Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért bántják sokan a kábítósz...

Miért bántják sokan a kábítószer használókat? Ők csak jól akarják érezni magukat.

Figyelt kérdés

Ha az állam nem vadászna rájuk úgy, mint egy megszállott, akkor nem kéne ennyire sutyiban csinálniuk és nem kéne a bűnözői alvilágtól vásárolniuk a szereket. Nem kéne szó szerint legalizálni a drogokat, tehát, hogy boltban lehessen kapni, mint Hollandiában, csak mindenkinek meg kéne engedni, hogy otthon gyártson magának, vagy másoknak pénzért bármilyen szert, füvet, LSD-t, heroint, stb, mint ahogy a pálinkafőzést is legalizálták.

Felhozhatjuk példának, hogy rossz hatással van a gyerekekre, stb, de pl. az alkohol mindig is legális volt, mégse itatják a csecsemőkkel, valahogy így lenne ezekkel is, attól, hogy bárki gyárthatna és árulhatna másoknak heroint az még nem jelenti azt, hogy mondjuk elkezdené osztogatni egy oviban.

#drog #kábítószer #gonosz állam
2013. jan. 14. 01:07
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/173 anonim ***** válasza:
6%

Én sem!

Okoskodó!Tied se nagyon érdemelne választ,mert ugyanazokat a dolgokat leírod minden kétoldalas kommentedbe,ez nagyon fárasztó már,tudjuk,hogy az alkohol a cigi és a kávé is drog.

Akkor minek hívjuk a DROG-ot?Kábítószernek?Az megfelel ?

2013. jan. 16. 23:15
 62/173 an00nym ***** válasza:
83%

mert NINCS ilyen hogy "A DROG"

NINCS

NINCS

azért írom le átfogalmazva esetleg részletesebben ugyanazokat a dolgokat, hátha úgy megérted,

írhatnék több oldalas kémiai és biológiai magyarázatokkal tűzdelt szerspecifikus hozzászálást, rengetegszer megettem már

és soha semmit nem értem el vele, mert azonnal jön hogy "nem értem, magyarázd érthetőbben"

ezért leegyszerűsítem, mivel az érzelmi alapú érvelést nem tartom értelmes dolognak nem próbálkozom a "ha a te gyermeked kerül ilyen helyzetbe és történetesen Szingapúrban van FELAKAASZTJÁK 3szál füves cigiért mit tennél és gondolnál" szöveggel

és reménykedem hogy a példák, mint a fejlettebb és drogpolitikai(meg sok más) szempontból jobban működő országok/államok képesek meggyőzni

hogy lehet te nem hiszel nekem, de a statisztika és a gyakorlat azt mutatja nekem van igazam, és ebben nem az én igazamon van a hangsúly hanem az igazságon, amit ezernyi TÉNNYEL vagyok képes alátámasztani, ellentétben veled aki a saját beszűkült fantáziavilágában játszódó törvényszerűségek szerint érvel

egyetlen egy TUDOMÁNYOS BIZONYÍTÉKOT nem tudsz felhozni az álláspontod mellett -vagy ha igen, várom!

mindenkitől elnézést kérek akire nem vonatkozott, ez tényleg ronda személyeskedés, de talán annak az egy illetőnek leesik valami és már ettől jobban fogom magam érezni :)

2013. jan. 16. 23:33
 63/173 anonim ***** válasza:
6%

Te sem mutattál tudományos bizonyítékot,csak mindenféle internetes oldalról összeválogattad a beteges agymenéseidet,amivel megpróbálod itt átmosni az agyunkat.Azért nem mindenki annyira vak és hülye ebben az országban,de még ezen az oldalon sem.

Felejtsd már el a többi országot,sokat tanulhatnánk a külföldiektől ez igaz,de ne a drog legalizálása legyen már a legfontosabb.

