Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor fog még segíteni...

Orbán Viktor fog még segíteni továbbra is az embereken a választásokig?

Figyelt kérdés

Én már sok jót kaptam tőle az elmúlt 3 évben, csökkent az adóm, kevesebb most a rezsim, forintosítani tudtam a devizahitelem, annak meg folyamatosan csökken a törlesztőrészlete azóta is, stb. Még vagy 1000 érvet lehetne sorolni, de gondolom ezt már mindenki tudja. Azt viszont nem tudom, hogy mi jó jöhet még a következő 1 évben?

Mindenesetre már az eddigieket is KÖSZÖNÖM VIKTOR!

2013. márc. 29. 07:03
 71/128 anonim ***** válasza:
87%
És főleg azok miatt, akik 1990-ben saját maguknak privatizálták az országot, nincs olyan "oligarcha", aki ne lett volna nagy kommunista, vagy legalább KISZ titkár vagy MSZMP pártvezér! A közvagyonból lettek milliárdosok, nem az őseiktől örökölték. Utolsó, szemét, milliókat kifosztó banda a nagy politikai és gazdasági ELIT, Orbán se különb.
2013. júl. 10. 13:47
 72/128 PHP de kóder! ***** válasza:
90%

mivel en nem tartozom a haveri korehez, igy nekem nem segitett viktor.

de a mutyizok meg jol jarnak egy fel evig, aztan johet az elszamoltatas

2013. júl. 22. 13:17
 73/128 A kérdező kommentje:
Én sem tartozom a haveri körhöz, mégis jól jártam.
2013. júl. 22. 14:42
 74/128 anonim ***** válasza:
90%
Nevetnem kell, be van írva a kulcsszavakhoz, hogy adócsökkentés, csak szólok, hogy 28 új adót vezetettbe a drágalátos kormányunk...
2013. júl. 22. 16:06
 75/128 anonim ***** válasza:
90%

IGEN !

A sírig fogja őket segíteni...:(

2013. júl. 26. 18:35
 76/128 anonim ***** válasza:
81%
Persze, hogy segít. A Simicska pl. megint nyert valami pályázatot. Neki és a többi havernak is sokat segít.
2013. júl. 26. 23:06
 77/128 anonim ***** válasza:
94%

Én is sok mindent kaptam tőle. Pályakezdőként nem foglalkoztatnak, mert megemelte a járulékokat, így rengeteg szabadidőm van. Az tesóimnak már kétszer annyiba fog kerülni a felsőoktatás, mint nekem került, így megtanulunk spórolni. Anyám lakáshitele még mindig a nyakunkon van, mert Orbán Viktor bácsi csak azoknak segített, akiknek egyébként is volt pénzük, vagy hitelképesek voltak. Így megtanultam értékelni, hogy még van fedél a fejem fölött. Az élelmiszerárak annyira megnőttek, hogy kevesebbet eszem, és így képes vagyok ledolgozni a súlyfeleslegemet. Az üzemanyagárak megnőttek a jövedéki adó emelése miatt, így csak a legszükségesebb esetekben használjuk az autót, inkább buszozunk, de azt se tudunk, mert a jegy is drága, és már bliccelni sem lehet, mert rengeteg busz lett elől felszállós. Marad a séta, mely megint csak jót tesz az alakformálásnak. Miután nőtt a tranzakciós adó, és bevezették a bankbetétek kamatjára az egészségügyi járulékot, már nem kell banki ügyintézéssel bajlódnom, mert nem tartom bankban a pénzem annál is inkább, mert a számlavezetési költségek igencsak megnőttek a bankadó miatt.

Köszönettel tartozom Orbán Viktornak, hogy segített rajtunk!

2013. aug. 1. 17:17
 78/128 anonim ***** válasza:
90%

Miben segít az embereknek?

Lefogyni, hiszen már sokan éheznek, így nem kell aerobikra menni!

2013. aug. 1. 17:23
 79/128 anonim ***** válasza:
96%

Napi vicc:

- Képzeld el, Magyarországon jobb lett az élet!

- Tényleg?

- Nem. De képzeld el!

Lehet képzelegni például tankoláskor.

2010. április 1-je és április 30-a között alkalmazható üzemanyagárak: ESZ-95 ólmozatlan motorbenzin 326 Ft/l, Gázolaj 304 Ft/l

2013. július 1-je és július 31-e között alkalmazható üzemanyagárakról: ESZ-95 ólmozatlan motorbenzin 414 Ft/l, Gázolaj 418 Ft/l

(NAV közlemény az alkalmazható üzemanyagárakról)

Lehet képzelegni távolsági járatokon (vonat, busz), mennyibe kerülnek a különböző nevű felárak (többször emelt árú helyjegy, illetve újdonságként kiegészítő jegy, pótjegy).

Lehet képzelegni élelmiszer vásárláskor, főzéskor.

[link]

Lehet képzelegni számlákat böngészve, milyen összeg az ÁFA?

Lehet képzelegni a gázár csökkenéséről olyan településeken, ahol nincs vezetékes gáz. És ott is ahol van, de a rezsicsökkentéssel is megfizethetetlen árak miatt a falu 90%-a áttért, visszatért fa- és széntüzelésre.

Lehet képzelegni, hogy valaki majd elvégzi a háztartásban a javítási, karbantartási munkát, mikor az eddig hívott mesterek mindegyike külföldön van és akiket szakmai névsor, aranyoldalak alapján hívok: feleség, szülő veszi fel a telefont és közli, férje Svédországban, Angliában, Németországban, Ausztriában dolgozik.

Lehet képzelegni, hogy ha a gyerek megbetegszik, vagy akár mi, szülők, akkor megvizsgálnak és meggyógyítanak. Csak győzzük kivárni. Több hónapos-, éves az előjegyzés csak a vizsgálatra. Persze, ha fizetünk, sokkal előbbre kerülünk. Nem megvesztegetés, hanem hivatalos díj.

2013. aug. 1. 17:45
 80/128 anonim ***** válasza:
68%
Saját pártklienseiken biztosan, persze a mi bőrünkre. Mivel milliárdos, ugyan mit érdekelné választási kampányon kívül, hogyan éheznek és halnak meg tisztességes emberek? Nézd meg, ki veszi el a lányát? Korrupt és törvények felett álló bagázs, akik rég megértek a megérdemelt bukásra.
2013. aug. 2. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!