Orbán Viktor fog még segíteni továbbra is az embereken a választásokig?
Én már sok jót kaptam tőle az elmúlt 3 évben, csökkent az adóm, kevesebb most a rezsim, forintosítani tudtam a devizahitelem, annak meg folyamatosan csökken a törlesztőrészlete azóta is, stb. Még vagy 1000 érvet lehetne sorolni, de gondolom ezt már mindenki tudja. Azt viszont nem tudom, hogy mi jó jöhet még a következő 1 évben?
Mindenesetre már az eddigieket is KÖSZÖNÖM VIKTOR!
mivel en nem tartozom a haveri korehez, igy nekem nem segitett viktor.
de a mutyizok meg jol jarnak egy fel evig, aztan johet az elszamoltatas
IGEN !
A sírig fogja őket segíteni...:(
Én is sok mindent kaptam tőle. Pályakezdőként nem foglalkoztatnak, mert megemelte a járulékokat, így rengeteg szabadidőm van. Az tesóimnak már kétszer annyiba fog kerülni a felsőoktatás, mint nekem került, így megtanulunk spórolni. Anyám lakáshitele még mindig a nyakunkon van, mert Orbán Viktor bácsi csak azoknak segített, akiknek egyébként is volt pénzük, vagy hitelképesek voltak. Így megtanultam értékelni, hogy még van fedél a fejem fölött. Az élelmiszerárak annyira megnőttek, hogy kevesebbet eszem, és így képes vagyok ledolgozni a súlyfeleslegemet. Az üzemanyagárak megnőttek a jövedéki adó emelése miatt, így csak a legszükségesebb esetekben használjuk az autót, inkább buszozunk, de azt se tudunk, mert a jegy is drága, és már bliccelni sem lehet, mert rengeteg busz lett elől felszállós. Marad a séta, mely megint csak jót tesz az alakformálásnak. Miután nőtt a tranzakciós adó, és bevezették a bankbetétek kamatjára az egészségügyi járulékot, már nem kell banki ügyintézéssel bajlódnom, mert nem tartom bankban a pénzem annál is inkább, mert a számlavezetési költségek igencsak megnőttek a bankadó miatt.
Köszönettel tartozom Orbán Viktornak, hogy segített rajtunk!
Miben segít az embereknek?
Lefogyni, hiszen már sokan éheznek, így nem kell aerobikra menni!
Napi vicc:
- Képzeld el, Magyarországon jobb lett az élet!
- Tényleg?
- Nem. De képzeld el!
Lehet képzelegni például tankoláskor.
2010. április 1-je és április 30-a között alkalmazható üzemanyagárak: ESZ-95 ólmozatlan motorbenzin 326 Ft/l, Gázolaj 304 Ft/l
2013. július 1-je és július 31-e között alkalmazható üzemanyagárakról: ESZ-95 ólmozatlan motorbenzin 414 Ft/l, Gázolaj 418 Ft/l
(NAV közlemény az alkalmazható üzemanyagárakról)
Lehet képzelegni távolsági járatokon (vonat, busz), mennyibe kerülnek a különböző nevű felárak (többször emelt árú helyjegy, illetve újdonságként kiegészítő jegy, pótjegy).
Lehet képzelegni élelmiszer vásárláskor, főzéskor.
Lehet képzelegni számlákat böngészve, milyen összeg az ÁFA?
Lehet képzelegni a gázár csökkenéséről olyan településeken, ahol nincs vezetékes gáz. És ott is ahol van, de a rezsicsökkentéssel is megfizethetetlen árak miatt a falu 90%-a áttért, visszatért fa- és széntüzelésre.
Lehet képzelegni, hogy valaki majd elvégzi a háztartásban a javítási, karbantartási munkát, mikor az eddig hívott mesterek mindegyike külföldön van és akiket szakmai névsor, aranyoldalak alapján hívok: feleség, szülő veszi fel a telefont és közli, férje Svédországban, Angliában, Németországban, Ausztriában dolgozik.
Lehet képzelegni, hogy ha a gyerek megbetegszik, vagy akár mi, szülők, akkor megvizsgálnak és meggyógyítanak. Csak győzzük kivárni. Több hónapos-, éves az előjegyzés csak a vizsgálatra. Persze, ha fizetünk, sokkal előbbre kerülünk. Nem megvesztegetés, hanem hivatalos díj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!