Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor fog még segíteni...

Orbán Viktor fog még segíteni továbbra is az embereken a választásokig?

Figyelt kérdés

Én már sok jót kaptam tőle az elmúlt 3 évben, csökkent az adóm, kevesebb most a rezsim, forintosítani tudtam a devizahitelem, annak meg folyamatosan csökken a törlesztőrészlete azóta is, stb. Még vagy 1000 érvet lehetne sorolni, de gondolom ezt már mindenki tudja. Azt viszont nem tudom, hogy mi jó jöhet még a következő 1 évben?

Mindenesetre már az eddigieket is KÖSZÖNÖM VIKTOR!

2013. márc. 29. 07:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/128 anonim ***** válasza:
73%

Akkor te a kevés kivételhez tartozol! Nekem csökkent jelentősen a jövedelmem, a rezsim több lett ( vízdíj, kommunális adó stb.) Lakáshitelem nem deviza volt, de nem csökken a törlesztő részlet.

Szerintem te egy Fidesz agitátor vagy, akinek fogalma sincs a valóságról.

Orbán eddig még semmi jót nem tett, legfeljebb csak a gazdagoknak.

2013. márc. 29. 07:11
 2/128 anonim ***** válasza:
72%
Hú, szerintem mi két külön országban élünk, vagy két külön emberről beszélünk, mert ezeket az intézkedéseket, papíron ugyan állítólag megtette,de nekem az általad felsoroltakból semmi nem igaz?!
2013. márc. 29. 07:11
 3/128 A kérdező kommentje:
Nem értem téged miért nem érintenek ezek az intézkedések, pedig ezek többsége az emberek nagy részén segített. Pl. a rezsije mindenkinek csökkent. A hitel is sok embert érintett, ha jól tudom több százezer devizahitles tudta forintosítani a svájci frank vagy euró hitelét és csak ez családok százezreinek havi több 10.000 forint spórolást jelent. Szóval én 100%-ban elégedett vagyok a Fidesszel.
2013. márc. 29. 07:54
 4/128 anonim ***** válasza:
71%
Azzal segítene ha most lemondana.
2013. márc. 29. 08:28
 5/128 anonim ***** válasza:
37%

ma 08:28

Tudom el vagy keseredve hogy nem láthatod viszont Gyurcsányt,de inkább egy Orbán mint egy Gyurcsány aki eladta és el adósította az országot.A megszoritásokat és a mai helyzetet részben a fidesz elötti 8 évnek köszönhetjük,nem mondom egyik sem különb,de amit elb@szott

Gyurcsotány azt még a legjobb politikusnak is nehéz helyre hozni,és sz@rból várat építeni nem éppen egyszerű.

2013. márc. 29. 08:49
 6/128 anonim ***** válasza:
35%

ma 08:28

Még egy kérdés.És kit raknál helyére?Egy újabb idiotát?Vagy vissza ültetnéd Gyurcsányt?Mivel egy épkézláb párt nincs ebben a rohadt országban.Mindegyik egy kutya és teljesen mindegy kire szavazol,itt jelenleg mind egy kaptafa.Nem védem Orbánt,de inkább egy Orbán mint egy Gyurcsány.

2013. márc. 29. 08:55
 7/128 anonim ***** válasza:
78%

A megszorításokat NEM az elmúlt 8 vének köszönhetjük, hanem az egykulcsos adónak,l ami a gazdagokat még gazdagabbá teszi, de a gazdaságon semmit nem lendít. A kiskeresetűek pedig 10-15.000.- Ft-al kevesebbet visznek haza. Az is mese, hogy a rezsi csökkent. Legfeljebb pár ezer ft-tal, de a vízdíj, a kommunális adó, a szemétdíj sokkal többel nőtt. Az élelmiszer árak növekedéséről nem is beszélve.

A devizahitele csak annak csökkent és azt tudta forintosítani, akinek volt ehhez elég pénze.

Drasztikusan nő a munkanélküliség, a vállalkozások közül egyre több megy tönkre, mert nincs vásárló erő. Egyre több család kerül kilátástalan helyzetbe.

Ezt nem nevezném eredménynek.

2013. márc. 29. 09:00
 8/128 anonim ***** válasza:
87%
Továbbra is segíteni? Mivel eddig még csak kiszipolyozott mindenkit még ha segítene is egyszer valakin azt sem lehetne "továbbra is" -nak elkönyvelni. De nem fog segíteni senkin.
2013. márc. 29. 09:03
 9/128 anonim ***** válasza:
84%
Örülök, hogy neked ezek a látszat intézkedések segItettek, csak sajnos a kisebbséghez tartozol. A többség csúszik egyre lejjebb.
2013. márc. 29. 09:05
 10/128 anonim ***** válasza:
91%

"inkább egy Orbán mint egy Gyurcsány aki eladta és el adósította az országot"

Meddő vitának tartom, hogy Orbán vagy Gyurcsány adta és adósította -e el jobban az országot. Egyik sem alkalmas a kormányzásra, fölösleges azon vitázni ki a kevésbé alkalmas.

2013. márc. 29. 09:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!