Mit vártatok? Kolbászt kerítést mézeskalács házzal?
Figyelt kérdés
2010 előtt az oldalon mindenki az MSZP-t szidta és a FIDESZ volt az isten. Most és 2010-től mindenki a FIDESZT szidja és az MSZP az isten. Nem tudom, hogy aki a FIDESZ-re szavazott az most miért elégedetlen, vagy mit várt?2013. márc. 24. 15:56
11/15 anonim válasza:
"Esett a fidesz népszerűsége ez tény, de a választást jelenleg még mindig ők nyernék. "
Ha ők nyernék akkor meg ez az ország meg is érdemli amit kap. :)
12/15 Dick Esmen válasza:
Én ezt vártam(mondjuk nem is a Fideszre szavaztam).
13/15 anonim válasza:
Mivel én nem számítottam sok jóra így nem ért meglepetésként.
"Most és 2010-től mindenki a FIDESZT szidja és az MSZP az isten."
Éppen ez miatt tartunk itt!
15/15 doboszoli válasza:
A "kolbász kerítést, és a mézeskalács házat" senki nem kérte, ezt a Fidesz a választáskor MAGÁTÓL ígérgette.
Mecsoda különbség...
Most sem várom sem ezeket, sem a sült galambot, csak (ha már a példáknál tartunk) azt, hogy az általam megfogott, megtisztított, és megsütött galambból ne vegyék el az értékes comb, és mell részeket, nekem pedig csak a lába maradjon.
Nagy elvárás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!