Miért bántják sokan a kábítószer használókat? Ők csak jól akarják érezni magukat.
Ha az állam nem vadászna rájuk úgy, mint egy megszállott, akkor nem kéne ennyire sutyiban csinálniuk és nem kéne a bűnözői alvilágtól vásárolniuk a szereket. Nem kéne szó szerint legalizálni a drogokat, tehát, hogy boltban lehessen kapni, mint Hollandiában, csak mindenkinek meg kéne engedni, hogy otthon gyártson magának, vagy másoknak pénzért bármilyen szert, füvet, LSD-t, heroint, stb, mint ahogy a pálinkafőzést is legalizálták.
Felhozhatjuk példának, hogy rossz hatással van a gyerekekre, stb, de pl. az alkohol mindig is legális volt, mégse itatják a csecsemőkkel, valahogy így lenne ezekkel is, attól, hogy bárki gyárthatna és árulhatna másoknak heroint az még nem jelenti azt, hogy mondjuk elkezdené osztogatni egy oviban.
"Na akkor te már tudsz 1 db konkrét negatív példát aközül az 1.000.000 felhasználó körül. Szép arány."
Más is tud biztos, csak nem foglalkoznak a "legallájz" rinyálással.
és az összefüggés hiányát érzékeled?
ez kb. olyan mitnha azt mondanám voltak autóbalesetek, nem a vezető a hibás hanem az autó, tiltsuk be az autókat, sőt a villamosokat is
Igen hiába erőlködtök!Drogosokról köztudott hogy bűnözők.
Okoskodó!Nem én vagyok a hülye,hanem Te írsz hülyeségeket.Nagy különbség.Mi sem kértünk bizonyítékot,mégis megállás nélkül posztolod azt a pár agymosott oldaladat.
Ja és a Többieket se fáraszd a bizonyítékaiddal,nem a rendőrségen vagy baz.dmeg!
A médiát felejtsétek már el.Médiában nem beszélnek a drogról!1 évben egyszer talán megemlítik hogy ember halt meg drogozásban,ugyebár..
Hogy a média miatt mondjuk ezt,azt valamelyik rendkívül intelligens drogos haverotok találta ki,miközben flashelgetett.RTL klubbon alapból nem beszélnének arról hogy milyen káros a drog,hanem az ellenkezőjéről akarnák meggyőzni a fiatalokat.
A politikusok és a gazdag üzletemberek is erkölcstelenek,azt eddig is tudtuk.Nem tudom mi különbség lenne köztük,meg közöttetek.Hogy lehet az értékeket egy lapon említeni a drogokkal?
A fentebb írt társadalmi csoport annyiban különbözik Tőletek,hogy van pénze kokainra és egyéb drága drogokra,míg nektek csak lsd-re és ilyen szarokra.
Megszakad a szívem!Még mindig ti vagytok támogatva,meg elnézik nektek a bűncselekményeket,ha be vagytok lőve.Szivassák csak a dillereket!Nagyon helyes,hogy még szigorúbb törvényeket vezetnek be a drog ellen.
"Igen hiába erőlködtök!Drogosokról köztudott hogy bűnözők."
Most esik le, hogy igazad van, elnézést. Azért csak 3an kampányolunk mellette, mert a többiek a sitten vannak.
igen 4éve ezzel foglalkozom és kapcsolatom van jónéhány emberrel aki évtizedek óta tudatmodósítók kutatásával foglalkozik, minden állításom tudományos magyarázaton alapuló TÉNY, az általam ajánlott oldalakon szakemberek és híres egyetemek adják nevüket a kutatásokhoz és publikációkhoz, nyílván agymosott az összes pszichológus, neurobiológus, pszichiáter, politikus és közgazdász
ennek ellenére hülyeség, mondod TE aki egy betűt el nem olvastál még ezzel foglalkozó szakirodalomból, annak ellenére hogy ajánlottam
ez hülyeség, teljesen logikus, elismerem nyilvánvaló felsőbbrendőséged a témában, TE géniusz, büszke vagyok rá hogy egyáltalán szóra méltatsz
hogyne beszélnének róla, hidd el megy az agymosás ezerrel, te vagy rá az élő példa, aki egyre mondja a marhaságait és amikor kérem hogy bizonyonyítsa csak további mocskolódásra képes(nem mintha a lehetséges bizonyítékaid nem tudnám cáfolni, de legalább próbálkozhatnál)
az LSD-25ös vegyület a világ 6. legdrágább anyaga
grammja kb. 3000$ azaz átszámítva 660000Ft
lehet hogy szerinted nagyon helyesek a szigorú drogtörvények csak 0 (azaz NULLA) gyakorlati hasznuk van
(amit már szintén bizonyítottam csak lusta és buta vagy olvasni)
tisztára szégyenlem magam hogy még mindig próbálkozok egy mentálisan visszamaradt, beszkűkült ember meggyőzésével
méginkább szégynelem hogy eredménytelenül( bár lehet könnyebb lenne ha kicsit tisztelném, de ezek után ez számomra lehetetlen)
de leggainkább azért szégyenlem magam mert felidegesített és elérte hogy semmi témába vágót ne írjak csak azzal a lehetetlen dologgal próbálkozzak hogy megértessem vele mennyire téved
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!