Mikor fog végre összefogni az ellenzék? Azt hittem most március 15-én történni fog valami, de csalódnom kellett ismét.
2014-ben szeretnék valami olyan politikai szövetségre szavazni, akik tényleg mások. Akik tényleg nem korruptak. Akik tényleg nem csak a hatalomért, hanem az országért kormányoznak. Kire szavazzak?
Ha az ellenzék ennyire impotens marad, mint most hétvégén, akkor inkább otthon maradok és nem szavazok senkire sem.
Az MSZP semmivel sem különb mint , a Fidesz.Talán amnéziában szenvedsz?
Március 15. semmit sem jelent nekik.
A korrupció mindenütt jelen van.
Kínában legszigorúbb esetben , halállal is büntetik a korrupciót de , akkor is jelen van.Nem tudják teljesen megszüntetni.
olyan nincs, amilyet te szeretnél
van rossz, kevésbé rossz, nagyon rossz
ez van
nem korrupt nincs, soha nem is volt, nem is lesz
a parlamenti ellenzék egy nagy nulla amúgy is
válassz valami kicsi, parlamenten kívüli független szerveződést - a nagyok bűnösek
Azt a nagy bukást jobb lenne megelőzni mivel nem a fityesz fog nagyot bukni hanem az ország.
Neked is csak a cirkusz kell.
mégis mit csináljanak? készítsenek egy gruppen szex videót?
Ha otthon maradsz, akkor azzal a Fideszre szavazol.
Honnan veszed, hogy nem fognak összefogni?
Ha majd olyan eredmény lesz, hogy együtt le tudják váltani a Fideszt, akkor úgy is koalíció lesz.
Megőrülök az ilyen emberektől!
Ha műsort akarsz, akkor nézd a Valóvilágot.
"Ha otthon maradsz, akkor azzal a Fideszre szavazol."
Tudom, de mégis inkább ezt választom, mint hogy az impotenseknek adjak esélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!