Orbán Viktor fog még segíteni továbbra is az embereken a választásokig?
Én már sok jót kaptam tőle az elmúlt 3 évben, csökkent az adóm, kevesebb most a rezsim, forintosítani tudtam a devizahitelem, annak meg folyamatosan csökken a törlesztőrészlete azóta is, stb. Még vagy 1000 érvet lehetne sorolni, de gondolom ezt már mindenki tudja. Azt viszont nem tudom, hogy mi jó jöhet még a következő 1 évben?
Mindenesetre már az eddigieket is KÖSZÖNÖM VIKTOR!
Nahát, ilyen magas rezsik és árak meg ilyen p*csányi fizetések mellett ezt a kis rezsicsökkentést ki veszi észre?Kiszúrják az ember szemét pár forinttal.Akár felére is csökkenthették volna, az már reálisabb lenne és érezhetőbb.Bezzeg az élelmiszer áfát nem akarják csökkenteni.Vajon miért?A devizahitelesek sem lesznek kimentve azzal a kb 10000megspórolt forinttal, amikor így is marad még 30-40-90 ezer befizetni való!
Én azonban azt érzékelem, hogy az új munkatörvénynek köszönhetően pofátlanabb lett a rabszolgatartás.Még kevésbé éri meg dolgozni.A kisebb keresetű megint csak szív.Köszönd meg ezt is.
Már azzal is sokat segített az embereken, hogy nem fogadta el az IMF kölcsönért cserébe a megszorító intézkedéseket amik drasztikusan érintett volna mindenkit.
Az mszp természetesen elfogadta volna és ott tartanánk ahol a spanyol vagy a portugál vagy talán a görög lakosság. 40%-os fizetés csökkentés- nyugdijak drasztikus csökkentése - új adók és az árak hatalmas emelése. Munkahelyek drasztikus csökkenése STB...!
Bírom ezt a gazdagoknak kedvez dumát..
Mindenki milliós fizetéseket emleget meg gazdagozik.Kinek van annyi?Hány ember visz haza Magyarországon ma annyit? Az aki tisztességes munkából él biztos,hogy nem!Az adócsaló minimálbéres vállalkozó nyilván visz haza annyit,de ő meg nem adózik le rendesen,hiszen ott vannak a kiskapuk.
Egy tisztességesen bejelentett pl.mérnök vagy vegyész akinek van két gyereke és kap bruttó 400 ezer forintot amiből 16% mellett marad 280 ezer ft.ez 2008ban 240ezer forint volt.
Na ez a képzett,diplomás ember gazdagnak minősül? És őt adóztassuk meg még jobban és még jobban és még jobban.Ők sem fejőstehenek,nem cipelhetik az egész országot,ami tele van rokkantakkal,leszázalékoltakkal, korkedvezményes nyugdíjassal,adócsalóval.
példának okáért családon belüli vállalkozást vezető ismerőseim 3 autóval rendelkeznek,három motorral,évente minimum 3x eljárnak nyaralni,legújabb iphonenal rohangál a család minden egyes tagja meg ipaddel,és ki vannak akadva,hogy rosszul keresnek,mert sok az adójuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!