Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor fog még segíteni...

Orbán Viktor fog még segíteni továbbra is az embereken a választásokig?

Figyelt kérdés

Én már sok jót kaptam tőle az elmúlt 3 évben, csökkent az adóm, kevesebb most a rezsim, forintosítani tudtam a devizahitelem, annak meg folyamatosan csökken a törlesztőrészlete azóta is, stb. Még vagy 1000 érvet lehetne sorolni, de gondolom ezt már mindenki tudja. Azt viszont nem tudom, hogy mi jó jöhet még a következő 1 évben?

Mindenesetre már az eddigieket is KÖSZÖNÖM VIKTOR!

2013. márc. 29. 07:03
 81/128 A kérdező kommentje:
Budapesten talán tényleg kevésbé szereti Orbán Viktort, de a kisemberek, a magyar nép vidéken igenis szereti és várja Orbán Viktor további segítségét is.
2013. aug. 12. 18:09
 82/128 A kérdező kommentje:
szeretik (bocs)
2013. aug. 12. 18:10
 83/128 anonim ***** válasza:
65%
Szeretik? Túlzás, de jobb mint Gyurcsány.
2013. aug. 12. 18:19
 84/128 anonim ***** válasza:
20%

Természetesen mindíg segít az embereken.Főleg a devizahiteleseken.Odaáll 200 ezer nem fizető ember mellé,a többi átlagos magyar meg évtizedeken át mindent megfizetett,és téglánként rakta össze a házát.Ez korrekt.

Érthetetlen,ezek az embereknek a zöme-és tisztelet a kivételnek-soha nem tudják visszafizetni a tartozásukat a bankok felé.Teljesen mindegy,hogy forintba van a tartozás,vagy devizában.Egyszerüen meggondolatlanság ekkora összegeket felvenni,és utánna meg fűhöz-fához szaladozni,hogy nem tud fizetni.

/Rendszeresen havi 100-140 ezret befizetni-ez képtelenség 20 éven át!!/.Soha nem jöhet közbe semmi?

Szóval ezeket kell segíteni Orbánnak.

2013. aug. 22. 15:48
 85/128 anonim ***** válasza:
73%

Hogyne segítene.Én is felveszek egy csomó hitelt utána szólok Viktornak,és már nem is kell semmit sem törlesztenem.Ennyire egyszerűen segíti a népét.

A kérdés,hogy mikor tesznek minket emiatt padlóra az Eu-ban.

Jobb ha ezen az úton maradunk-akkor kilépünk.

2013. aug. 22. 21:05
 86/128 anonim ***** válasza:
Igen, fog segíteni. Novemberbe jön az újabb rezsicsökkentés, aztán jövőre csökken a hús ÁFÁja.
2013. okt. 3. 20:35
 87/128 anonim ***** válasza:
54%
Rezsi áfája miért nem csökken?
2013. okt. 3. 20:43
 88/128 anonim ***** válasza:
15%

""Rezsi áfája miért nem csökken?""

Mert a főleg kűlfőldi kézben lévő (köszönhetjük az mszp-nek) energia szolgáltatóknak nem érdeke az árak csökkentése így nagy valószínűségel nem vagy csak igen kis mértékben csökkenének az energia árak- a szolgáltatók "lenyelnék" az áfacsökkentést

főleg a monopol helyzetük miatt. A húsiparban más a helyzet mert ott a husfeldolgozók nincsenek monopol helyzetben így az áfa csökkentés valódi árcsökkenést jelent így a termékeiket olcsóban tudják árúlni és ezáltal versenyképesebbek lesznek.

2013. okt. 3. 20:58
 89/128 anonim ***** válasza:
41%
Most jön majd a sok költekezés, és sajnos az átlag moslék magyar el is hiszi majd 1000Ft meg 2 szelet kenyér után hogy mi a tuti. Az ilyen embertől szavazati jogot megvonnám, mert lejáratja az országot.
2013. okt. 3. 22:19
 90/128 xotom válasza:
70%
Biztos szeretne, de ahogy eddig tette jó nem származott belőle.
2013. okt. 3. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!