Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért bántják sokan a kábítósz...

Miért bántják sokan a kábítószer használókat? Ők csak jól akarják érezni magukat.

Figyelt kérdés

Ha az állam nem vadászna rájuk úgy, mint egy megszállott, akkor nem kéne ennyire sutyiban csinálniuk és nem kéne a bűnözői alvilágtól vásárolniuk a szereket. Nem kéne szó szerint legalizálni a drogokat, tehát, hogy boltban lehessen kapni, mint Hollandiában, csak mindenkinek meg kéne engedni, hogy otthon gyártson magának, vagy másoknak pénzért bármilyen szert, füvet, LSD-t, heroint, stb, mint ahogy a pálinkafőzést is legalizálták.

Felhozhatjuk példának, hogy rossz hatással van a gyerekekre, stb, de pl. az alkohol mindig is legális volt, mégse itatják a csecsemőkkel, valahogy így lenne ezekkel is, attól, hogy bárki gyárthatna és árulhatna másoknak heroint az még nem jelenti azt, hogy mondjuk elkezdené osztogatni egy oviban.

#drog #kábítószer #gonosz állam
2013. jan. 14. 01:07
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/173 an00nym ***** válasza:
90%

nézzétek, én mindent megtettem,

az összes állításomat bizonyítják a kutatások amiket belinkeltem, naponta olvasok minden fontosabb magyar és angol nyelvű weboldalt, rengeteg szakdolgozatot, publikációt és könyvet elolvastam különböző tudatmodósítókról

hatásukról, hatásmechanizmusukról, történelmükről

folyamatos figyelemmel követem a drogpolitika változásait és az ezzel kapcsolatos statisztikákat

hogy erre tudásoa kissé nagyképű vagyok, tény, röstellem is

de ha ennyire makacsul ragaszkodtok belétekvert tévinformációkhoz, ám legyen, csak ne terjesszétek olyan helyen ahol értenek hozzá ^.- (lehetőleg azért máshol se)

2013. jan. 18. 22:56
 92/173 an00nym ***** válasza:
88%
annyit még fenttartok hogy kedves 57%- és 70%-os hasznossággal bíró "vitapartnereimre" ráférne egy tartós szövegértés korrepetálás...
2013. jan. 18. 22:59
 93/173 an00nym ***** válasza:
88%

illetve javaslom hogy egészítsék ki a repertoárjukat bizonyítható adatok feltüntetésével, mert a "te hülye vagy és kész" alulműveltségre és az adott témában való teljes tájékozatlanságra utal

amennyiben az állításaitokra van valami tudományos vagy akár statisztikai magyarázat nagyon kérem mutassátok, még mindig nem késő

2013. jan. 18. 23:04
 94/173 anonim ***** válasza:
9%

nyaljál békát, hippi!

:)

2013. jan. 18. 23:37
 95/173 an00nym ***** válasza:
93%

kis érdekesség

van pszichoaktív béka :))

Bufo Alvarius

magyar nevét most így fejből meg nem mondom, valamilyen varangy

a bőr-váladéka 5-MeO-DMT-t és bufotenin-t tartalmaz

2013. jan. 19. 00:49
 96/173 anonim ***** válasza:
9%

Tudom.Megint kur.va okos akartál lenni,de csak beégtél.

Büszke lehetsz rá hogy ennyire ,,értesz" a drogokhoz,meg hogy csak ehhez értesz.Látszik,hogy nem tudsz Te semmit,csak a téves bizonyítékaidra vered magad,mert eddig csak ezzel takaróztál.Nem küldünk semmit,nem akarunk gy járni mint Te,meg Neked szart se bizonyítanánk,mint ahogy Te sem senkinek.Mi legalább nem más emberek dumáival okoskodunk,meg oktatunk ki embereket.

Ha már a százalékoknál tartunk,szép 78%-os lettél :D

2013. jan. 19. 01:33
 97/173 anonim ***** válasza:
9%
An00nym, a válaszaid értelmezését nem könnyíti meg a központozás teljes hiánya és az ad hominem és strawman támadásokra adott ad hominem ellentámadásaid. Különösebben intelligensebbnek sem fognak tűnni a válaszaid.
2013. jan. 19. 08:23
 98/173 an00nym ***** válasza:
88%

de még mindig nem tudom mitől tévesek a bizonyítékaim, mivel a vita többi része már nem érdekel ezt az egyet magyarázzátok meg

itt vannak újra

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

itt a research fülre kattintva még több témát külön külön meg lehet nézni, ha nem elég meggyőző amiket itt találsz

további információimra magyarázatul szolgálnak

Terrence McKenna, Feldmár András és Aldous Huxley művei, bár szerencsére a tudatállapot témába nem kellett mélyen belemenni úgyhogy elég csak McKenna-nak utánanézni

álláspontomat összefoglalva(mert nem vagyok benne biztos hogy leesett)

Nem kell leglizálnia drogokat, de engedélyköteles dekriminalizáció sok szer esetében hasznos lenne, leginkább azért hogy a velük folyó kutatások nyomán új távlatok nyílhatnának a gyógyászatban és pszichológiában

csak és kizárólag a kender leglizációját támogatom

más emberek emberek dumái? -így van, te talán saját kutatásaidra alapozod a kijelentésed?

nem az kivételesen nem okoskodás volt csupán szerintem nagyon érdekes dolog egy pszichoaktív béka :)

nem érdekel a százalékom, szavazzatok le, a valóságon ez csöppet sem változtat :)

2013. jan. 19. 12:30
 99/173 an00nym ***** válasza:
88%

Kedves előttem szóló!

elnézésed kérem ha nehezedre esik az értelmezés,

a hibám leginkább a "műfajból" adódik, ennek ellenére igyekszem majd javítani a technikámon

2013. jan. 19. 12:38
 100/173 anonim ***** válasza:
9%

Persze,hogy nem változtat a valóságon,mert amit írsz az fasz.ság.És még huszadjára is elküldöd a retardált szövegeidet,nem látod,hogy senki nem hisz Neked?Kur.va erőltetett vagy.Mindenesetre jó politikus lenne belőled,értesz az agymosáshoz,még ha sikertelenül is csinálod :D

Ha csak a fű legalizálását támogatod,az jó,de az sem szükségszerű.

2013. jan. 19. 16:06
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!