2010 óta milyen irányba változott a te és a környezeted életszínvonala? Szerinted javul vagy romlott?
Figyelt kérdés
2013. febr. 23. 12:18
1/18 anonim válasza:
A környezetem életszínvonala növekedett, ahogyan az enyém is. A 2010-es béremnek a 4-szeresét keresem jelenleg. Igaz, mindezt nem Magyarországon, hanem egy Nyugat-Európai országban.
2/18 A kérdező kommentje:
sokan nem ilyen szerencsések
2013. febr. 23. 12:23
3/18 anonim válasza:
nem változott semmit, eddig se volt pénzem ... eddig se panaszkodtam, ebbe nőttem fel... talán ha lett volna mit elveszteni, de így nincs mire panaszkodnom!
4/18 anonim válasza:
Én azt mondom inkább kapjak 10 ezerrel kevesebbet, mint a Szlovákiában, de az unokáknak már jobb legyen, mint nekem volt! Nem kérek a hitelből fizetett szociális juttatásból ...
5/18 anonim válasza:
Ha tételesen megvizsgálnánk minden forintot, akkor az jönne ki, hogy valamivel kevesebbet ér a pénzem, de igazából nem nagyon változott semmi.
6/18 anonim válasza:
mélyrepülés.... 2010-ben még volt megtakarításunk, mostmár nincs, pedig van munkánk is, és nincs lakáshitelünk.
8/18 anonim válasza:
Piacképes diplomával rendelkező ismerőseim fizetése szinte kivétel nélkül nőtt valószínűleg az egy kulcs miatt,igazából lényegtelen.Tehát ők jobban.
Nem ennyire képzettek,vagy csak érettségivel rendelkezők fizetése,életszínvonala vagy hasonló maradt,de inkább csökkent
9/18 anonim válasza:
Divatszó az életszínvonal.Elég értemetlen.
10/18 anonim válasza:
Többet keresek (igaz az állítólagos átlag alatt), és érezhetően jobban is élek. Mindezt itt Magyarországon. Igaz ehhez a kormánynak nem sok köze van, korábban is egyre jobban éltem (kivéve 2008-at 2007-hez képest). A legnagyobb hülyeség amit hallok-olvasok, hogy ez csak a kormányon múlik. Persze mindig lehetne jobb és könnyebb másra fogni mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!