Miért jobb a mostani kormány mint a Fidesz?
azért tettem fel ezt a kérdést, mert a legtöbben Fidesz ellenesek, kérdezem én a mostani kormány miben jobb mint a Fidesz? nem oltásokat várok hanm konkrét kifejtett véleményeket. mi az amit az MSZP csinált pozitivat amit a a Fidesz nem csinált?
ne értsetek félre nem vagyok Fideszes, de MSZP-s sem.
HAJRÁ ZOMBIK!
Szépek vagytok, mind a hárman. (Igen, annyian vagytok, nem többen. Kicsit kutatgattam irányotokban. :) )
"bár az eddigieket sem olvastam el"
Jajj, dehogynem! Ne legyél már hazudós, zombika...! :DDD
"hogy itt mindenki téged tart inkább zombinak???"
Ez a "mindenki" azért erős túlzás részedről, zombika. :) Hárman fröcsögtök itt zombik; három agyatlan, neonáci barom, akiknek mindenki zsidó meg kommunista, aki nem úgy gondolkodik, mint ők.
"érdekes hogy mindenkit zombinak tartasz aki nem ért veled egyett"
Érdekes, hogy mindenkit zombinak tartok, aki érvek nélkül sérteget másokat; lekommunistázza azokat, akik nem értenek vele egyet, stb. (Nem tűnt fel, hogy itt csak nektek hármatoknak nyomom a zombizást? Senki másnak nem mondtam ezt, csak az olyanoknak, mint ti.) De - mondtam már - gondolkodnod nem kell, meg szöveget értelmezni sem. Nem állna jól nektek. :D
"tudom köcsög nyomorékok vagyunk mert nem tudunk ebben az országban megélni"
Neked megint elmondom, mert te azért még mindig fényévekkel értelmesebb vagy, mint a másik kettő. Őket a fejükbe nyomott "gondolatok" (manipuláció) már túlságosan megakadályozza abban, hogy képesek legyenek összefüggéseket észrevenni.
Nem érdekel, hogy ki mit szavaz, vagy hogy melyik pártot választja. (Ja, és sokadjára: NEM VAGYOK MASZOPOS ... SEM!) Azt látom Magyarországon kiútnak, ha az emberek összefognak. És ebben egyedül az agyatlan fanatikusok vannak útban. Az ilyenek:
http://www.youtube.com/watch?v=TPSUZuWwauU&mode=related&sear..
http://www.youtube.com/watch?v=koM3Kor3Ye0
http://www.youtube.com/watch?v=qcOC5BWlHl0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=gZeQJO9uf6E
http://www.youtube.com/watch?v=PeTSs0VyjwY
"ha itt jól megleehtne élni senki sem menne el"
Olvasd akkor vissza az írásaimat a topikban. Írtam, ha jól emlékszem, az összefogásról meg a magyarok pesszimizmusáról. Meg arról, hogy nekik semmi nem jó. Olvasd el mégegyszer, és ha kicsit belegondolsz, rájössz, hogy miért is megy el sok ember.
"az MSZP-d miatt"
Fogd már fel, hogy utálom a Maszopot (IS)!!! mindegyik pártot utálom, kivétel nélkül, értsd már meg!!!
"a gazdagok mint te meg még gazdagabbak"
Ne legyél már hülye! Mikor mondtam én, hogy gazdag vagyok??? Megélek. És tudom, hogy ennél jobb lesz, bármelyik párt is kerül hatalomra. Mert teszek érte, hogy jobb legyen.
"ha igy nézzük akkor igazad van hogy véded az MSZP-t"
Védi a f*szom! Fogd már fel, te szerencsétlen!
"ami meg a pontokat illeti nem vetted még észre hogy a kérdezőket nem lehet értékelni? szerinted és kapok erre pontot? nem"
Akkor meg mi a francnak panaszkodtál a pontok miatt, te nyomi??? (Ennyire fontosak neked a hülye pontok? Akkor csak segítek, a zsidózó, kommunistázó hozzászólásokon kívül eddig senkit nem pontoztam itt le!!!)
"jár érte valami jutalom vagy mi? nem. akkor meg?"
Éppen erről beszélek, te szerencsétlen! Hogy semmi értelme a pontozásnak! Ennyire nem vagy képes szöveget értelmezni???
"remélem hogy a fidesz nyer"
Leszarom, melyik nyer.
"az ilyen szemétládáknak mint te lesz szar"
Nem a párton fog múlni, hogy milyen lesz neked. Hanem önmagadon. De látom, hiába írtam le vagy háromszor ezelőtt, nem jutott el hozzád.
