Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor fog még segíteni...

Orbán Viktor fog még segíteni továbbra is az embereken a választásokig?

Figyelt kérdés

Én már sok jót kaptam tőle az elmúlt 3 évben, csökkent az adóm, kevesebb most a rezsim, forintosítani tudtam a devizahitelem, annak meg folyamatosan csökken a törlesztőrészlete azóta is, stb. Még vagy 1000 érvet lehetne sorolni, de gondolom ezt már mindenki tudja. Azt viszont nem tudom, hogy mi jó jöhet még a következő 1 évben?

Mindenesetre már az eddigieket is KÖSZÖNÖM VIKTOR!

2013. márc. 29. 07:03
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/128 anonim ***** válasza:
89%

"Az a baj, hogy itt mindenki csak irigykedik a másikra és az államtól várja a segítséget, hogy minél többet kapjon és minél kevesebbet kelljen fizetni."

Igen, az imádott fityiszes vezetőid pont ezt teszik. Szépen ki is sajátítják maguknak az összes lehetőséget, amivel jól járnak, például földek, trafikok, BKV-Volán-MÁV vezetői pozíciók, lenyúlt EU-s támogatások és pénz a magyar állami költségvetésből (tudod, amikor valami 5-ször annyiba kerül, mint amennyiből normálisan meg lehetne csinálni és 3-szor annyi idő alatt készül el, mert minél tovább húzzák, annál több pénzt lehet lenyúlni).

2013. jún. 20. 17:15
 52/128 anonim ***** válasza:
97%

"A többség szerencsére csendben teszi a dolgát, éli az életét, dolgozik és 4 évente elmegy szavazni a Fideszre."

Hát ez haláli volt... :D

2013. jún. 20. 17:22
 53/128 anonim ***** válasza:
97%
rajtam eddig sem segített !
2013. jún. 20. 17:50
 54/128 anonim ***** válasza:
94%
Az egykulcsos adóval az a baj, hogy eleve 500 milliárdos hiányt generált, illetve, hogy nem növelte a fogyasztást, mert az elavult, átkozott ortodox közgazdaságtan megmondja, hogy egy kereseti szint felett nem a fogyasztási, hanem a megtakarítási hajlandóság nő. Arra kellett volna koncentrálni, hogy egy radikális adóreformot követően ne csalják el az adót, csökkenjen a feketemunka. Ehelyett az volt a cél, hogy legyen egy biztos szavazóbázis, és ha lehet, akkor inkább a nép "felső" részéből, akiknek a kezében döntési potenciál is van.
2013. jún. 20. 19:24
 55/128 anonim ***** válasza:
95%

A szüleim érdekes módon, ahogy telt az idő, egyre szegényebbek lettek, pedig dolgoztak folyamatosan, mégse emelkedett a fizetés (közszféra), most nyugdíjas mindkettőjük, és ott tartunk, hogy otthon ülünk, mert nincs semmi másra pénz. Csak kaja épphogy, meg rezsi, de emberi tevékenységet nem igazán folytatunk. Én meg munkanélküli vagyok, mert a környéken nincs munkahely (ugyebár nem csak Pestből áll az ország), elmenni máshova meg nem lenne értelme, mert nem fizetnek annyit, hogy fenntudjak tartani egy albérletet. Na és akkor most? Ennyi az életem? Miért is jó nekem az, hogy most Orbán a miniszterelnök?

Utálom a komcsikat, de az ő idejükben legalább volt kereslet, és munkahely. Most melyik van a kettő közül?

Igaz, van helyettük adó. Kösz!

2013. jún. 20. 20:43
 56/128 anonim ***** válasza:
2013. jún. 20. 20:49
 57/128 Salamon Bálint ***** válasza:
97%
Mondjuk ha nem jelentene be havonta egy újabb megszrító csomagot, már azzal is beérném. Ó, azok a boldog '90-es évek, amikor csak a Bokros-csomag volt... azok még szép idők voltak.
2013. jún. 20. 20:49
 58/128 anonim ***** válasza:
89%

ez kamú kérdés

direkt és nagyon provokativ,

felmérést készítesz ?

2013. jún. 21. 13:03
 59/128 A kérdező kommentje:

"ez kamú kérdés

direkt és nagyon provokativ"

Nem tudom mi tévesztett meg téged, de nem kamu kérdés. Ami benne van 100%-ban igaz.

Az elmúlt években alig nőtt a bruttó fizetésem, most mégis közel 70 ezer forinttal többet viszek haza. (16% szja)

A rezsim csökkent havi 10%-kal, ezen megint sokat spórolok.

A végtörlesztésen közel 6 millió forintot nyertem, mert akkor már 240 volt a CHF és mégis 180-as árfolyamon lehetett törleszteni.

Ezek után miért ne legyek elégedett a Fidesszel?

Sokan sírnak most az illetékek emelése végett is. Ezt sem értem. Én amit tudok bankkártyával fizetek, így havonta egyszer veszek fel kb. 20 ezer forintot és ez bőven elég. Amúgy meg van egy ingyenes bankszámlám, amin se havidíjat, se kártyadíjat nem kell fizetni, havi 4 pénzfelvét ingyenes, az átutalás is ingyenes. Sőt a hitelkártyám után még havi 2-3 ezer forint visszajön.

Szóval nem sírni kell, hanem okosan csinálni!!!

2013. jún. 21. 14:49
 60/128 anonim ***** válasza:
91%
Nézd, kizárólag az alapján megítélni az intézkedéseket, hogy mennyivel nagyobb lesz a jövedelmed, nem érdemes. Az adókedvezményed a 3000 milliárdnyi (ami többek között a tied is volt) nyugdíjvagyonból fedezték, a rezsicsökkentéssel a hálózatfejlesztése szánt pénzt éljük fel (250 mrd forintról 150 mrd forintra), a végtörlesztéssel, az unortodox szabadságharcos gazdaságpolitikával a befektetőket üldözzük el, ami nélkül nincs növekedés, az IMF elüldözésével meg magunkat hozzuk nehezebb helyzetbe. Ráadásul azok, akik nem tudtak végtörleszteni, a hitelük megdrágult, mert a forint óriásit gyengült azóta. Nem az a baj, hogy neked jobb lett, hanem, hogy 1, Átgondolt gazdaságpolitikával több embernek lehetett volna jobb 2, Azoktól kellett volna pénzt elvenni, akik eddig nem fizettek be semmit, nem azoktól, akik keveset kerestek, de fizettek rendesen. Egy célja van a Kormánynak: Biztos szavazóbázis, a többi nem lényeg.
2013. jún. 21. 16:42
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!