Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor fog még segíteni...

Orbán Viktor fog még segíteni továbbra is az embereken a választásokig?

Figyelt kérdés

Én már sok jót kaptam tőle az elmúlt 3 évben, csökkent az adóm, kevesebb most a rezsim, forintosítani tudtam a devizahitelem, annak meg folyamatosan csökken a törlesztőrészlete azóta is, stb. Még vagy 1000 érvet lehetne sorolni, de gondolom ezt már mindenki tudja. Azt viszont nem tudom, hogy mi jó jöhet még a következő 1 évben?

Mindenesetre már az eddigieket is KÖSZÖNÖM VIKTOR!

2013. márc. 29. 07:03
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/128 anonim ***** válasza:
100%

Innen, ahonnan én nézem, nagy az elszegényedés, épp azok körében, akik közvetlen értékteremtő munkát végeznek/végeznének. Innen nézve az is látszik, hogy bolygószintű a tendencia, és persze a térképen is vannak kőgazdag szigetek, talán olyasmi vagy kisebb arányban, mint ahogy a társadalom "tetején" is úszkál egy-egy... Látható innen az is, hogy Nyugat felé nem az a tömeges, hogy lentről csúsznak lejjebb, Kelet felé pedig az a tömeges, hogy nincs már sok lefelé. Afrika külön téma, ahogy a japánok is. Kína? Hm...

Ha a környékünket nézzük, elég satnyán teljesítünk. Még rondább az általános életszínvonal. Nem a mai Viktor a legnagyobb baj, hanem a régi, aki olyan forradalmat rittyentett, hogy minden maradt a régiben, csak új nevet kapott. Ma inkább az a gond, hogy addig jutott a kacsabeszéddel, hogy egész sokan szajkózzák a hülyeségeit, mintha nem köztünk élnének. Lelketek rajta. Majd egyszer rádöbbentek, hogy a mai nyomorultak legtöbbje olyan, hogy fordított helyzetben nemhogy nem legyintene, hanem addig forgolódna álmatlanul éjjelente, míg nem sikerül valahogy kirántani titeket a gödörből. Csak ti ezt sose értettétek, és jó darabig nem is kell még.

2013. okt. 16. 20:33
 102/128 A kérdező kommentje:

Meddig lesz még ez, hogy mindig mindenki csak a rosszat veszi észre és a jót nem?

Igen, voltak elhibázott lépések az elmúlt 3 év kormányzás alatt, de volt rengeteg jó tett is. Ezt mikor szándékoztok majd megköszönni Viktornak??? Vagy maradtok hálátlanok?!

2013. okt. 18. 10:08
 103/128 Salamon Bálint ***** válasza:
#104: sorold a jót kérlek!
2013. okt. 18. 13:53
 104/128 A kérdező kommentje:

Jó intézkedések:

- adócsökkentés (Szja 32% helyett 16%)

- végtörlesztés 180-as CHF árfolyamon

- forint kamatának csökkentése, ezáltal egyre olcsóbb hitelek

- új alkotmány a régi kommunista alkotmány helyett

- igazságosabb választási törvény

- sok korábban privatizált vállalat visszavásárlása

- rezsicsökkentés I (10%)

- rezsicsökkentés II. (11%)

- stb, stb.

2013. okt. 18. 15:11
 105/128 A kérdező kommentje:

ja, a tanárok 60%-os béremelését kifelejtettem, meg a közmunka programot, ami sok tízezer embernek ad munkát segély helyett, meg az orvosok/rezidensek bérrendezését, meg hogy végre nem a kisemberek fizetik meg az ország terheit, hanem végre a gazdag, nagy cégeket adóztatják. Mind közül talán az utolsó a legfontosabb!

És sokan nem értik, de a 27%-os áfában az a jó, hogy eddig a sok gazdag vállalkozó minimálbérre volt bejelentve, nem fizetett semmi adót, közben 10 milliás autókkal mászkált. A 27%-os áfát meg nekik is meg kell fizetni mindenhol!!!

2013. okt. 18. 15:43
 106/128 anonim ***** válasza:
85%

Te vagy troll vagy, vagy debil.

Sose volt 32%-os adóm, nyilván a közelébe se jutott. A többségnek emelték, elmondtuk, figyelj jobban! Épp azokét emelték, akiknek eleve alig volt életük. Ne legyél türhő, fogd fel, mi a helyzet. Nem vicces, amit itt leművelsz, és ha komolyan csinálod, akkor igen nagy szégyen is.

Értelemszerűen nem vettünk föl hitelt, mert hiába is adtak volna már csonttá fogyott kóbor kutyának is, gyors fejszámolás után világos volt, hogy télen vagy negatív lesz a hőmérséklet a viskóban, vagy leszokunk az evésről. Kapjál magadhoz öreg!

