Orbán Viktor fog még segíteni továbbra is az embereken a választásokig?
Én már sok jót kaptam tőle az elmúlt 3 évben, csökkent az adóm, kevesebb most a rezsim, forintosítani tudtam a devizahitelem, annak meg folyamatosan csökken a törlesztőrészlete azóta is, stb. Még vagy 1000 érvet lehetne sorolni, de gondolom ezt már mindenki tudja. Azt viszont nem tudom, hogy mi jó jöhet még a következő 1 évben?
Mindenesetre már az eddigieket is KÖSZÖNÖM VIKTOR!
40-es
""A gáz árát csökkentette 10 %-al.
De a fűtőértékét is""
És azt hogyan csinálták???
Ja a villanyszámla csökkentés után pedig a feszűltséget csökkentették.
Nálunk már csak 100 volt van a drótba. HA- HA- HA!
45-ös
""az ilyenekből, mint te, mert miattad nyomorognak egyre többen Magyarországon.""
Pont fordítva igaz!
Azok miatt nyomorgunk és a gazdasság is azok miatt van romokban (szerencsére már 3 éve javul a helyzett) akik az mszp megválasztották!
Az mszp tönkrettete a gazdasságot eladott szinte mindent ész nélkűl!!!
Most nem lennénk ilyen sz@rba ha az mszp nincs hatalmon 8 évig!
Hát igen. A mai világ csak az igazságosságról szól.
hahaha
Hőzöngés. Ha már hangod adunk a véleményünknek akkor is, ha ez egyeseknek nem tetszik ez egyesek számára hőzöngés, mások számára meg a szólás szabadsága. Vagy az Orbán diktatúra felé haladunk, hogy aki rosszat mer szólni, az baj fogja sújtani?
Nagy baj van az országgal de tilos felhozni.
A magyar már kissebségben van az országban.
Alig vannak munkahelyek.
A közmunkát meg tudom ajánlani a parlamenti képviselőknek hiszen meg lehet belőle élni. Ezzel egy csomó pénzt meg tudna spórolni az ország, hiszen mellé semmiféle juttatást sem kapnának.
Szerintetek ha a hitel 60.000-ről fel ment 125.000-re, akkor kit fog érdekelni a 10 %-ék.
Nagyon sokan tudjuk mire megy ki a játék.
Nagyon sokaknak szúrja a szemét hogy Magyarországon vannak öröklakások. El kell tőlük venni, és majd visszamehetnek mint bérlő... Tényleg köszönjük Orbán.
Hazugság,hogy csak az mszp adósította el az országot és privatizált.
Egyébként ahova a fid be tette a lábát,ott mindenhol zűr zavart csinált.Határon túl is.
(Vannak határon túli ismerőseim.)
Egyik ismerősöm szomszédja csak azért nem áll már szóba a másik haverommal,mert kiderült a srácról hogy az mszpvel jobban szimpatizál.
A külpolitikájukkal rengeteget ártottak az országnak.
2002-2010között amikor ellenzékben voltak,akkor is miket műveltek már?Állandóan kivonultak meg sértődve.
Tiéd a testem Viktor, vedd el!
N/87
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!