Miért bántják sokan a kábítószer használókat? Ők csak jól akarják érezni magukat.
Ha az állam nem vadászna rájuk úgy, mint egy megszállott, akkor nem kéne ennyire sutyiban csinálniuk és nem kéne a bűnözői alvilágtól vásárolniuk a szereket. Nem kéne szó szerint legalizálni a drogokat, tehát, hogy boltban lehessen kapni, mint Hollandiában, csak mindenkinek meg kéne engedni, hogy otthon gyártson magának, vagy másoknak pénzért bármilyen szert, füvet, LSD-t, heroint, stb, mint ahogy a pálinkafőzést is legalizálták.
Felhozhatjuk példának, hogy rossz hatással van a gyerekekre, stb, de pl. az alkohol mindig is legális volt, mégse itatják a csecsemőkkel, valahogy így lenne ezekkel is, attól, hogy bárki gyárthatna és árulhatna másoknak heroint az még nem jelenti azt, hogy mondjuk elkezdené osztogatni egy oviban.
te saját kútfőből írsz, elfogadom...
saját kútfőből írsz valamiről amihez közöd sincs nem értesz és soha nem is fogsz érteni, de a véleményed semmiképp nem egyezik a tudományos világéval, mindezt teszed engem sértegetve
veled nem tudok mit kezdeni, valószínüleg mentálisan súlyosan visszamaradtnak vagy tekinthető, szívesebben konzultálnék a szakorvosoddal ha még nem üldözted el...
Még 1-2 év és T leszel súlyosan leépülve szerintem..:D
Neked sincs sok közöd ehhez az egészhez,ezért nem is alkottál véleményt,csak más szövegét loptad,és pofátlanul ránk erőltetted.
Amúgy kíváncsi lennék a sok agyoniskolázott drogosnak mennyi köze van ezekhez a dolgokhoz,nem sok,mivel általában azt sem tudják,hogy milyen eredetű anyagokat vesznek be.
mondjuk úgy elsajátítottam a tudomány álláspontját :)
a "drogosok" akikről te hallasz így vannak vele, de sokkal többen vannak a tudatos fogyasztók, róluk nem hallani, ez nem véletlen, viszont én rengeteget ismerek
nagyon sok öltönyös fickó van akiről így online azt mondod mekkora "kábszeres", de ha beszélgetnél vele személyesen vagy látnád az utcán nem is gondolnád hogy esténként nem vörösbort iszik hanem elszív egy spanglit, illetve hogy többször volt már pszichedelikus utazásban része és ez csak jobb emberré tette
van munkája, családja, boldog és más tudatmodósítót használ mint te
Például Szabó Győző.
Róla se tudta sokáig senki.
Szépen le is épült testileg és lelkileg.
megint csak a megfelelő használatra tudok hivatozni...
nem a szer hibája hanem az emberé aki nem tudja használni, pl.: Szabó Győző csöppet sem értett hozzá, ne üljön autóba aki nem tudja vezetni..., max. utasként, bővebben erről kérdezzétek Feldmár Andrást :) ő az LSD guru
Igen Szabó Győző az egyik élő példa rá.
Azért nem hallunk ezekről a ,,tudatos" drogosokról,mert már valószínűleg nem élnek :D
Tudom,hogy nagyon sokan élnek drogokkal,ezen nem lepődök meg.Ha esténként néha elszív egy spanglit attól még lehet ugyanolyan ember,de ha pszichedelikus utazásban volt része attól biztos nem lett jobb az élete.Ez a drogosok egyik tipikus beteges agymenése.
ó amíg nem volt ilyen utazásban részed ne ítélkezz, persze esetedben nem is ajánlanék , hacsak nem lenne melletted egy "személyreszabott" óriási tapasztalattal rendelkező tripguide
nagyon-nagyon sok mindent megtudhatsz saját személyedről(nem is gondolnád mennyi mindent eltitkolsz magad elől) és kis szerencsével bepillantást nyerhetsz egy spirituálisan magasabb dimenzióba,
nem véletlenül adnak egyes kutatások(linkeltem) keretében pszichedelikumokat a végső stádiumban lévő betegeknek, sokkal könnyebben el tudják engedni a testüket, de itt most nem ez a lényeg, egy ilyen utazást nem is nagyon lehet szavakba önteni, lényeg az hogy csak hasznos tud leni megfelelő keretek között
ha megnéznéd a linkjeimet hallanál róluk :) élnek virulnak és főleg léteznek, tekintve hogy többekkel naponta találkozom, sokuk már nem is fogyaszt semmilyen tudatmodósítót mégis nagyon hálásak ezeknek, mert életük egy-egy szakaszában rengeteget segítettek
Te tényleg valami térítő szektás vagy,rájöttem én.Gyűjts pénzt és menj el Egyiptomba,ha annyira utazni akarsz.
Én rendszeresen megismerek a személyiségemből egy darabot,van hogy piától,de még az sem kell hozzá.Sok dologra,meg összefüggésre rájövök magamtól is,szintén akár józanul is,akkor engem irigyelhetnek a drogosok,hogy Ők csak droggal képesek erre.Másrészről,normális ember nem akar élete végéig egy flashben maradni,vagy flash közben meghalni.
Császár Előd kimaradt a sorból.
És a vétlen halálos áldozata... RIP :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!