Nyilván a jegybankkamat csökkentése arra szolgált, hogy növelje a befektetési kedvet. Mármint nulla fölé.

Ami alkotmány helyett lett, az többek közt adóvá változtatta a nyugdíjjárulékot és a tb-járulékot, tb-re és nyugdíjra gyakorlatilag nem vagy jogosult, csak ha a törvény lehetővé teszi, hogy kapd. És van még pár ilyen gyönyörű modernizáció. Felejtsd el szerintem, hogy ezzel érvelsz.

Választási törvény... Troll vagy.

Rezsicsökkentés: írd be google-ba és olvass róla sokat, vagy tanulj meg tovább látni a tokmányodnál babám!

Közmunka: gratulálok, látom volt benne részed. Elmondanám, hogy kiváltság, hogy közmunkába bekerülj, és havi 50-ből (ami a 8 órás műszak után járna, általában papíron nem vagy 8-ban, túlóráért persze nem fizetnek) SENKI nem fog megélni. Írd le százszor!

Az áfát még én is tovább növelném, persze a százféle hülyébbnél hülyébb, mikroméretű adó helyett, ami nekik valamiért piszkosul kellett.

Esetleg veszteséges stadionok helyett jó volna a magyarok eszébe és erejébe invesztálni, persze nem biztos, hogy sportban vagy más, nem termelő ágazatban!

Nem hiszem el, hogy nem érted.

2013. okt. 19. 17:49
 107/128 anonim ***** válasza:
83%

Süketnek magyaráztok?

De a sportszeletes raszta is csak segíteni akart.

Egyébként a 27%-os ÁFA-t mi is fizetjük nem csak a vállalkozók! Az nem zavar?

Az egykulcsos adó is a magas keresetűeknek kedvez és nem is akarja ezt a Fidesz megváltoztatni.

U.i.

Ha egy egyszerű bajai választáson is csak csalással tudtak nyerni a ci-gányok lepénzelésével akkor mi lesz az országos választáson?

A nagy becsületes magyar keresztény párt.....ugyan.

10 parancsolat:NE LOPJ! (ez csak egy)

És még valami: A falábú focistákat pénzelik a mi adóforintunkon a semmiér,de a sikeres vízilabdázók miért nem kapnak ilyen támogatásokat?

Ha nem működik a kupleráj, akkor nem a bútort kell lecserélni, hanem a lányokat.

Ha nem tudnak focizni akkor nem stadionokat kell építeni orrba-szájba főleg nem Felcsút city-ben.

Annyi "jót" tett Viktor hogy örökre elhúzhatna a politikai életből.

Legyen focista.

2013. okt. 19. 18:28
 108/128 anonim ***** válasza:
Ahhoz már öreg, Öregfiúk csapatába férne bele.
2013. okt. 19. 21:14
 109/128 Macungo ***** válasza:
100%
Jaj, legyen már 2014. nyara akkor már túl vagyunk az egészen. És máskép tépjük itt a billentyűinket.
2013. okt. 19. 21:23
 110/128 anonim ***** válasza:
100%

Én is szeretnék köszönetet mondani Viktornak.

Köszönöm, hogy a 60 éves apámtól elvette az előrehozott nyugdíjat, így nem kell otthon unatkoznia, hanem továbbra is dolgozhat idősen és betegen.

Köszönöm, hogy kb. 35000 Ft-tal kevesebbet keresek ugyanazzal a munkával, így megtanultam spórolni.

Köszönöm, hogy a testvéreimet külföldre űzték, mert nem tudtak itt megélni és így csak egy éveben 1-2-szer látom őket.

Köszönöm, hogy pénzemet a külföldi magyarok támogatására költik, hogy rájuk szavazzanak, én úgy sem tudnám mire költeni.

Köszönöm, hogy olyanoknak is adnak szavazati jogot, akik nem is ebben az országban élnek, mert ők jobban tudják mi a jó nekünk.

Köszönöm, hogy nagylelkűen visszakaptam pár ezer forintot a rezsicsökkentéssel. Még akkor is, ha ennél jóval többet vett el.

Külön köszönöm az egykulcsos adót, hiszen az a világ rendje, hogy a szegények legyenek még szegényebbek. Azokat kell jobban támogatni juttatásokkal, adókedvezményekkel, akik tehetősebbek, nem akik alig élnek meg.

Remélem újra megnyeri a választást, méghozzá 2/3-addal és akkor nagyon büszke leszek rá, hogy magyar vagyok.

KÖSZÖNÖM VIKTOR!

2013. nov. 27. 13:20
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!