Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit vártatok? Kolbászt kerítés...

Mit vártatok? Kolbászt kerítést mézeskalács házzal?

Figyelt kérdés
2010 előtt az oldalon mindenki az MSZP-t szidta és a FIDESZ volt az isten. Most és 2010-től mindenki a FIDESZT szidja és az MSZP az isten. Nem tudom, hogy aki a FIDESZ-re szavazott az most miért elégedetlen, vagy mit várt?

2013. márc. 24. 15:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Az fel sem merült benned, hogy van ezen a két párton kívül még pár ebben az országban?
2013. márc. 24. 16:15
 2/15 A kérdező kommentje:
Igen sajnálom, még a Jobbik. A többi életképtelen vergődő 4% alatti pártról meg nem gondolom, hogy érdemes lenne beszélni.
2013. márc. 24. 16:18
 3/15 anonim ***** válasza:
82%

Én nem tudom mit vártak a Fidesz szavazók, de régebben amikor még ők voltak hatalmon akkor már gond volt velük, nem véletlen választották meg kétszer is az MSZP-t. Az odáig rendbe van hogy Gyurcsány 2006-ban tönkre vágott mindent, és amikor Bajnai a helyére lépett ő próbálta helyre pofozni a dolgokat de kevés ideje volt rá, amikor jött Fidesz Orbánnal az élen akkor az a kevés jó is ami még volt azt is tönkretették, és szerintem mindenki tudhatta hogy gáz lesz ebből, és meglesz a következménye, de sajnos jól hazudnak és mindent tönkre vágtak. Igaz vannak jó dolgaik is amiket összehoztak, meg hogy Orbán kiáll az országért ezt az egyet becsülöm benne, de sajnos piszok rosszul csinálja ami már tragédia szinte.

Munkanélküliség nem javult meg, akik kaptak munkát azok többsége közmunkán dolgozik, engem a munkaügyi központ juttatott be egy tanfolyamra ahol szakmát szereztem és kaptam munkát 5 hónapra ahol 3 hónapot ők támogattak uniós pénzekből, ami pokol volt, mert keveset kaptam, amint felvettek rendesen dolgozni már jobb fizetést kaptam, de tönkre is ment a cég, mehettem a levesbe.

Ennyit arról hogy jó lesz, minden. A felsőoktatási rendszert darabokra cincálták, a forint értéke gyengül mint a harmat, az árak magasak, a rezsi csökkentéssel csak azt fogják hosszú távon elérni hogy a szolgáltatók menjenek tönkre, a helyett hogy a fizetéseket emelnék, mert abba több logikát látnék.

Én már 2010-ben sejtettem hogy nem lesz ennek jó vége, de sajnos csak rosszabb lett a helyzet, és most fogom a fejem amikor olvasom a híreket hogy már megint mit találtak ki. Egyre több ember éhezik, sokan nem tudják fizetni a hitelt, és a kutya sem segít nekik, pedig ezt ígérték, csak jobban szívnak, sokan fűteni nem tudnak, sok embernek már áram sincs az otthonában mert ugye miből legyen. Egyik volt munkatársamnak nemrég kötötték ki az áramot mert a hitelt fizetniük kell, enni kell, víz kell, fűteni csak esténként tudnak amikor nagyon nagyon hideg van, villanyra már nem telik 3 havi számlával vannak elmaradva a villanyt kikötötték és még azt be kell fizetniük plusz még több tízezret az óráért és a visszakötésért és azt honnan szedjék elő azt a pénzt ugye.

Ez a baj ezzel, mindenki sorba megy tönkre, a kisvállalkozók sorba húzzák le a rolót, utcánkba lévő kisboltos már a megélhetését nem keresi meg, jövőhónap közepén megy ki külföldre a fiához dolgozni akkor bezárja a boltját, a kisebb áruházak amik ugye magyar cégek sorba zárnak be és inkább marad a külföldi ami annyiból jó hogy olcsó és ad valamennyi munkát de az édes kevés sajnos.

És nem a TV-be való híreket kell figyelni, mert többnyire cenzúrázzák vagy módosítják, mert ott azt mondanak 80%ban amit az ember hallani akar. Az interneten meg azért több igazság van mert azt mégsem tudják cenzúrázni szerencsére. És a nemzetközi híreket is érdemes lenne figyelni mert egész Európában már kezd alakulni a baj ami ugye ránk is kihatással van, az meg a másik gond ugye.

Bocsi a regényért, de érdemes figyelembe vennie egyes embereknek a komoly tényeket hogy mi megy itt, mert sokan nincsenek teljesen tisztában a dolgokkal sajnos, hogy mi megy itt.

2013. márc. 24. 16:30
 4/15 anonim válasza:
77%

"Most és 2010-től mindenki a FIDESZT szidja és az MSZP az isten."

Hol is isten az MSZP? Mindkettőt egyaránt utálják, de a fideszt még így is többen szeretik. Esett a fidesz népszerűsége ez tény, de a választást jelenleg még mindig ők nyernék. A válság és az mszp ámokfutása előtt tényleg más volt fideszesnek lenni, most ők is úsznak az árral.

2013. márc. 24. 16:31
 5/15 anonim ***** válasza:
78%

Én is a Fidesz-re szavazta.

Mézeskalács házat nem vártam.

Vártam a reformokat ,a változást ,a valós rendszerváltozást , jobboldali politikát , kevesebb liberalizmust és gazdasági fellendülést.

Erre mit kaptunk?

Az MSZP elfuserált politikáját csinálják tovább.Ugyanúgy neoliberalizmus...stb

Megbántam hogy rájuk szavaztam.

2014-ben , feltéve ha lesznek választások akkor a Jobbikot választom.

2013. márc. 24. 16:37
 6/15 anonim ***** válasza:
93%

5-ösnek igaza van.

Én még meggondolom a Jobbikot, mert ők is egyre furábbak.

2013. márc. 24. 16:43
 7/15 anonim ***** válasza:
77%
6. Igen vannak fura húzásaik ,nem mindenbe értek egyet velük , de nincs , nem találok más alternatívát.
2013. márc. 24. 16:45
 8/15 Antimod ***** válasza:
9%

"Az MSZP elfuserált politikáját csinálják tovább.Ugyanúgy neoliberalizmus...stb"

Ne tégy úgy, mintha ez Magyarországon a pártokon múlna. Az IMF révén meghódítottak minket, azóta olyan gazdaságpolitikát folytat az ország, amilyet ők elvárnak. Ezt nem a Fidesz védelmében mondom, de semmi mozgásterük nincs ebben a tekintetben (nekik sem).

2013. márc. 24. 17:19
 9/15 anonim ***** válasza:
75%
Jobbik szavazó vagyok és mind az MSZPt mind pedig a Fideszt szidtam az MSZP kormányzása alatt is most is. Hogy mit vártam? Pontosan ugyanezt ami történt és a választások előtt is mindenkit figyelmeztettem, hogy ha az MSZPre vagy a Fideszre szavaz akkor itt kutya világ lesz. Igazam is lett.
2013. márc. 24. 17:34
 10/15 anonim ***** válasza:
95%

"Igaz vannak jó dolgaik is amiket összehoztak, meg hogy Orbán kiáll az országért ezt az egyet becsülöm benne"

Orbán még sohasem állt ki az országért, csak önmagáért meg a sleppjéért. Ha úgy lenne nem az első intézkedései közt lett volna a szegények adókedvezményeinek eltörlése mellett a gazdagok adójának csökkentése, a stadionépítés és az utcaátnevezések.

2013. márc. 24. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!