Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor fog még segíteni...

Orbán Viktor fog még segíteni továbbra is az embereken a választásokig?

Figyelt kérdés

Én már sok jót kaptam tőle az elmúlt 3 évben, csökkent az adóm, kevesebb most a rezsim, forintosítani tudtam a devizahitelem, annak meg folyamatosan csökken a törlesztőrészlete azóta is, stb. Még vagy 1000 érvet lehetne sorolni, de gondolom ezt már mindenki tudja. Azt viszont nem tudom, hogy mi jó jöhet még a következő 1 évben?

Mindenesetre már az eddigieket is KÖSZÖNÖM VIKTOR!

2013. márc. 29. 07:03
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/128 anonim ***** válasza:
Attól mentse meg Isten az embereket!
2013. okt. 4. 07:33
 92/128 Macungo ***** válasza:
25%

Szerintem már eddig is többet tett 3,5 év alatt nem csak anyagi értelemben, mint a ballib kormányok összes 12 éve alatt. Nekem nem jut eszembe tőlük egyetlen számomra jó intézkedés... Sőt igazából intézkedések se jutnak eszembe..

Csak úgy sz@r volt mindig minden, választások előtt egy kicsit kevésbé sz@arabb, aztán meg még über sz@r és ez így ment folyamatosan.

Szinte semmi sem történt ebben az országban évtizedekig csak adókat emeltek, ja egyszer az áfát 1 évig 20%-ra csökkentették, a multik meg kiszipolyoztak, de végső soron mindig minden szépen lassan és néha igen gyorsan drágább lett...

És mellette mindig csődbe akartunk menni.. IMF hitel aztán kifizet, IMF hitel és a Fidesz ismét kifizet..

Hova került az EU rengeteg milliárdja amit felvettek 8 év alatt rejtéj..

Jah a metróépítés, meg a Megyeri-híd, meg az autópálya..

De a metró miért nincs még mindig kész és miért a világegyetem legdrágább metrója amit az oroszok ingyen is kiástak volna...

A Megyeri-híd építő magyar vállalkozások miért nem lettek kifizetve és az autópálya miért szakadt be egy kis esőtől..

Persze az igazi rablás mellett, még 100 milliós végkielégítés, Nokiás dobozban kenőpénzek oda-vissza és mindeközben egyszer volt igazán tüntetés, hogy tünyjenek a francba élükön Gyurcsánnyal, de ezt sem akarták megérteni. Ennek köszönhetik, hogy itt tartanak..

Most ellenzékben azthittem a Fidesz genya a népszavazással akadályozza a reformokat, de mostmár rájöttem, hogy ellenzékben az igazán gusztustalanság versenyben ismét az MSZP és "értelmiségi" körei nyertek..

EU- ba rohangálós mindenféle ellenünk kiharcolható eljárásokat kibulizták és itthon meg hazudnak ahogy a kérdező mondja..

Lehet, hogy én vagyok mosott agyú, de tudjátok mit büszke vagyok rá. És remélem, hogy jövőre is nyer a Fidesz és remélem ismét 2/3-al, hogy ne kelljen kinlódnia a kormányzással lásd: USA napjainkban.

És ha nyerünk remélem Ti külföldre mentek mert ez az ország élhetetlen nektek....

2013. okt. 4. 15:59
 93/128 A kérdező kommentje:

"És remélem, hogy jövőre is nyer a Fidesz és remélem ismét 2/3-al,"

Így legyen!!!

2013. okt. 4. 16:49
 94/128 Salamon Bálint ***** válasza:

Nos, az én bérem felére csökkent 2010 óta, az adók és az árak meg ugye nőttek. Oktatásban dolgozom, hétfőre hívott be a főnököm, hogy bejelentse; az iskola immár nem képes ennyi embert foglalkoztatni, így elválnak útjaink.

Szóval, kösz a segítséget Viktor, de inkább ne!

2013. okt. 4. 17:48
 95/128 anonim ***** válasza:
Hajár Magyar Kétfarkú Kutyapárt!
2013. okt. 4. 17:59
 96/128 anonim ***** válasza:

"Persze az igazi rablás mellett, még 100 milliós végkielégítés, Nokiás dobozban kenőpénzek oda-vissza és mindeközben egyszer volt igazán tüntetés, hogy tünyjenek a francba élükön Gyurcsánnyal, de ezt sem akarták megérteni. Ennek köszönhetik, hogy itt tartanak.."

Szerinted melyik a nagyobb összegű rablás:

100millió nokiás dobozban vagy 3ezer milliárd magánnyugdíj pénztári pénzt lenyúlni?

Olyan mint 1 centi és 10 km közötti különbség.

Ti nem tudtok különbséget tenni a millió és milliárd között

2013. okt. 4. 19:13
 97/128 Macungo ***** válasza:
55%

Emlékeim szerint erre a magánnyugdíjpénztáros dologra azért volt szükség mert a balibek felvették az IMF hitelt, hogy ne menjünk csődb, plusz a túlzott deficiteljárást is sikeresen kibuliszták nekünk, hogy ne legyen a kölcségvegtésben mozgástér mint nekik volt 8 évig a 3 % közelében sem voltak.

Mivel ők elk...ták ezért a Fideszre verték a válság kellős közepén csak Magyarországra az EU-ban pedig számtalan ország nem tartotta régesrégen a hiányt, szóval a szocik külföldön és itthon kampányoltak ellenünk, a forintot megtámadták és sajnos ez volt az a tartalék amihez nyúlni tudtak..

Ráadásul úgy vették fel az IMF hitelt, hogy a következő kormánynak kelljen több ezer milliárdo forintokat törlesztgetni évente...

Annyira baromság volt, hogy a Lengyelek ugyanezt csinálták..

Hozzáteszem a nyugdíjad 75 % akkor is az államtól kaptuk volna és a magánnyugdíjpénztárak csak kipótólták volna 25 %-al húha, plusz kitudja, hogy mit kaptál volna belőle.. Van ismerősöm aki ott dolgozott, mesélte hogy még a monitort is bérelték súlyos pénzekért, úgy tapsolták el az állami támogatást is amit évente fizetni kellett nekik.

Jah és miért van az, hogy csak a közép-kelet Európai országokra erőltette az EU rá ezt a magánnyugdíjpénztárosdit??? Nyugaton nincs ilyen, hogy kötelező magánnyugdíjpénztár..

Ez ezeknek az államoknak a költségvetéséből nagyon hiányzott évtizedekik, plusz ezzel együtt várták volna el a 3 % hiány tartását... Nevettsége.. Örűlj neki, hogy nem adók formájában fizetted vissza az IMF hitelt és hogy nem sikerült rávenni a kormányt egy újabb hitelre..

Megnézném, ha az MSZP lenne kormányon mennyi lenne a tárcátokba...

A tanár válaszolónak csak annyi, remélem, most emelkedik a fizetésed..

2013. okt. 4. 19:40
 98/128 Macungo ***** válasza:
55%
Mármint, ha tanár vagy és máshol el tudsz helyezkedni.. Bocs a végét nem láttam..
2013. okt. 4. 19:41
 99/128 anonim ***** válasza:
Felcsútból világvárost biztosan, már 800 millióért kisvasút is lesz, sőt luxushotel is, kilátással a Makovecz-stadionra. Orbánváros lesz Felcsútból, saját énekessel és saját földesurakkal. (Mészárosok előnyben).
2013. okt. 5. 00:41
 100/128 anonim ***** válasza:
Persze, tovább csökkenti a rezsit és ezzel még több reményvesztett embert megnyer magának.
2013. okt. 16. 20:23
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!