egy csomó bedrogozott féleszű garázdálkodjon az utcákon.Az a sok részeg idióta is épp elég!

Remélem,nem igaz a feltevésed ezzel kapcsolatban.

2010. okt. 4. 12:43
 16/23 anonim ***** válasza:

"Az LMP azért szimpatikus, mert fiatal, ambíciózus értelmiségiekből áll." Pol Pot is az volt...

közterületen az alkoholfogyasztás is tilos, sztem más kábítószernél is az lenne a séma hogy nyilvánosan ne zavarogjanak az emberek a fogyasztásával. De az LMP inkább egy zöldpártnak látszani akaró fura képződmény amit az értelmiségi lelkesedés és a szimpatizánsai idealizmusa nem tarhat túl sokáig életben

ráadásul magyarország is ratifikálta a többször foltozott 1960.évi egységes nemzetközi kábítószer egyezményt, úgyhogy amíg a jelenlegi alkotmány van addig együtt menetelünk usa-bácsival

2010. okt. 4. 13:27
 17/23 anonim ***** válasza:
0%

"Nem szeretném a buszmegállóban együtt szívni egy drogossal a levegőből. :("

Miért, mi bajod lesz tőle? Mert itt most elképzeltem egy helyzetet miszerint a buszmegállóban melléd áll egy füvet szipkázó fiatal és mivel nem tudod, hogy fű nem állsz arrébb. Tehát ebből következik, hogy maga a dohányfüst nem zavarna. Márpedig most akkor el kellene gondolkodnod melyik a károsabb.

2010. okt. 4. 21:24
 18/23 anonim ***** válasza:

21:24 Egy fiatalkorú számára példaértékű lehet hogy lát valakit, közterületen (buszmegállóba) füvezni.

Sokan úgy gondolják "én is menő leszek füves cigivel a számban", kipróbálják, rászoknak.

Néha már frusztráló hogy 14-15 évesek jönnek oda tüzet kérni. Hova fajul a világ?

Legyen népszavazás, úgy mint Hollandiában.

Bár kétlem hogy megszavaznák.

Steveei

2010. okt. 4. 21:46
 19/23 anonim ***** válasza:
37%

"Mert itt most elképzeltem egy helyzetet miszerint a buszmegállóban melléd áll egy füvet szipkázó fiatal és mivel nem tudod, hogy fű nem állsz arrébb. Tehát ebből következik, hogy maga a dohányfüst nem zavarna."

Engem például a dohányfüst is zavar. Akkor most az én jogaim le vannak szarva? Én arrébb állhatok, mert valami liberális hülye gyerek füvezni akar? Vagy most hogy van? Többen nem dohányoznak, nem füveznek, mint ahányan igen. A liberális demokrácia lényege az, hogy a többséghez igazodunk, és ennek függvényében jutnak jogokhoz a kisebbségek nem? Elvégre, ha valahol cigizik, füvezik valaki. és én nem, ott ő sérti az ő szabadságjogaimat, amit egy liberális nem tesz. Vagy tévedek? A liberalizmus nem az, hogy mindent megtehetek, amíg nem sértem más szabadságát? De akkor a másik már a puszta létével sérti z én szabadságom.

Ez a probléma a liberalizmussal. Az egyén fontosabb, mint a közösség, a jog fontosabb, mint a kötelesség. Így nem lehet társadalmat építeni, különben összeomlik és anarchiába süllyed.

2010. okt. 4. 22:10
 20/23 anonim ***** válasza:

okt. 4. 22:10

Nem tudom, miből, gondolod, hogyha legalizálnák a füvet, lehetne közterületen fogyasztani... Alkoholt se lehet, pedig annak nincs füstje.

2010. okt. 5. 00:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!