"egyszer még ugy is rábaszol"
A fél életem rábaszással telt el. De azért köszi a jókívánságaidat. Őszinte érzelemből jöhetett, hiszen a gyűlölet a legtisztább emberi érzés. A káröröm meg megintcsak tiszta, hiszen nélkülözi az irigységet.
Én is csak hasonló jókat kívánok neked! :)
Nem semmik vagytok.
Szuper kis időtöltést találtatok magatoknak. Mintha ettől a sok felesleges "Te vagy a köcsög! Nem Te vagy! Nem Te! ...."-től bármi is jobbá változna. Ne sértegessétek egymást, hanem menjetek le X-elni!
MSZP? egy fenét!! abban változtat hogy új adókat vezet be! egy átlagos magyar ember nyomorogni fog.. Sőt, már most is..
Az olasz jön Magyarországra megveszi a fát 10.000-ért kimegy csinál belőle egy bútort, aztán itt eladja háromszorannyiért..
Az ipart kellene fejlesztenie!! NEm még vagy 6000 féle adót kitalálnia...!!! NEVETSÉGES
Valószínűleg az ipar fejlesztésével már kicsit elkéstél, ember ahhoz a magyarok fejében kéne rendet tenni, de az képtelenség, már megpróbálták az utóbbi párszáz évben páran de mind elbuktak, nekem a kedvencem Széchenyi akire a végén az elmeháborodott címet is rá akarták akasztani! A komcsi zsidó havernak meg üzenem holnap várjuk pontban délben a Hősök terén, ahol nagy lehet a pofája, fellógatjuk a saját belénél fogva Álmos vezér farkára a nyakában egy ilyennel:
ÉN A BÜSZKE 12%-OS KISSEBBSÉGHEZ TARTOZOM ÉS FELVÁLLALOM!
Vagy egy ilyennel is jó lenne(ezt még a gestapo használta a dezertőrök ellen annakidején!):
ICH WAR AUF DER SEITE DER ROTEN BESTIEN!
Az a probléma, hogy ez megy, hogy fidesz vagy mszp. A népszvazáskor sem kérdésekről szavaztak az emberek, csak arról, hogy fideszes vagy mszp-s valaki. Egyik sem jobb mint a másik, mert aki hatalmon van lop, csal, hazudik. Sajnos az emberek gyarlók. Nekem az a problémám a fidesszel, hogy egyfolytában azt mondja, hogy csökkentsük az adókat, meg mindent ami a költségvetés bevételét képezi ugye és legyen ingyen minden. De ha ők kormányoznak ez akkor sem lehetne így. Sajnos az embereknek elfelejtik azt elmagyarázni, hogy olyan nincs hogy ingyen. Azt valaki fizeti, és nem mondhatja azt a kormány a jegybanknak hogy teremts már nem tudom én mennyi pénzt hogy "ingyen" legyen ez meg az, mert akkor mi lenne a gazdasággal? Tehát mindent az emberek finanszíroznak a befizetett adóval, illetékkel stb., teljesen mindegy hogyan hívjuk. Valamennyit be kell dobni a közösba, hogy mindenki kapjon is vissza valamit belőle. Tehát ha azt hisszük hogy nekünk ingyen van valami, akkor tévedünk, mert azt a szomszéd vagy valaki egyszer befizette a költségvetésbe és abból van "ingyen" nekünk. Ebből következik, hogy az nem igazságos, hogy valaki csak "ingyen" igénybe vesz dolgoket, de nem fizetett előtte semmit a közösbe. Ha pedig úgy döntene a kormány, hogy oké ne fizessetek, vagy kevesebb adót fizessetek, és ő finanszíroz mindent, azt csak úgy tudja megtenni ha az adósságait nőveli, az pedig megint nem jó a gazdaságnak, az országnak az embereknek. Szóval szerintem nem egymás torkának kellene esni és szapulni a másikat, hanem egyilag el kellene jutni oda (a politikusoknak is) hogy össze kell fogni, és közösen kidolgozni egy olyan rendszert, ahol mindenki fizet egy kicsit, nem megterhelő mennyiséget, és ezért mindenkinek jár ami jár.
Tehát egyik sem jobb, mert nem tudnak összefogni és nem a saját, hanem kizárólag az ország érdekeit nézni. De legalább próbálkozott az mszp, az más kérdés, hogy jól vagy nem, de ha a fidesznek jobb ötletei vannak, akkor csináljuk azt csak legyen már valami előre lépés, és nem folyton ez a rivalizálás.
Nah most mért nem ír a hosszan válaszoló zombizós????
Van egy tippem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!