Miért bántják sokan a kábítószer használókat? Ők csak jól akarják érezni magukat.
Ha az állam nem vadászna rájuk úgy, mint egy megszállott, akkor nem kéne ennyire sutyiban csinálniuk és nem kéne a bűnözői alvilágtól vásárolniuk a szereket. Nem kéne szó szerint legalizálni a drogokat, tehát, hogy boltban lehessen kapni, mint Hollandiában, csak mindenkinek meg kéne engedni, hogy otthon gyártson magának, vagy másoknak pénzért bármilyen szert, füvet, LSD-t, heroint, stb, mint ahogy a pálinkafőzést is legalizálták.
Felhozhatjuk példának, hogy rossz hatással van a gyerekekre, stb, de pl. az alkohol mindig is legális volt, mégse itatják a csecsemőkkel, valahogy így lenne ezekkel is, attól, hogy bárki gyárthatna és árulhatna másoknak heroint az még nem jelenti azt, hogy mondjuk elkezdené osztogatni egy oviban.
Azon kívül az alkohollal és a dohánnyal is megvannak a nem kis problémák: nevezetesen a hátrányaikat rákényszerítik azokra, akik nem is élnek vele (vissza).
Pl. az ittas vezetés az egyik formája. Az is belehal, aki ártatlan. Képzeld el, ha ugyanennyi betépett vezető lenne. (Megjegyzés: az LSD a fogyasztása után évekkel is okozhat hallucinációt.)
Pl. a passzív dohányzás a másik formája. Képzeld el a passzív füvezést - vagy ha az utca nem az eldobált csikkekkel, hanem injekciós tűkkel lenne tele (mint ahogy most a nyócker egyes részein van). Kisgyerekes anyák mennyországa lenne.
" Kisgyerekes anyák mennyországa lenne."
Akik az ürülékes pelenkákat dobálják el.
A dolgozó és minimális igénnyel rendelkező emberek mennyországa...
Kivonulsz a puszta közepére, ott felőlem azt csinálsz amit akarsz, úgy szívsz, úgy szórod magad a megdöglésig, ahogy akarod. Ne ölj meg engem és normális embertársaimat mert "jól akarod érezni magad", ne az én adómból gyógyíttasd a választható életmódod miatti bajaidat, ne az én adómból fizetett rendőrökkel védesd meg magad, ha bajba kerülsz a drog miatt, és akkor felőlem csinálsz amit akarsz.
Egyébként téves az a képzelgésed, hogy Hollandiában csak úgy árulják a drogot a boltban.
Az alkohol is függőséget okoz, több ember kerül detoxikálóba az adódból, mint aki füvezés miatt hány egyet, ha "túladagolja", és arról sem lehet sokat hallani, hogy valaki beszívva okozott autóbalesetet, ittas vezetésről többszoűör hallani. Szerintem érett emberek tudják ezt is felelősséggel fogyasztani, ugyanúgy, mit az éretlenek az alkoholt FELELŐTLENÜL!
Igen,tökéletes lenne,hogy az otthoni fűtől betépett emberek tömegei randalíroznának az utcán.Aztàn a károkat meg a mi adónkból fizetnék.
Egyáltalán,minek kell drogozni? Annyi szórakozási forma van,nehogy már ne bírjátok ki enélkül..
Az alkohollal meg azért nem érdemes összehasonlítani,mert a drog sokkal rövidebb távon függőséget okoz.
És szerintetek miért van ennyi függő? Az hogy "az érett emberek ellenállnak" hülyeség.Az érett emberek talán de a befolyásolható,fejletlen személyiségű tinik semmikèpp.Komolyan azt szeretnétek ha a gyerekeitek drogok közt nőnének fel? Én ebből nem kérem kérek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!