Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor fog még segíteni...

Orbán Viktor fog még segíteni továbbra is az embereken a választásokig?

Figyelt kérdés

Én már sok jót kaptam tőle az elmúlt 3 évben, csökkent az adóm, kevesebb most a rezsim, forintosítani tudtam a devizahitelem, annak meg folyamatosan csökken a törlesztőrészlete azóta is, stb. Még vagy 1000 érvet lehetne sorolni, de gondolom ezt már mindenki tudja. Azt viszont nem tudom, hogy mi jó jöhet még a következő 1 évben?

Mindenesetre már az eddigieket is KÖSZÖNÖM VIKTOR!

2013. márc. 29. 07:03
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/128 anonim ***** válasza:

Nekem a húgom beperelte a bankot, peren kívül egyezkednek, nem fornitosítottak. Neki volt esze ehhez. Nem a csodát várta, és asszem 1 millióval kell többet fizetni kb. Ja és nem fizeti még 20 évig.

Itthon is csak az él, meg akink esze van:D

2013. nov. 27. 14:42
 112/128 anonim ***** válasza:
100%
A fiam külföldön dolgozik, mert itt nem talált munkát (két diplomával). Alig látom (erre jó a webkamera), újév után kiköltözik a menyem és a kisunokám is. Egyedül maradok, majd jönnek a nyuggerező nem napon barnultak és kirabolnak vagy agyonvernek 600 ft-ért, mint a szomszédomat! Kösz, Viktor vezér!
2013. nov. 27. 17:41
 113/128 A kérdező kommentje:

Sok válasz érkezett mióta kiírtam a kérdést és nagyon sok dolog történt is azóta. Úgy látszik a kérdésem beigazolódik, mert azóta is folyamatosan segít nekünk Orbán Viktor, nap, mint nap. Azóta volt

- 20%-os rezsicsökkentés,

- beindult a gazdasági növekedés,

- a lejtőről fordította vissza az országot,

- jelentősen csökkent az alapkamat,

- egyre több ember dolgozik,

- az infláció 40 éves mélyponton van,

- csökken a lakosság hitelállománya,

- visszafizette az ország az IMF hitelt,

- emelkedik a minimálbér 100 ezer forint felé,

- a családi adókedvezmény kiszélesítik,

- épülnek az utak,

- felújítják a vasutakat,

stb, stb, stb,

2013. dec. 6. 10:04
 114/128 anonim ***** válasza:

te kedves kérdező vagy a Metropolt olvasod,vagy teis egy olyan Fidesz szavazó vagy,aki nem lát a szemellenzőtöl!

Nem vagyok baloldali, na de az,hogy egyre többen dolgoznak nah az aztán határtalan baromság. A legtöbben a közmunkaprogramban dolgoznak,amit nem neveznék munkahelynek,pláne nem azt a 47ezer ft/-ot,amit kapnak érte. Ugyanis a közmunkval "nőtt" a munkavállalók száma Magyarországon. Nem értek egyet a rezsicsökkentéssel sem,mert mi értelme van neki,ha mennek fel az élelmiszerárak? kb ugyanott tartasz,ahol előtte,az az 5ezer ft( nálunk kb ennyi volt az újabb rezsicsökkentés) az rögtön elmegy a boltba az emelkedő árú élelmiszerekre. Külön köszönöm kedves Viktor,hogy a legtöbb népszerű szakon kb 150-200 pontal emeltétek meg a ponthatárt az egyetemeken,nehogy több embernek legyen normális papírja az országban,és nehogy jobb álláshoz tudjon jutni. Márha felveszik valahová... amikor azt mondta,mindenkinek fájni fog,akkor talán nem azokba kellet volna a legjobban belerúgnia,akikre épülhetne az ország,azaz ránk,fiatalokra. De lényegtelen,mit sem számít... ;)

2013. dec. 6. 11:30
 115/128 anonim ***** válasza:
tehát kérdező ami adónkból jól elvoltál
2013. dec. 6. 12:12
 116/128 anonim ***** válasza:
100%
a kérdező szimplán itt reklámozza a fideszt
2013. dec. 6. 12:14
 117/128 anonim ***** válasza:
mondjuk macungo is igazi nyalonc
2013. dec. 6. 12:15
 118/128 anonim ***** válasza:

A 16%-ról annyit, hogy Angliában keresni havi 5000 fontot még mindig jobban megéri mint itthon

ugyanis Angliában a havi 5000 font fizu 5601 (1.960 eFt) fontba kerül a cégnek

350-nel számolva a fontot, ugyanez a fizetés 2.248.750 Ft ba kerül, és míg Angliában készhez kapsz belőle 3480-at (1218 eFt), itthon csak 1.146.250 Ft

2013. dec. 6. 14:21
 119/128 anonim ***** válasza:

ugyanakkor havi 1000 fontnál még nagyobb a különbség

bruttó 350k itthon 450k-ba kerül, kézhez kapsz belőle 229k-t

angliában bruttó 1000 font 1050 fontba kerül (367k) és kézhez kapsz 915 fontot (320k)

kicsit több embert tudsz foglalkoztatni mondjuk havi 1-2 misiből mint itthon

2013. dec. 6. 14:27
 120/128 anonim ***** válasza:
75%

Rajtam azzal segítene, ha azonnal lemondana.

Igaz sok emberen segített, az egyik helyen elvesz, a másikon ad. Lásd trafikmutyi, termőföldmutyi, pénztárgépmutyi és sorolhatnám.

Egy igazi Robin Hood, csak sajnos fordítva működik. A szegényektől elvesz és a gazdagoknak ad :(

2013. dec. 6. 14:34
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!