Szerintetek Orbán Viktor el tudja oszlatni Sebők Rózsa ürességérzetét?
Megértem az üresség érzetét, mert hamar felkelt a téli álmából.
Nemsokára gátat fog építeni, mint minden normális hód és elfoglalja magát.
Mindössze párszor összetévesztette a Fideszt a Jobbikkal...
Ezt leszámítva egy önjelölt prófétával van dolga. Nem tudja mit kéne tennie, de maga kritika is hemzsegett a tárgyi tévedésektől, ami netalán mégis megállta a helyét (pl. hogy az MNB élén az MSZMP párttag, gazdasági analfabétát játszó Matolcsynak semmi keresni valója) azt is hihetetlen primitív módon adta elő.
Amúgy hogy a tökömbe lehet egy elvileg felnőtt ember identitását tönkrevágni? Egyáltalán miféle identitásról van szó? Van pár alfaja.
Összegezve, bár a Fidesz ezt itt elég sokan tudják már, nem éppen a szívem csücske, de azért a primitív hőzöngőknél még ez a Viktor köré felépített párt is szimpatikusabb. A Sebők Rózsák ürességérzetét szerintem is az értelem hiánya okozza.
Hát , ennek a leánynak, én a fejében látok ürességet.
Ez szerint a fruska szerint folytatni kellene tovább a struccpolitikát.Itt a cigány kérdésre gondolok.
Komolyan mondom, amit a Fidesz csinál, az rohadt nagy szemétség, de amiben ezek a videókészítő, libbant kölykök hisznek, az is megérne egy misét...
itt már senkise nemnormális?:D
Kedves kérdező!
Kéréssel fordulnék hozzád!
Ez már a sokadik ilyen kérdésed az üzenjorbánviktornak oldalról.
Szerintem ennyi elég volt reklámnak!
Minden nap felteszel két hasonló kérdést, lásd tegnap:
"Orbán Viktort vajon megrendítette Prinz Dani üzenete?"
Figyelj, nem unod még?
Vagy csak provokálni akarsz?
Ki a f*szt érdekel, hogy pár nevenincs nyomoronc miket üzenget egy webkamera előtt?
Mégis milyen válaszokat vársz?
Ez nem az szdsz.hu nemis az lmp.hu és nem a judapest.org.
Eltévesztetted az oldalt.
"Mégis milyen válaszokat vársz?"
Sebők Rózsával ellentétben én úgy tudom, hogy itt demokrácia van, tehát: bármilyet, a lényeg, hogy őszinte legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!