Jobb lenne ha a mostani ellenzék 2014-ben inkább veszítene de 2018-ig alaposabban felkészülne, összefogna a következő választásra?
Figyelt kérdés
Szerintem, ha most bukna a Fidesz és újra az Mszp vagy Bajnai lépne hatalomra, akkor kevesebb lehetőségük lenne, mintha 4 év alatt felkészülnének a 2018-as választásokra és ott talán már jó esélyekkel indulnának. Addig kitudnának dolgozni akár egy közös programot is.2013. márc. 19. 00:13
2/17 anonim válasza:
Ja, bocs, elnéztem. Az előzőt a fideszre értettem.
Nos, ami az MSZP-t illeti, már van program, és a többi pártnak is lesz. Erre elégnek kell lennie 12 hónapnak
3/17 anonim válasza:
Volt rá négy évük,hogy felkészüljenek,de 16 év múlva tán már nem élek,várják már ki,míg nyugodtan döglök meg,vagy dögöljenek meg ők,ha nem akarnak békén hagyni.Bárki,csak jobbos legyen,aki vezérel,vagy szabályoz.Áldás,békesség.
4/17 anonim válasza:
A ballib történelmi szatyorutca.
5/17 anonim válasza:
6/17 anonim válasza:
Tényleg nem értem, miért hiszik egyesek azt, hogy a sz*r recept alapján összekutyult kaja majd finomabb lesz attól, ha átrakják egy másik tányérba...
Az egész képviseleti demokrácia rendszer úgy rossz, ahogy van, bőven megérett már egy kis korszerűsítésre: [link]
Nem mondom, hogy ez lenne a tökéletes csodaszer és megoldás minden bajra, de határozott előrelépést jelentene a jó irányba.
7/17 anonim válasza:
Esélytelen a dolog, addigra már nem hiszem, hogy ki tudnák ráncigálni az országot a gödörből.
8/17 anonim válasza:
a fideszhez közel álló professzor Bogár László közgazdász mondta, hogy kb. 2018ban még 50 évvel leszünk lemaradva fizetésben.
9/17 anonim válasza:
Én elvi alapon ,nem haspártian,ajánlom: a ballibet soha,semmikor,mert MINDIG HAZUDTAK!!!
10/17 anonim válasza:
"Szerintem, ha most bukna a Fidesz és újra az Mszp vagy Bajnai lépne hatalomra"
Ugyanitt lennénk. Fidesz, Bajnai vagy MSZP egy kutya. Cseberből vederbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!