Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért bántják sokan a kábítósz...

Miért bántják sokan a kábítószer használókat? Ők csak jól akarják érezni magukat.

Figyelt kérdés

Ha az állam nem vadászna rájuk úgy, mint egy megszállott, akkor nem kéne ennyire sutyiban csinálniuk és nem kéne a bűnözői alvilágtól vásárolniuk a szereket. Nem kéne szó szerint legalizálni a drogokat, tehát, hogy boltban lehessen kapni, mint Hollandiában, csak mindenkinek meg kéne engedni, hogy otthon gyártson magának, vagy másoknak pénzért bármilyen szert, füvet, LSD-t, heroint, stb, mint ahogy a pálinkafőzést is legalizálták.

Felhozhatjuk példának, hogy rossz hatással van a gyerekekre, stb, de pl. az alkohol mindig is legális volt, mégse itatják a csecsemőkkel, valahogy így lenne ezekkel is, attól, hogy bárki gyárthatna és árulhatna másoknak heroint az még nem jelenti azt, hogy mondjuk elkezdené osztogatni egy oviban.

#drog #kábítószer #gonosz állam
2013. jan. 14. 01:07
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/173 an00nym ***** válasza:
90%

nem nekem kell hinni, hanem a kutatóknak akiknek az eredményeire alapozom az állításaim, és továbbra is várom a cáfolatot a feltüntetett bizonyítékaimra

amennyiben nem tudsz, sajnos el kell árulnom hogy te tévedsz, a tudomány velem van :)

2013. jan. 19. 17:29
 102/173 anonim ***** válasza:
7%

Nincs szükség utcát ellepő füves hippikre.

Nem kell az országból Woodstockot csinálni.

2013. jan. 19. 17:43
 103/173 an00nym ***** válasza:
90%

actually

szabadon füvezhetsz itt:

Svájc, Ausztria, Spanyolország, Portugália, Kanada, Hollandia, Kalifornia és 1-2 Afrikai ország és Prága városa

egy Cananbis Social Klubba való regisztráció után füvezhetsz:

Nagy-Britanniában

Franciaországban és Németországban ilyen CSC rendszer felépítése folyik

az alkoholhoz hasonló legális szabályozás alá esik:

Washingtonban és Coloradoban

gyógyászati célokra elérhető:

a felsorolt országokban és további 19amerikai államban

bővebben erről és okairól már belinkelt oldalakon

és arról sehol sem írnak hogy "füves hippik lepik el az utcákat"

2013. jan. 19. 18:18
 104/173 anonim ***** válasza:
9%

Veled semmilyen tudomány nincsen,csak a mint mát mondtam agymosott csaló barátaid.Te is agymosott vagy,hogy elhiszed amit mondanak,még fel is vágsz velük,és tudománynak nevezed azt amit kiszarnak :D

Mondtam nem égetjük be magunkat linkekkel úgy mint Te,és mondom nem a rendőrégen vagyunk,felejtsd már el a semmit nem érő ,bizonyítékaidat",elve azt nem értem ki mondta Neked,hogy küldözgess bármit is.

2013. jan. 19. 23:00
 105/173 an00nym ***** válasza:
90%

ha legalább megnéznéd azokat a linkeket magad is láthatnád hogy komoly szakemberek és egyetemi kutatócsoportok véleményére alapozom az állításaim :)

[link]

főleg ezt ajánlom ha ennyire lusta vagy szépen sorban elolvasni őket és végre belátni hogy ezek az emberek értelmesebbet "szarnak ki", mint bármi amit itt állítasz

2013. jan. 19. 23:59
 106/173 anonim ***** válasza:
100%

Meditációval is el lehet érni más tudatállapotot.

Nem mesterséges, nem egészségkárosító és nem illegális.

Posztmodern korunk jellemzője a "most, azonnal, rögtön akarom!" szlogen. Semmit se önerőből, mindent rögtön gombnyomásra. Carpe diem, utánam a vízözön.

2013. jan. 20. 13:19
 107/173 an00nym ***** válasza:
83%

Így van!(mint már írtam régebben), de egy olyan szintű tudatállapot váltáshoz amit mondjuk meszkalin segítségével elérhetsz, több évtizednyi gyakorlásra lenne szügség meditáció esetében, és ez a nyugati kultúrában nagyon ritka életút/életcél

van ismerősöm aki kezdetben használt pszichedelikumokat mint egyfajta katalizátort és mára már teljesen elhagyta őket mert nincs rájuk szügsége ha másmilyen tudatállapotba szeretne kerülni

ennek ellenére nagyon hálás nekik hogy megmutatták mi az amit ilyen téren el lehet érni

2013. jan. 20. 13:57
 108/173 an00nym ***** válasza:
88%

itt persze megint a megfelelő használaton van a hangsúly rosszul használva egy pszichedelikum sem ér sokat

amíg a meditációt nem hiszem hogy lehet felelőtlenül/rosszul csinálni, ha már egyszer valaki ráérzett és tudja

2013. jan. 20. 14:01
 109/173 anonim ***** válasza:
9%

Csak azért is küldöd,nem bírod ki hogy vmelyik szarodat ne küld el.Mondtam már ezzel szart sem bizonyítasz,meg a hülyeségeiddel nem hülyítem magam,végén még olyan lennék mint Te :D

A meditációt már akartam írni,azzal is el lehet érni más tudatállapotot,meg sok minden mással is,de tényleg ez a ,,most-rögtön" dolog érvényesül,nem hogy egy egészséges dolgot művelnének ami nem illegális,hanem drogozniuk kell,mint ahogy Neked is.

2013. jan. 20. 20:06
 110/173 an00nym ***** válasza:
88%

szerintem csak azért nem olvasod el mert félsz hogy rá kell döbbenned: tévedsz, illetve hogy egyáltalán nem hülyeség csupán a tudomány mai álláspontja

oh hogy el ne felejtsem, talán a legnagyobb drogügyekkel foglalkozó európai intézmény véleményét is illene figyelembe venni, nem tudom hogy nem linkeltem eddig

[link]

amennyiben lusta lennél hozzá elárulom hogy véletlenül az én állápontomat képviselik, illetve inkább én az övékét :)

2013. jan. 20. 20:45
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!