Miért bántják sokan a kábítószer használókat? Ők csak jól akarják érezni magukat.
Ha az állam nem vadászna rájuk úgy, mint egy megszállott, akkor nem kéne ennyire sutyiban csinálniuk és nem kéne a bűnözői alvilágtól vásárolniuk a szereket. Nem kéne szó szerint legalizálni a drogokat, tehát, hogy boltban lehessen kapni, mint Hollandiában, csak mindenkinek meg kéne engedni, hogy otthon gyártson magának, vagy másoknak pénzért bármilyen szert, füvet, LSD-t, heroint, stb, mint ahogy a pálinkafőzést is legalizálták.
Felhozhatjuk példának, hogy rossz hatással van a gyerekekre, stb, de pl. az alkohol mindig is legális volt, mégse itatják a csecsemőkkel, valahogy így lenne ezekkel is, attól, hogy bárki gyárthatna és árulhatna másoknak heroint az még nem jelenti azt, hogy mondjuk elkezdené osztogatni egy oviban.
"megint csak a megfelelő használatra tudok hivatozni...
nem a szer hibája hanem az emberé aki nem tudja használni,"
Miért van az, hogy mindig oda jutunk ki, hogy fontos a megfelelő használat, de az emberek 99%-a mégse tudja megfelelően használni, tönkreteszi magát és környezetét?
Tragédiák láncolata. Tényleg kell ez?
Mondok más példát.
Miért nem tarthatok otthon töltött fegyvert?
Fegyver önmagától még sose ölt embert, csak a használója.
mint már mondtam kb. 10% a problémás fogyasztó, a maradék 90%-ról egy szót nem hallasz, mert semmi különös nem történik velük(voltmár)
és azért van mert nincs semmi esélyük hogy megtanulják felelősségteljesen használni, ha erre vágynak-->a már felvázolt drogjogosítvány(voltmár)
amnéziával fordulj orvoshoz
00:20, ó dehogy csak droggal képesek rá, kell hozzá egyfajta érettebb mentalitás általában foglalkoznak filozófiával,vallással stb., a pszichedelikum csak egyfajta katalizátor az életükben ami mint már írtam rengeteget tud segíteni, sokan világosodtak már meg pszichedelikus drog hatása alatt, sokaknak néhány utazás után már egyáltalán nem volt rá szügségük ha más tudatállapotot akartak elérni, csak segített a kezdetben
(voltmár)
és a kutatásos oldalon az egyik folyamatban lévő varázsgombás kutatásnál nyomonkövetik annak a 14embernek az életét akik részt vettek a kísérletben és nem a placebo csoportba kerültek, mindannyian életük 3legfontosabb élménye közé sorolták(pl. esküvő, első gyermek születése és hasonlók mellé) hidd el érdekes egy másik tudatállapot--->(voltmár)
amnézia esetében szintén orvos, esetedben lehet inkább egy pszichiáter meg egy gumiszoba, én meg szekta, abszurd...
vagy legyél szcientológus, legalább tehetsz ezzel még 1 dolgot azért hogy teljesen abnormálisnak tartsalak, remélhetőleg tönkre is tesznek, bár nem hiszem hogy mentálisan ennél jobban leépülhetnél, sőőőt szerintem már rég benfentes lehetsz náluk, drogmentes világért alapítvány, drogmentes maraton, pontosan azt csinálják mint te, semmi pozitív eredmény, nem hallgatnak a szakemberekre, viszont többet hazudnak mint bármelyik roma közösség
körbe-körbe járunk, tulajdonképpen a már megmagyarázott dolgokba köttök bele, ha néznétek a linkelt oldalakat sokkal egyszerűbb lenne a helyzet....
Igen Császár kimaradt :( Láttam vele egy interjút,abban azt mondta hogy akkor nem volt betépve..
Ha megakarsz világosodni akkor menj templomba!
Normálisabb ember ha más tudatot akar magának,akkor elsajátítja a meditáció művészetét.
Előtted lévő válaszoló jól leírta a dolgot,miért nem tarthatunk fegyvert ?Hülyeség hogy a használó a felelőtlen,részben Ő is,de maga a drog rossz.
Még mindig a szar oldalaidat reklámozod.Te ezért valami pénzt kapsz?Most őszintén?Vagy ezekkel a tudósokkal henteregsz?Vagy Te írod ezeket az oldalakat?Mert már kezdem azt hinni.
Ti sem mutattok változást,azért mert a világ másik végén véletlenül jól sikerült a legalizáció,az nem jelenti azt hogy máshol is jó lenne,főleg itt nem.Ennél nagyobb orbitális baromságokat egyébként még nem hallottam,hogy valaki azt mondja,hogy az lenne a jó mindenkinek,ha legalizálnánk.
Biztos,mi vagyunk a hülyék,hogy nem olvassuk azt a szart,én meg ajánlom Neked,hogy vedd a kezedbe a Bibliát,vagy bármilyen szépirodalmi művet és művelődj,nyugodj meg,legyél hasznosabb tagja a társadalomnak.Vagy utazz külföldre,és szabadon halálra drogozhatod magadat,ha szted egyes országokban annyira ge.ci jó minden ahol legalizálás van,akkor nem értem miért nem költöztél még oda.
többször végigolvastam már a Bibliát, valószínűnek tartom hogy te nem... tudok és szoktam meditálni de ezen a téren még fejlődnöm kell, templomba valóban nem szoktam járni
a szar oldalaim megmagyaráznak mindent amit írok és ha megnéznéd nem írnád a baromságaid
ha figyelnél arra amit olvasol könnyen rájönnél hogy nem leglizációt szeretnék(kendert leszámítva), hanem követni a fejlett országok drogpolitikáját ami mindenhol működik, tehát itt is működne, 0 azaz NULLA példát tudsz olyan helyre ahol nem
az iménti szöveged megint egy remek példa arra hogy mentálisan nem vagy teljesen épp és a memóriáddal is komoly gondok vannak
azért nem költöztem még külföldre mert egyenlőre nincs rá pénzem és a tanulmányaim is ide kötnek
Úgysem juttok közös nevezőre.
Van értelme ennek?
már rég nincs...
csak mindketten túlontúl makacsak vagyunk
olyan ember akit érdekelnek más emberek, nem akarja hogy tönkremenjenek egy drog felelőtlen használatában(többek között mert mentálsian vagy egészségügyileg nem alkalmasak rá, esetleg nem értenek hozzá) és tudja hogy hogyan lehetne minimalizálni az ártalmakat
azt pedig bárki láthatja bárhol hogy a tiltás nem jó semmire, ellenben a dekriminalizáció és az ártalomcsökkentés alapú szabályozás igen
(voltmár, csak a világért nem néznéd meg a linkeket, nehogymár művelődj picit mi is a helyzet a világban)
Már mondtam,hogy mitől fogsz művelődni és nem ettől.Eddig is tudtam,hogy több helyen legalizáltak,ettől nem leszek okosabb.A tiltás meg lehet jó is.
Már talán a 160 is meg van :D A kérdező örülhet,hogy ennyi válasz érkezett,mondjuk Ő jól eltűnt,de nem is baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!