Orbán Viktor fog még segíteni továbbra is az embereken a választásokig?
Én már sok jót kaptam tőle az elmúlt 3 évben, csökkent az adóm, kevesebb most a rezsim, forintosítani tudtam a devizahitelem, annak meg folyamatosan csökken a törlesztőrészlete azóta is, stb. Még vagy 1000 érvet lehetne sorolni, de gondolom ezt már mindenki tudja. Azt viszont nem tudom, hogy mi jó jöhet még a következő 1 évben?
Mindenesetre már az eddigieket is KÖSZÖNÖM VIKTOR!
Akkor te a kevés kivételhez tartozol! Nekem csökkent jelentősen a jövedelmem, a rezsim több lett ( vízdíj, kommunális adó stb.) Lakáshitelem nem deviza volt, de nem csökken a törlesztő részlet.
Szerintem te egy Fidesz agitátor vagy, akinek fogalma sincs a valóságról.
Orbán eddig még semmi jót nem tett, legfeljebb csak a gazdagoknak.
ma 08:28
Tudom el vagy keseredve hogy nem láthatod viszont Gyurcsányt,de inkább egy Orbán mint egy Gyurcsány aki eladta és el adósította az országot.A megszoritásokat és a mai helyzetet részben a fidesz elötti 8 évnek köszönhetjük,nem mondom egyik sem különb,de amit elb@szott
Gyurcsotány azt még a legjobb politikusnak is nehéz helyre hozni,és sz@rból várat építeni nem éppen egyszerű.
ma 08:28
Még egy kérdés.És kit raknál helyére?Egy újabb idiotát?Vagy vissza ültetnéd Gyurcsányt?Mivel egy épkézláb párt nincs ebben a rohadt országban.Mindegyik egy kutya és teljesen mindegy kire szavazol,itt jelenleg mind egy kaptafa.Nem védem Orbánt,de inkább egy Orbán mint egy Gyurcsány.
A megszorításokat NEM az elmúlt 8 vének köszönhetjük, hanem az egykulcsos adónak,l ami a gazdagokat még gazdagabbá teszi, de a gazdaságon semmit nem lendít. A kiskeresetűek pedig 10-15.000.- Ft-al kevesebbet visznek haza. Az is mese, hogy a rezsi csökkent. Legfeljebb pár ezer ft-tal, de a vízdíj, a kommunális adó, a szemétdíj sokkal többel nőtt. Az élelmiszer árak növekedéséről nem is beszélve.
A devizahitele csak annak csökkent és azt tudta forintosítani, akinek volt ehhez elég pénze.
Drasztikusan nő a munkanélküliség, a vállalkozások közül egyre több megy tönkre, mert nincs vásárló erő. Egyre több család kerül kilátástalan helyzetbe.
Ezt nem nevezném eredménynek.
"inkább egy Orbán mint egy Gyurcsány aki eladta és el adósította az országot"
Meddő vitának tartom, hogy Orbán vagy Gyurcsány adta és adósította -e el jobban az országot. Egyik sem alkalmas a kormányzásra, fölösleges azon vitázni ki a kevésbé alkalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!