Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hol vannak Bajnai vizsgálati...

Hol vannak Bajnai vizsgálati EREDMÉNYEI az izraelei kémrepülők légtérsértéséről 2010-ből?

Figyelt kérdés
2010 márciusában két izraeli gép a nemzetközi jogot is megsértve gyakorlatozott(?) Magyarország légterében. Akkor 2010 márciusában Bajnai végül elrendelte -fideszes indítványra-, hogy vizsgálóbizottság foglalkozzon a kérdéssel. Hol vannak az eredmények? Valaki találkozott velük?

#vizsgálat #Bajnai #légtérsértés #izraelei repülőgépek
2013. márc. 19. 14:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

I. Nem fidesz indítványra

II. Senki sem foglalkozott vele utána

2013. márc. 19. 14:54
 2/4 anonim ***** válasza:
21%

Bajnaitól ilyet ne várj. Lépten-nyomon izraeli cégekkel bandázik. Múltkor is egy Magyarországon lévő izraeli tulajdonú cég összejövetelén láttam vendégként.

Mielőtt még valaki megkérdezi én miért voltam ott, csak vendégként és, hogy megnézzem kivel ne üzleteljek:))))).

2013. márc. 19. 14:55
 3/4 anonim ***** válasza:
17%

Bajnai biztos elrendelte az adatok elpusztítását.

Ha Izraelről van szó akkor megalkuvó és sunyi

Eléggé hallgat Bajnai az ilyen dolgokról.Így maga Bajnai személye is nemzetbiztonsági kockázatot jelenthet.

2013. márc. 19. 14:55
 4/4 anonim ***** válasza:
90%

annyira azért nem volt nagy cucc kikeresni:

[link]

Amúgy hülyeségeket azért igyekezzünk nem irkálni, az izraeli gépek nem sértettek semmilyen nemzetközi jogot, hiszen érvényes engedélyük volt.

Az egy másik kérdés, hogy a magyar hatóságokon belüli káosz itt is előjött, de az meg nem az izraeliek sara.

2013. márc. 19. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!