Miért mondják sokan, hogy diktatúra van meg félni kell a FIDESZtől?
Az én hangulatomat speciel két dolog nagyon borzolja:
Kiraknak az én adómból hirdetéseket a városba ahol élek, miszerint "nem engedünk az IMFnek, ingatlanadó NEM", ehhez képest van ingatlanadó amit meg is emeltek rendesen.
A másik, amikor arról megy a szóf*sás, hogy a nyugat hanyatlik, de mi száguldunk. Hogyne, lefelé.
És aki ezt mind bekajálja, azokon nem lehet segíteni.
Hogy a kérdésedre is válaszoljak, az a tény, hogy azért változtatták meg a választási körzeteket, hogy hatalmon maradjanak, nekem elég diktatórikus.
Azért van ez mert a Fideszt a baloldal démonizálja.Mivel 2/3 dal nyert nem tudják elképzelni,hogy a dolgok demokratikusan tudnak menni,normális kerékvágásban.
A baloldal nagy baja,hogy mindíg minden csak úgy jó ahogy ők elképzelik.ŐK A TÉVEDHETETLENEK,HIBÁT MINDÍG CSAK MÁSIK
PÁRT CSINÁL.Csak az a jó gazdaságpolitika amit,ők kitalálnak,más nem tudja jól csinálni.Ez számukra elképzelhetetlen,ezért keltik azt a képzetet,hogy ez DIKTATÚRA,pedig minden ugyanúgy megy tovább.Semmi nem történt.
Egy átlagember számára SOKKAL rosszabb az élet, mint azelőtt volt! Ez nem szoci propaganda, hanem tény!
Nő a munkanélküliség, az elszegényedés. Igaz, hogy akik havonta százezerekkel többet visznek haza, mint eddig, azoknak jobb az életük, mint azelőtt. De azoknak, akiknek miattuk havi 5-10.000.- Ft-al kevesebb az amúgy is alacsony fizetésük, sokkal rosszabb.
De diktatúrára jellemző, hogy minden fontos pozicióban csak egyetlen párt emberei vannak, hogy minden döntést csak egyetlen párt hoz meg stb.
Igaz, hogy egyes fórumokon szidhatod a Fideszt, még nem csuknak le érte.
De ha Fideszes a főnököd, akkor könnyen az utcán találod magad. Egyre több iskolát adnak át az egyházaknak, vagy cserélik le a z igazgatókat pártemberekre. Ők pedig elbocsájtják, a szülők és diákok tiltakozása ellenére a legjobb tanárokat, ha nem buzgó templomjárók és nem istenítik Orbánt.
Aki élt a Rákosi és Kádár időkben, az felismeri a diktatúrára valló jeleket.
Az élet az EU-ben jelenleg sehol sem könnyű.
Lehet hogy Ausztriában jobb,de ott nem volt 40 évig mindíg csak egy párt a hatalmon.Ők csak ismerik a különbséget,ketté voltak osztva 1953-ig.
Valóban fel lehet ismerni a jeleket,de itt egyik fél sem tud a másiknak az orra alá dörgölni semmit.
Mindkettő ugyanazt csinálja,mint a világban bárhol.Ha csomagol a Wall Street 10,csomagol a külügy...belügy..stb.
Ronald Reagan-nek és Jimmy Carter-nek sem volt ugyanaz a külügy,meg a hadügy minisztere.Ugyan kérem!
Az utca embere szintjén ez egy marhaság.Senkit nem érdekel a pártállása.
Kérem elvégzi a munkáját,vagy nem végzi el.Ki a sz...t érdekli,hogy milyen pártra szavazott.Hiszen ezért tartják az embert!
Az én hangulatomat speciel két dolog nagyon borzolja:
Kiraknak az én adómból hirdetéseket a városba ahol élek, miszerint "nem engedünk az IMFnek, ingatlanadó NEM", ehhez képest van ingatlanadó amit meg is emeltek rendesen.
1- A politikai hirdetéseket mindig is az adófizetők pénzéből finanszírozták, pártól függetlenűl.
2- Magyarországon mikor vezeték be az ingatlanadót? Magyarországon nincs ingatlanadó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!