Abban egyetértek hogy valahogy szabályozhatnák a drogkérdést,ne azért hogy a tanulatlanok szabadon drogozhassanak,hanem hogy a bűnözési statisztikák valahogy visszaszoruljanak.

De ha már a statisztikáknál tartunk,kur.vára nincs igazad,ha a cigány bűnözés statisztikái állítólag ,,tévesek",akkor miért lenne pont a Te statisztikád hiteles.

2013. jan. 16. 23:50
 64/173 an00nym ***** válasza:
83%

először is, kértél bizonyítékot? nem kértél(én kértem, te pedig óvodás módon "te sem....."), ha adsz valami konkrétumot az eddigi szövegeimből ami bizonyításra szorul állok elébe---->ezt kértem a legelső kommentemben

LINKELTEM egy oldalt ahol elég sok lezárult és folyamatban lévő kutatásról van szó, amik BIZONYÍTJÁK az állításaim, és egy másikat ahol a Portugáliai drogpolitikáról van szó, és azon a weblapon rengeteg hasznos és hiteles információ található a témában

[link]

[link]

-ha elfelejtetted volna, ez csak arra utal hogy egyáltalán nem figyeltél arra amit írtam

másodszor, egy szót nem írtam a cigánybűnözésről, nem alkotok véleményt olyasmivel amihez nem értek

(a fenti mondatot lehetőleg többször olvasd el)

továbbra SINCS olyan hogy "A DROG"

mert sok drogokkal, drogpolitikával kapcsolatos naprakész statisztikai információhoz hozzáférek, bár elsimerem nem vagyok mindig pontos nagyot biztosan nem tévedek

és igen már én is unalmasnak találom hogy nagyjából ugyanazt írom le sokadszor, de nem én tehetek róla hogy a szövegértési képességeid alacsonyak(pláne hogy ennyire)

ismételten elnézést kérek mindenkitől akit zavar a dolog személyeskedés része, innentől kezdve nem válaszolok felesleges dolgokra, ha kérdés van esetleg valami konkrétumot bizonyítanom kéne írjatok :)

2013. jan. 17. 00:34
 65/173 an00nym ***** válasza:
83%
tudom hogy volt a fentiekben 1-2 szöveghiba és elírás, ki akartam javítani de véletlenül elküldtem, Im sorry, köszönöm a megértést
2013. jan. 17. 00:37
 66/173 anonim ***** válasza:

"ha a cigány bűnözés statisztikái állítólag ,,tévesek""

Linkeld már be legyél szíves ezt a statisztikát (a kurutyinfóról ne linkelj se a borsról).

(Gondolom most jön a "nézzél híradót, költözz ide-oda" szöveg.

2013. jan. 17. 04:43
 67/173 anonim ***** válasza:
86%
Egy olyan kérdésem lenne, hogy aki itt okoskodik arról, hogy a drogtól agresszív leszel, mindenkit megölsz, lopsz stb. azok milyen szert próbáltak? Esetleg melyik ismerősük csinált ehhez hasonló dolgokat? Vagy esetleg láttak az RTL klub híradóban meg a fókuszban valami cikket ami alapján ezt a véleményt alkották meg? Mi a sz*rnak kampányoltok olyan ellen amiről fogalmatok sincs, csak a média tukmált rátok egy megalkotott képet?
2013. jan. 17. 05:57
 68/173 anonim ***** válasza:
83%

"Felejtsd már el a többi országot,sokat tanulhatnánk a külföldiektől ez igaz,de ne a drog legalizálása legyen már a legfontosabb."

Alapból nincs olyan hogy valamelyik probléma "fontosabb" mint a másik, attól viszont hogy valami nem érint közvetlenül téged, nem azt jelenti hogy egyáltalán nem számít.

Van a világon jelenleg néhány probléma amik tényleg nagyobb mértékűek és több embert érintenek, de butaság azt gondolni hogy megoldásukra bárki is törekszik, illetve hogy a jelenlegi rendszer nem mesterségesen van életbentartva a különböző praktikák által.

