Diktatórikus átmenet? A Magyar Demokrácia lépésről lépésre való leépítésének folyamatának mi a neve? 2010-ben demokráciában szavaztál és 2014-ben diktatúrában ébredsz.
Jellemzői:
széleskörű államosítás
szűk politikai klikk helyzetbehozása
személyek vagyonának elkobzása
jogrendszer átszabása
média manipulálása, ellenséges média kifosztása
ellenségképzés
Írjatok még ha más is van!
másrészt meg mi értelme van az ilyen kérdéseknek? nem, nem szeretem a fideszt, nem szavaztam rájuk, és főleg nem fogok, de ne fújjuk már fel a dolgot annyira, hogy már rámondjuk, hogy diktatúra.
széleskörű államosítás = szar döntések
szűk politikai klikk helyzetbehozása =nem újdonság
személyek vagyonának elkobzása = ?
jogrendszer átszabása = igen, megint csak szar politika, de nem diktatúra
média manipulálása = nem újdonság
ellenséges média kifosztása = megintcsak láttunk már ilyet
ellenségképzés = ez mondjuk szerintem a liberalistákra sokkal jobban igaz
Ennek a folyamatnak nincs más neve, mint haladás a diktatúrába! Aki élt a Rákosi, vagy a Kádár-rendszerben, annak nem kell sem az ATV-t, sem más fórumot nézni, elég, ha az emlékeire hagyatkozik!
Akik még most nem hisznek ebben, pár év múlva rájönnek, hogy ez az igazság!
Igenis ÁLLAMOSÍTÁS folyik, csak sok hülye azt hiszi hogy most aztán magyar lesz minden és elmorzsol egy könnycseppet! Persze, mert a külfölditől nem tud lopni a kormány! Miért a MALÉVban mit gondolsz mi fájt nekik?
A Népszava nem amerikai ellenben a Magyar Fórum az, amit valami ottani magyar milliomos szerkeszt, és ide "okoskodik"...
Az igaz hogy a Rákosi rendszert még nem sikerült "túlszárnyalni", viszont a Kádár rendszer ehhez képest görög mintademokrácia volt, svéd életszinvonallal...
Amúgy Vikotorkának nem ártana elgondolkoznia, hogy mi mindent is köszönhetett annak a "rezsimnek", bár igaz, hogy már mondottam, hogy ő 25 éve sem a diktatúra ellen harcolt, csak az volt a gondja hogy a Grósz vette át a Jancsi bácsi székét nem ő!
Jelezni kívánom az öreg bemehetett a NÉP közé! Ezek próbálnának meg...
A kérdezőhöz:
További jellemzői:
-Devizahitelesek, végtörlesztéssel való öngyilkosságba hajszolása (bár ők nem tudják, de egy kicsi ingatlan is sokszor egy élet munkája, de mondjuk ők a munkáról még nem hallottak, úgyhogy lóvénak nincs értéke a számukra)
-Törvények hozatala visszamenőleges hatállyal is
-Választás(?) egy fordulóssá tétele
-Köztársaság beszüntetése
-(Kötelező) Magánnyugdíj pénztárakból való kiléptetés
-Diplomácia teljes leépítése a külfölddel
-Oktatásügy tönkretétele
-Egészségügy tönkretétele
Na ennyi, mert ez lassan egy kész vádirat a sStrassburgi emberjogi bíróságra...
De hogy ezek nem félnek a népharagtól?
Vagy még nem is hallottak róla?
Én rettegnék...
Ó, nem értitek a lényeget:
demokrácia = baloldal van hatalmon
diktatúra = nem a baloldal irányít
"A Népszava nem amerikai"
AMERIKAI NÉPSZAVA, ez egy újság neve, csodálkozom, hogy ennyire tájékozatlan van, pedig a te fajtád. Aki ennyi hülyeséget összehord és ennyire utálja a Viktort, az a fórumukban kiemelt hozzászóló lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!