Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor fog még segíteni...

Orbán Viktor fog még segíteni továbbra is az embereken a választásokig?

Figyelt kérdés

Én már sok jót kaptam tőle az elmúlt 3 évben, csökkent az adóm, kevesebb most a rezsim, forintosítani tudtam a devizahitelem, annak meg folyamatosan csökken a törlesztőrészlete azóta is, stb. Még vagy 1000 érvet lehetne sorolni, de gondolom ezt már mindenki tudja. Azt viszont nem tudom, hogy mi jó jöhet még a következő 1 évben?

Mindenesetre már az eddigieket is KÖSZÖNÖM VIKTOR!

2013. márc. 29. 07:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/128 anonim ***** válasza:
77%
Hú kérdező, most aztán megmondtad a tutit, de szerintem nem tudod miről beszélsz, a gazdasághoz közöd sincs.
2013. márc. 29. 11:36
 22/128 anonim ***** válasza:
76%
Az a baj, hogy itt a sok tanulásnak és sok munkának sincs meg legtöbbször az eredménye!Az államtól pedig miért ne várhatnánk?Az állampolgár sem fejőstehén.A kismillió befizetett adó, meg áfa, tb meg apjuk kínjáért cserébe azért vissza is kellene juttatni valamit az embereknek, nem?Vagy az állam dísznek van?
2013. márc. 29. 11:39
 23/128 anonim ***** válasza:
56%

Sokat tanultam,hogy magas fizetést érjek el.Akkoriban mentem főiskolára amikor ez nem volt divat,hiszen kétkezi munkából jobban meg lehetett élni,jól ki is röhögtek.Átlag többszörösének megfelelő bevételt termelek a magyar államnak. Életemben nem csaltam el egy fillér adót sem.

MSZP(előre is bocsánat a párttal szimpatizálóktól) 8 éve alatt attól rettegtem mikor csúszok le,idegroncs lettem,értéktelennek tartottam a sok éves fejlesztő munkámat( és saját magam),hiszen "el lett rabolva" a fizetésem 50%a adó címén.(ebből 36% szja..)

Szerintetek semmi sem elég, adózzak csak még meg még. Az biztos igazságos lesz, ha majd megint 35% szjat fogok fizetni,nem?

Nem,inkább akkor elmegyek innen és viszem az értékes szellemi tőkémet oda,ahol értékelik azt.

2013. márc. 29. 11:46
 24/128 anonim ***** válasza:
77%

Ott van,pl a tb járulék.Horribilis összeg és mit kapunk vissza belőle?Még egy nyamvadt fogpótlást sem csináltathatunk , tb nem fizeti, meg például a szemüveget sem, pedig alap dolgok.Ablakon kidobott pénz az is!

A mérnököt meg ne sajnáljuk a 400 ezres fizetésével.Ők sem hinném, hogy a 64000 ft-ból élő minimálbérest sajnálnák, pedig először annak kéne emelkednie,aztán több jutna mérnöknek is(bár annyiból már illene kijönni).

2013. márc. 29. 11:47
 25/128 A kérdező kommentje:

"A mérnököt meg ne sajnáljuk a 400 ezres fizetésével.Ők sem hinném, hogy a 64000 ft-ból élő minimálbérest"

Érdekes a mérnöknek a bruttó fizetésével számolsz, a minimálbéresnek meg a nettóval. Csúsztatni nem szép dolog...

2013. márc. 29. 11:49
 26/128 anonim ***** válasza:
82%
Az értékes szellemi tőkédet külföldön is megadóztatják, egyébként pedig szerintem pofon egyszerű, ha az ismerősöm példáját veszem, ő a plusz pénzből a gyerekét tanIttatja külföldön, ergo a gazdaságunkat nem növeli, a festő abból a plusz 10 000 forintból lemenne a közeli zöldségeshez és venne gyümölcsöt, a zöldséges a plusz 10 000-et otthagyná mondjuk a fodrásznál.
2013. márc. 29. 11:51
 27/128 anonim ***** válasza:
33%
a Bruttó 400e az 2008ban nettó 240 volt mondhatom hű de jól életem...főleg hogy van két gyerekem
2013. márc. 29. 11:52
 28/128 A kérdező kommentje:

"a Bruttó 400e az 2008ban nettó 240 volt "

Nem hiszem. Max. 200 ezer lehetett.

2013. márc. 29. 11:53
 29/128 anonim ***** válasza:
81%
Én pl azóta 2011 óta vettem a gyerekeimnek új telefont,megcsináltattam a fürdőszobát és kifestettem a lakást(mesteremberrel). Sajnos külföldre még mindig nem jutok el,de legalább többet fogyasztok
2013. márc. 29. 11:58
 30/128 anonim ***** válasza:
82%
Én nem azokról beszélek, akik pár százezres fizetéssel vannak gyerekkel, hanem például, mint az ismerősöm, akinek több millió bevétele van és még az is megdobódott. Ezért nem értek egyet az egy kulcsos adóval, legalább 3 kéne.
2013. márc. 29. 12:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!