Mert oké szabadok vagyunk, szabadon vállalhatunk munkát ha alkalmaz valamelyik multi(vagy nem lehetetlenítette el a még meglévőt), vagy szabadon elhagyhatjuk az országot hogy máshol végezzünk "aljamunkát". Marha nagy szabadság miközben Európa legszigorúbb drogtörvénye fog életbelépni júniustól, miközben mindenhol a legalizáció és a dekriminalizáció felé haladnak. Mi mindennek csak a jó oldalát kapjuk, de hát egy gyarmati sorban lévő kis ország ne nagyon ugráljon ugye.

Ezt azért írtam csak mert elméletileg Európa közelebb áll a "minden drogost ki kell nyírni" típusú megnyilvánulásnál ahhoz, hogy minden ember egyenlő meg jogai vannak meg ilyen baromságok. Ehhez képest előbb kell nyíltan megaláztatva lenni, a parlamentben még csak szólni sem lehet azellen hogy az országot irányítók milyen idegen érdekeket szolgálnak, hogy csak egy példát említsek.

Jogfosztott senkik vagyunk, a világon az erőszak és bűn áll nyerésre, 1960 óta változatlanul. Van akinek így jönnek le az akkori dolgok: "a hülye drogosok fostak harcolni és csak azt a szart tudták szívni", vagy " a békében élést hirdették, ahelyett hogy más érdekeinek engedelmeskedve embert öljenek".

És azóta semmi lényeges dolog nem változott. A milliárdos adócsaló kap 2 évet, a díler évtizedeket is akár. És nem azért mert árt vele a társadalomnak, előbb löknének ki ezek bárkit a tank elé mint hogy elszívhasson egy cigit. Csak éppen ha tudatmódosítót fogyasztasz, és fogékony az agyad még a fogyasztói társadalmon kívüli létre, lehet rájössz mekkora szopatásnak vagy kitéve jelenleg. Vagy ha nem is jössz rá akkor se fogod ezt a felfelé nyalok, lefelé taposok, a karrierért és pénzért semmi sem drága típusú életet élni. Össze lehet hasonlítani egy hippi és egy üzletember értékrendjét, akinek az utóbbi a szimpatikusabb az igyon továbbra is, meg véletlen se informálódjon a világ valódi dolgairól.

2013. jan. 17. 08:48
 69/173 an00nym ***** válasza:
83%

Kedves két előttem szóló!

nagy részben igazatok van én is hasonlóképpen látom

de nem szabad ilyet leírni hogy:

"Csak éppen ha tudatmódosítót fogyasztasz, és fogékony az agyad még a fogyasztói társadalmon kívüli létre, lehet rájössz mekkora szopatásnak vagy kitéve jelenleg"

ugyanis, persze, van igazságtartalma, sokmindenre ráébreszthet egy-egy szer, a szokásososan hangsúlyozott MEGFELELŐ HASZNÁLAT mellett, érdkes és tanulságos tud lenni egy másik tudatállapot

de egy ilyen mondat után azonnal jön az "elszívtad az agyad" monológ, és onnantól kezdve, te "drogos, függő, junkie" vagy a szemükben, aki LSD-t szív és marihuánát szúr és heroint eszik

a tudomány álláspontja sem nagyon hat(mint látom és láthatod), de legalább bizonyítható és ez fontos egy vitában

ennek ellenére amíg a magyar közmédia hazudik, addig az itt élő emberek 70-80%-a a hazugságot látja igaznak

2013. jan. 17. 10:53
 70/173 anonim ***** válasza:
54%

"hogy aki itt okoskodik arról, hogy a drogtól agresszív leszel, mindenkit megölsz, lopsz stb. azok milyen szert próbáltak? Esetleg melyik ismerősük csinált ehhez hasonló dolgokat?"

Én láttam ilyet, úgyhogy feleslegesen erőlködsz! Az ölés részt leszámítva.

2013. jan. 17. 10:55
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!