Miért bántják sokan a kábítószer használókat? Ők csak jól akarják érezni magukat.
Ha az állam nem vadászna rájuk úgy, mint egy megszállott, akkor nem kéne ennyire sutyiban csinálniuk és nem kéne a bűnözői alvilágtól vásárolniuk a szereket. Nem kéne szó szerint legalizálni a drogokat, tehát, hogy boltban lehessen kapni, mint Hollandiában, csak mindenkinek meg kéne engedni, hogy otthon gyártson magának, vagy másoknak pénzért bármilyen szert, füvet, LSD-t, heroint, stb, mint ahogy a pálinkafőzést is legalizálták.
Felhozhatjuk példának, hogy rossz hatással van a gyerekekre, stb, de pl. az alkohol mindig is legális volt, mégse itatják a csecsemőkkel, valahogy így lenne ezekkel is, attól, hogy bárki gyárthatna és árulhatna másoknak heroint az még nem jelenti azt, hogy mondjuk elkezdené osztogatni egy oviban.
ezek szerint nem léteznek normális országok...
szerintem a tanítás jobb mint a nevelés, legalábbis a tanításban nincs hazugság, információkat, adatokat, tényeket közöl
viszont ami itt nevelés címen folyik az a hazugságok magasiskolája amennyiben a szülő vagy nevelő nem ért hozzá, további fontos kérdés hogy milyen korban érdemes ilyesmit megvitatni, persze ez mind drogügyre értendő
me' a heroin az a marihuána erősebb formája aztán nehogy elesdét lőjjél be, me' akkó kitagadlak kispofám
Igen épp ezaz,hogy otthon kell megnevelni a gyereket,és akkor lehet hogy nem fogja csinálni.Ez van hogy beválik.
Ja adatokat közöl,téveseket.Már a szülő se ért hozzá?Csak Te értesz hozzá meg a nagyra nőtt barátaid?Biztos az a jó,ha a szülő arra neveli a gyerekét hogy drogozzon.Ha lennének gyerekeid,akkor Nekik is ezt vernéd a fejükbe,amit nekünk?Eddig bele sem mertem gondolni,mi lenne,ha Neked gyerekeid lennének.
akkor most felejtsd el hogy utálsz,
olvasd el mégegyszer amit írtam és döbbenj rá hogy ezzel kapcsolatban teljesen irreleváns a reakciód
és miben nyilvánul meg a tudatlanságom?
hogy ezer módon alá tudom támasztani az állításaim tudományos tényekkel és a legfrissebb statisztikákkal, amíg ti csak lökitek a hülyeséget de semmi bizonyíték?
hát ha ehez képet én vagyok tudatlan, neked igen kemény önkritikád lehet...
Tudományos tények? :D Hol ? :D
Ha külföldre eddig nem,attól Kálmán Olga műsorába még mehetsz :D
az eddig felsorolt linkjeim kb. feléhez neves kutatók adják a magyarázatukat és a nevüket a maradék a dolog statisztikai vagy érdekesség része a bizonyítást illetőleg
nem nézek tévét, de örülök hogy legalább a Drogriportert megnézted
az eddig feltett kérdéseim kb. 70%-ra nem kaptam választ, talán a kritizálásomon kívül valami érdemlegeset is felmutathatnál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!