Mikor fog végre összefogni az ellenzék? Azt hittem most március 15-én történni fog valami, de csalódnom kellett ismét.
2014-ben szeretnék valami olyan politikai szövetségre szavazni, akik tényleg mások. Akik tényleg nem korruptak. Akik tényleg nem csak a hatalomért, hanem az országért kormányoznak. Kire szavazzak?
Ha az ellenzék ennyire impotens marad, mint most hétvégén, akkor inkább otthon maradok és nem szavazok senkire sem.
"MSZP, Együtt 2014 kilőve. Gondolom, jobboldali pártra nem akarsz. Marad az LMP."
Az első mondattal egyetértek, mármint hogy hataloméhesek, de stratégiailag nem biztos hogy érdemes kizárni őket.
Az LMPt viszont nem ajánlom, kicsi is és arrogáns is, a JOBBIK baloldali megfelelője. Értelemszerűan az utóbbit sem ajánlom, ha értékesek neked az emberi jogok, vagy nem akarsz háborúzni a jövőben.
És VAN ezeken kívül sok más, mint mondtam a 23án felszólaló liberális pártok, vagy a 4K, Kalózpárt, Kétfarkú kutya és egyéb nyalánkságok, amiknek nem sok értelmét látom, és nagy valószínűséggel eltűnnek a süllyesztőben.
Ezt még elfelejtettem, a jelenleg 2. legjobb/hitelesebb politikai és gazdasági szakember (szerintem Bokros után) Bajnai, ezért is elismerés a tejesítményéért:
Tételesen cáfol minden kormányzati és karaktergyilkossági hazugságot. Itt a kormánnyal foglalkozik az e14 honlapján a pártjával és személyével.
És itt megjegyzem, hogy Bajnai rendelkezik azzal amivel Bokros nem: emberek megmozgatásának képességével. Ugyanakkor Bokros kész feláldozni pártját Bajnai javára a demokrácia megmentése érdekében.
Akármelyiket is választod, egyik sem tökéletes párt/ember. Bokros jobb szónok mint Bajnai, de valahogy nem mozgatott meg annyi embert, pedig EP képviselő, tehát nem inaktív ember:
http://www.youtube.com/watch?v=RFTOsH_UhJw
És ő is cáfolja tételesen időnként Orbán hazugságait:
http://www.youtube.com/watch?v=rA1T1ZQ5RE8
Ma a legtöbb párt jelszavakat skandál, nem intellektuális és érvelési alapon akarja meggyőzni választóit. De valljuk be a többség nem is intellektuális, hogy szüksége legyen rá.
"4K, Kalózpárt, Kétfarkú kutya és egyéb nyalánkságok"
Szóval egy kommunista, egy nyíltan törvénysértő és egy viccpárt. Remek felhozatal!
Március 15-én tettek fel a kérdést. Azóta eltelt több, mint fél év és most rosszabb a helyzet, mint tavasszal.
Október 23-ában is bíztam, hátha sikerül megmutatni, hogy mi vagyunk többen, nem az Orbán imádók, de sajnos ismét csalódnom kellett. Miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!