Több helyen halottam, ezt a fura hírt, hogy "Orbán Viktor megevett egy kutyát". Ennek most van valami valóságalapja, vagy ha vicc, akkor mit kell érteni alatta? Gy
én csak ezt találtam. ezek csak a tezsvírek, akik éhesek voltak.. :D
Ez az indexes ezmii?!
Én már ezt se értettem: [link]
Azt halottam, hogy ilyen jobbikos akció... ez összevág a cigányossal is
A cigányok soha nem ettek kutyát! Ürgét, vagy sündisznót igen.
Kutyát a kínaiak esznek. Szerintem ez a poénkodó Orbán Kína- imádatára akart utalni. Bár elég gyönge poén.
Érdekesnek tartom a hírt.
Egyrészről 2009-ben egy magán-indítvány keretében valaki népszavazást próbált kezdeményezni az Országos Választási Bizottságnál, amit a szervezet elutasított.
Persze a sok magyar közül, miért pont - az akkor épp rendszerbomlasztó tetteivel szavazókat gyűjtő - Orbán Viktor lett volna ez. Talán sosem derül ki.
Már csak azért sem, mert (talán bosszúból?) de rögtön a 2010-es Fidesz győzelem után az egész szervezet vezetőségét lecserélték.
Azonban 2011-ben szigorítottak az 1998. évi XXVIII. - állatvédelemről szóló - törvényen, így véglegesen kimondva, hogy ez bűncselekmény lenne. Azonban előtte - habár már akkor sem teljesen legálisan - előfordulhatott ilyen eset, a Miniszterelnök úr tudta nélkül.
...azonban, ha az megeshet, hogy a Németországban és az egész EU-ban dagadó lóhús-botrány előtt az ottani vezetőség tudtán kívül lóhúst fogyasztott, nem tartom elképzelhetetlennek, hogy "Orbán Viktor megevett egy kutyát."
s.lajos
Ócska balliberális poén. Nak szánt mocskolódás, avagy nácizz zsid0zz cigányozz buz1zz n1ggerezz HA POLITIKAI ELLENFELED nemzeti érzelmű, zs1dó vagy cigány származású, lmbt, vagy afrikai származású.
Liberális = kommunista náci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!