Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit vártatok? Kolbászt kerítés...

Mit vártatok? Kolbászt kerítést mézeskalács házzal?

Figyelt kérdés
2010 előtt az oldalon mindenki az MSZP-t szidta és a FIDESZ volt az isten. Most és 2010-től mindenki a FIDESZT szidja és az MSZP az isten. Nem tudom, hogy aki a FIDESZ-re szavazott az most miért elégedetlen, vagy mit várt?

2013. márc. 24. 15:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

"Esett a fidesz népszerűsége ez tény, de a választást jelenleg még mindig ők nyernék. "

Ha ők nyernék akkor meg ez az ország meg is érdemli amit kap. :)

2013. márc. 24. 17:38
 12/15 Dick Esmen ***** válasza:
Én ezt vártam(mondjuk nem is a Fideszre szavaztam).
2013. márc. 24. 20:04
 13/15 anonim ***** válasza:

Mivel én nem számítottam sok jóra így nem ért meglepetésként.

"Most és 2010-től mindenki a FIDESZT szidja és az MSZP az isten."

Éppen ez miatt tartunk itt!

2013. márc. 24. 20:59
 14/15 Joe Makepeace ***** válasza:
Sok hülye!
2013. márc. 25. 01:38
 15/15 doboszoli ***** válasza:

A "kolbász kerítést, és a mézeskalács házat" senki nem kérte, ezt a Fidesz a választáskor MAGÁTÓL ígérgette.

Mecsoda különbség...

Most sem várom sem ezeket, sem a sült galambot, csak (ha már a példáknál tartunk) azt, hogy az általam megfogott, megtisztított, és megsütött galambból ne vegyék el az értékes comb, és mell részeket, nekem pedig csak a lába maradjon.

Nagy elvárás?

2013. márc. 25. 06:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!