Sokan miért szidják itt a multikat? Én örülök, hogy nekik dolgozhatok!?
Tele van az oldal olyan kérdésekkel, hogy nem fizeti ki a vállalkozó, kevesebbre jelenti be, 5 éve nem emelt fizut, nem fizeti a túlórát, elveszi a kajajegyet, stb!!!
Én multinál:
-annyin vagyok bejelentve amennyit keresek!
-q vállalkozó a munkámért 70-80%-ot fizetne csak!
-mindig napra pontosan jön a fizu!
-minden jan. 1-jén LEGALÁBB infl. megegyező béremelés!
-havi 10 ezer kajajegy!
-ingyenes tanfolyamok!
-továbblépési lehetőség!
Akkor miről beszélünk??? Mi olyan rossz egy multinál? Mitől jobb egy pár éves, 5 főt foglalkoztató Kft??
Miért mi a gazdaságra gyakorolt hatása, hogy munkahelyet teremt, rendes fizetést ad?
Amúgy halllóóó Multi nem = bevásárlóközpont!!!!!
Ahol dolgozok 100% export van...
Igazad van! Minél nagyobb egy cég, annál jobb, annál inkább betartanak minden szabályt, annál jobb dolga van az ott munkát vállalónak.
A visszaélések, sumákolások mindig a kisvállalkozásoknál vannak. Tisztelet a nagyon kevés kivételnek!
"Miért mi a gazdaságra gyakorolt hatása, hogy munkahelyet teremt, rendes fizetést ad?"
Romboló hatású.
"Amúgy halllóóó Multi nem = bevásárlóközpont!!!!!
Ahol dolgozok 100% export van..."
Nem írtam, hogy bevásárlóközpont. Hiába exportálsz és hordod be a pénzt akkor sem marad itt a bevétel. Egy nagy átkúrás az egész. Neked mint proletárnak jónak tűnik, de ha saját lábadon kéne állnod pokolra kívánnád őket.
De fogjátok már fel!! Multi nem feltétlen egyenlő Tesco, Auchan, OBI!! Ki beszél ezekről??
Gyárakról, üzemekről van szó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!