Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az EU mégis hogy engedheti...

Az EU mégis hogy engedheti meg a röghöz kötést?

Figyelt kérdés

Szerintem felháborító amit művelnek,kedves Rózsa nénivel az élen.Az EU egyik lényege a szabad munkaerő áramlás nem?Ez a rendelet meggátolja...

Nem is értem hogy korlátozhatják a 21.században ennyire a szabadságjogainkat.

2012. júl. 13. 22:05
 81/97 anonim ***** válasza:

Neked nagyon nehéz dolgod lesz az egyetemen, de nem azért mert orvosira mész hanem azért mert nem tudsz elfogadni dolgokat.

Ez van ha fejre állsz sem fog miattad változni a törvény.

Mi haszna lesz ha visszafizeted, semmi de annak sincs haszna számomra ha kimész.

2012. júl. 16. 20:12
 82/97 anonim ***** válasza:
Na, figyelj. Kicsit sokat foglalkozol magaddal, pedig ez nem csak rólad szól. Rengeteg fiatal hagyja el az országot. Rengeteg fiatal, aki közpénzből tanult, viszont adót már nem itt fizet. A nyugdíjasokat, a segélyeseket nem ő tartja el, a rendőröket, a tanárokat, a kórházak fenntartását nem ő fizeti. A minimum, hogy megtérítse a kivándorlása okozta kárt.
2012. júl. 16. 20:20
 83/97 A kérdező kommentje:
A segélyeseket:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Na ebbe már bele se megyek :D egyébként a 79%-osnak igaza van tényleg nehezen fogadok el dolgokat mások is mondták már:D
2012. júl. 16. 20:23
 84/97 anonim ***** válasza:

Na haver azért ez kissé tré volt hogy a bárki mondhassa-szöveget precízen kijavítottad. te nem ismered ezt a stílust? hogy mikor szájbarágós közhelyeket mondunk akkor levisszük egy alacsony szintre a kommunikációt? mondhatja helyett mondhassa,azt helyett aztat,volt helyett vót.

te meg ugrottál rá fontoskodva ahelyett hogy vetted volna a lapot.....

egyébként az írásodból amit olvashatunk immár hosszan az olvasható ki hogy egy önfejű ember vagy de nem zsenipalánta. 17évesen kár még heccelni a népet mert még az is lehet hogy a fogorvosi egyetem helyett a fogászati asszisztens okj képzésén kötsz ki például.majd ha rutinból zavarod le a szigorlatokat akkor lenne célszerű itt előkészítened a búcsúzkodásod

2012. júl. 16. 21:46
 85/97 A kérdező kommentje:
Miután 16 éves kis p*csának néztél aki azért akar az orvosira menni mert belezúgott a biosztanárába :D (a történelem során biztos előfurdult párszor ,de nem gondolod hogy már csak a feltételezés is marha sértő?) ne is várj jobbat :)
2012. júl. 16. 22:07
 86/97 A kérdező kommentje:
Egyébként konkrétan nem téged akartalak megbántani vele ,de bárkit kijavítottam volna:D Én konkrétan nem szoktam így lesüllyeszteni a kommunikációmat :D Hát te egy fenomenálisan okos ember lehetsz ha öt komment alapján le tudod szűrni ,hogy ki zsenipalánta meg ki nem:D
2012. júl. 16. 22:10
 87/97 anonim ***** válasza:
Te még nagyon éretlen személyiség vagy.
2012. júl. 16. 22:14
 88/97 anonim ***** válasza:
én egyébként tényleg okos embernek tartom magamat ha már így felhoztad. ez a gyk egyébként tiszta Hacsek és Sajó.vannak okos egyének akik hülyéskednek és vannak hülyék akik okoskodnak én meg mulatok
2012. júl. 16. 22:15
 89/97 A kérdező kommentje:
Eme utolsó hozzászólásod nyílt provokációként értelmezem:D
2012. júl. 16. 22:17
 90/97 A kérdező kommentje:
Egyébként megkérdezhetem hogy hol végeztél? Szimpla kíváncsiságból (persze hazudhatsz is de én hinni fogok neked:) )
2012. júl. 16. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!