Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor fog még segíteni...

Orbán Viktor fog még segíteni továbbra is az embereken a választásokig?

Figyelt kérdés

Én már sok jót kaptam tőle az elmúlt 3 évben, csökkent az adóm, kevesebb most a rezsim, forintosítani tudtam a devizahitelem, annak meg folyamatosan csökken a törlesztőrészlete azóta is, stb. Még vagy 1000 érvet lehetne sorolni, de gondolom ezt már mindenki tudja. Azt viszont nem tudom, hogy mi jó jöhet még a következő 1 évben?

Mindenesetre már az eddigieket is KÖSZÖNÖM VIKTOR!

2013. márc. 29. 07:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/128 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem igazságosab az egykulcsos adó rendszer mert akinek magasab a végzetsége és tőbet kap az tőbet is adózik a 100ezernnek 16 ezer a 16% a a 400 ezernek meg 64 ezer . Viszont az köllcségvetés is befojásolja menyire jó bevezetni Nekem a tőbi intézkedésével van bajom mint most kőtelezte hogy 10 al olcsóban adják a az áramot persze az adót rajta hagyta és most kivonuló németcégtől meg 200millárd forintért meg vete a hejet hogy az adót csőkentete volna rajta. Meg az alkotmány tákolgatásával .A rőnkhőz kőtésell , És a hietled mentő csomagja csak anak segitetek akinek volt elég pénze hogy kifizese és igy ne legyenek anyi veszteségei akinek meg nemvolt maradt a fx árfolyam aminek külőnbőzete egy számlán gyülik ha meg lejár a fi árfolyam fizethetik azt is pluszba ami felgyülemlet. Megy a pénz a stadionokra és kőzterekre mert fontosak már csak pár maraha nagy orbán szobor hiányzik belőlük
2013. márc. 29. 12:14
 32/128 anonim ***** válasza:
91%
Igazságosnak igazságos, csak nem most és itt kellett volna bevezetni. Akkor lenne igazságos, ha a minimálbér nem ilyen alacsony volna. Én egyébként legalább 5 kulcsos SZJA pártján állok. Így nem lenne agyonadóztatva az a diplomás, aki épphogy eléri a nyugati segédmunkás bérét, de jobban meg lenne adóztatva az aki havi több milliót visz haza.
2013. márc. 29. 13:16
 33/128 anonim ***** válasza:
14%
a magyar mindig is irigy nép volt:)
2013. márc. 29. 13:54
 34/128 anonim ***** válasza:
0%
Csak igazi milomosbol ojankevés van hogy nem érdeme külőn adóztatni őket.
2013. márc. 29. 13:59
 35/128 anonim ***** válasza:
80%

"Oroszországot az egykulcsos adórendszer iskolapéldájaként szokásos emlegetni. A nagyhatalom 2001-ben vezette be az egységesen 13 százalékos adókulcsot a korábbi 12, 20, illetve 30 százalékos kulcs helyett.

Az adókönnyítés elsődleges oka az volt, hogy a 90-es években a kormányzat képtelen volt beszedni az adókat, s ez 1998-ban súlyos pénzügyi válsághoz vezetett. Ebben az évben a legnagyobb vállalatok adókötelezettségüknek mindössze 8 százalékát fizették be pénzben; további 63 százalékot természetben róttak le, a fennmaradó 29-ről pedig egyszerűen elfeledkeztek. A kormányzat 2001-ben döntött, radikálisan csökkenti a magasabb jövedelműek adóterhét, és a korábbihoz képest csak minimálisan növeli az alacsony keresetűek terhét. Közgazdászok szerint az egykulcsos adó önmagában nem hozta volna meg a várt eredményt, ehhez az kellett, hogy jelentősen szigorodjon az adóellenőrzés. Mindezek együttes hatására az első évben 26, a következő évben 24,6, és még a harmadik évben is 15,2 százalékkal nőtt az szja-bevétel. A kutatások azt mutatják, hogy a növekedés nagy része abból származott, hogy kevesebb jövedelmet titkoltak el az adózók, és nem abból, hogy az alacsonyabb kulcsok hatására többet dolgoztak. Az orosz tapasztalat rámutat egy fontos összefüggésre: az alacsony és egykulcsos adó jelentősen növelheti az adózás hatékonyságát egy olyan gazdaságban, amelyben a központi hatalom képtelen beszedni a magasabb adókat"

2013. márc. 29. 14:15
 36/128 anonim ***** válasza:
68%
Igen. Remélem kapunk tőle szaloncukrot, amikor hirdeti, hogy ő a Messiás.
2013. márc. 29. 17:25
 37/128 Joe Makepeace ***** válasza:
62%

Szerintem az Áder, a Kövér írta ki a kérdést!

(Hacsak nem a Simicska!

2013. márc. 29. 20:08
 38/128 anonim ***** válasza:
64%
Kérdező, Te aztán el vagy tévedve, de nagyon! Javaslom, hogy az idei nyaralásodat ne valamelyik tengerpartra szervezd, hanem járd be az országot. Az sosem árt. Nézz, és láss! Ezt tette a Viktor! Nyomor, nyomor, nyomor!
2013. ápr. 4. 19:33
 39/128 anonim ***** válasza:
62%
Az egykulcsos adóval az a baj, hogy az állam bevétele ebből nagyon kevés! Hiszen azok, akik a summát fizették, most alig fizetnek. Ezért aztán be kellett vezetni még egy csomó más adót is. Ez pedig legjobban pont azokat sújtja, akiknek a legkevesebb jut.Nem szólva arról, hogy azok, akik a milliókat keresik, nem az országban költik el, és nem is itt tartják a bankokban a megtakarításaikat. Ők kiviszik a pénzt. A minimálbéres emberek pedig (nem szólva a startprogramosokról) még nyomorogni se nagyon tudnak, hiszen a megélhetéshez ez nem elég.Épphogy éhen nem halnak. Ez persze a fönt lévőket nem érdekli. A gazdaság nem pörög be, recesszió van, munkanélküliség, stb. Ráadásul elterjed az a nonszensz szlogen, hogy ha valaki nem dolgozik, az biztos nem is akar.... de, akinek az a dolga, hogy a feltételeket megteremtse, felveszi a fizetését, az mondogatja, felelősséget lerázza. Jön ez a szöveg, hogy itt aztán minden jó, és aki meri mondani, hogy nem így van, az a "kötözködő, meg panaszkodó, akadékoskodó" ! De nagy öröm kedves kérdező, hogy neked jól megy sorod!
2013. ápr. 4. 19:51
 40/128 anonim ***** válasza:
60%

Rezsi csökkentésen jó nevettem.

A gáz árát csökkentette 10 %-al.

De a fűtőértékét is!

Csökkent az adód. Már ebből tudni, hogy nem létminimumot keresel. Inkább nagyon jó a fizetésed.

Csökken a törlesztő részlet. Hosszabb távon fizetsz kevesebbet, azaz, még többet fogsz fizetni, hosszabb távon.

2013. ápr. 6. 09:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!