Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért bántják sokan a kábítósz...

Miért bántják sokan a kábítószer használókat? Ők csak jól akarják érezni magukat.

Figyelt kérdés

Ha az állam nem vadászna rájuk úgy, mint egy megszállott, akkor nem kéne ennyire sutyiban csinálniuk és nem kéne a bűnözői alvilágtól vásárolniuk a szereket. Nem kéne szó szerint legalizálni a drogokat, tehát, hogy boltban lehessen kapni, mint Hollandiában, csak mindenkinek meg kéne engedni, hogy otthon gyártson magának, vagy másoknak pénzért bármilyen szert, füvet, LSD-t, heroint, stb, mint ahogy a pálinkafőzést is legalizálták.

Felhozhatjuk példának, hogy rossz hatással van a gyerekekre, stb, de pl. az alkohol mindig is legális volt, mégse itatják a csecsemőkkel, valahogy így lenne ezekkel is, attól, hogy bárki gyárthatna és árulhatna másoknak heroint az még nem jelenti azt, hogy mondjuk elkezdené osztogatni egy oviban.

#drog #kábítószer #gonosz állam
2013. jan. 14. 01:07
 161/173 anonim ***** válasza:
4%
Nem politikai tiltásra gondoltam.. De ha normális országban tiltással is megfékezhető a kábítószer fogyasztás és terjesztés.
2013. jan. 23. 23:45
 162/173 anonim ***** válasza:
9%
Otthon kell megnevelni a gyereket, hogy eszébe ne jusson!
2013. jan. 23. 23:54
 163/173 an00nym ***** válasza:
30%

ezek szerint nem léteznek normális országok...

szerintem a tanítás jobb mint a nevelés, legalábbis a tanításban nincs hazugság, információkat, adatokat, tényeket közöl

viszont ami itt nevelés címen folyik az a hazugságok magasiskolája amennyiben a szülő vagy nevelő nem ért hozzá, további fontos kérdés hogy milyen korban érdemes ilyesmit megvitatni, persze ez mind drogügyre értendő

me' a heroin az a marihuána erősebb formája aztán nehogy elesdét lőjjél be, me' akkó kitagadlak kispofám

2013. jan. 24. 01:41
 164/173 anonim ***** válasza:
9%

Igen épp ezaz,hogy otthon kell megnevelni a gyereket,és akkor lehet hogy nem fogja csinálni.Ez van hogy beválik.

Ja adatokat közöl,téveseket.Már a szülő se ért hozzá?Csak Te értesz hozzá meg a nagyra nőtt barátaid?Biztos az a jó,ha a szülő arra neveli a gyerekét hogy drogozzon.Ha lennének gyerekeid,akkor Nekik is ezt vernéd a fejükbe,amit nekünk?Eddig bele sem mertem gondolni,mi lenne,ha Neked gyerekeid lennének.

2013. jan. 24. 17:22
 165/173 an00nym ***** válasza:
30%

akkor most felejtsd el hogy utálsz,

olvasd el mégegyszer amit írtam és döbbenj rá hogy ezzel kapcsolatban teljesen irreleváns a reakciód

2013. jan. 24. 20:16
 166/173 anonim ***** válasza:
7%
Elolvastam.Amit Nálad látok az az abszolút tudatlanság.
2013. jan. 24. 23:02
 167/173 an00nym ***** válasza:
88%

és miben nyilvánul meg a tudatlanságom?

hogy ezer módon alá tudom támasztani az állításaim tudományos tényekkel és a legfrissebb statisztikákkal, amíg ti csak lökitek a hülyeséget de semmi bizonyíték?

hát ha ehez képet én vagyok tudatlan, neked igen kemény önkritikád lehet...

2013. jan. 25. 00:15
 168/173 anonim ***** válasza:
7%

Tudományos tények? :D Hol ? :D

Ha külföldre eddig nem,attól Kálmán Olga műsorába még mehetsz :D

2013. jan. 25. 01:34
 169/173 an00nym ***** válasza:
88%

az eddig felsorolt linkjeim kb. feléhez neves kutatók adják a magyarázatukat és a nevüket a maradék a dolog statisztikai vagy érdekesség része a bizonyítást illetőleg

nem nézek tévét, de örülök hogy legalább a Drogriportert megnézted

az eddig feltett kérdéseim kb. 70%-ra nem kaptam választ, talán a kritizálásomon kívül valami érdemlegeset is felmutathatnál

2013. jan. 25. 01:52
 170/173 anonim ***** válasza:
12%
Kálmán Olga :)))))))))))))))))))))
2013. jan. 25. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!